דובי מתוק , הנה עוד סיפור ארוך שנכתב בשבילך
פעם אחד הציע לי אחד מגולשי הצט בואי נריב נקלל ככה בצחוק ולאין זה יוביל שאלתי אותו , אז נתפייס ונעשה אהבה מתוקה צחקתי חחחח אתה יודע מה בוא נתחיל מהסוף וישר נתפייס ונעשה אהבה מתוקה ורכה כמו באגדות , האיש הזה ליווה אותי בצט כמה שעות ואז התקשר ודברנו עד אור ראשון , שאני עמוד בתוך השמיכות עם עיניים עצומות ולמחרת התקשר מתעקש את לא אמתית , אני רוצה לראות אותך , ואני מדברת על אדם דתי , חבוש כיפה שחורה תמים ומתוק אמיתי נסע ב3 אוטובוסים עד שהגיע אלי , ישבנו דברנו על החיים שלו הסברתי לו איך מבשלים דגים בטוסט אובן לקראת שבת בצורה קלה ללא גז , אין לו כיריים קמתי שלפתי דגים מהמקפיא הדגמתי לו איך שמים אותם בתנור הקטן והלכתי לתלות כביסה היה זה ימי קיץ ואותו שלחתי להכין סלט ,, שמתי לידו ירקות שטופים וקרש חיתוך , ככה בפשטות הבן אדם היה בהלם , את חיה פשוט אבל למדתי ממך המון היום , חלפה לה מחצית השעה הדגים נאפו בתנור ברוטב לימון שמן זית ואורגנו , הריח התפשטט בבית , על השולחן האוכל הערוך היה סלא ירקות וסלט חסה הוצאיתי לחם וגם מלח וכיסיתי אותו לבריכת המוציא שמתי בקבוק מים והוצאתי כוסות , והבאתי דגים לשולחן הערוך בנתיים סיים האיש להתפלל ערבית בתפילת יחיד , ברך על הלחם וישבנו לאכול היתה אוירה שקטה בבית כמו שאני אוהבת , הוא נהנה מהמזון הקל , הסברתי דברים נוספים שאני מבשלת בתנור , הטוסט אובן פעיל מאד אצלי במטבח שהוא בעיקר צמחוני ורק לששי שבת אוכלת מרק עוף עם ירקות, , הוא לימד אותי איך מכינים עוף עם תפוחי אדמה בתנור אותה תקופה היה לי תנורישן שרק להבה אחת דלקה , לכן עשיתי המון דברים באפייה הוא ברך על האוכל ועניתי אמן אחריו והוא התארגן לשוב לביתו , ואמר לי את באת מעולם אחר את באמת נסיכה נשבעת לך דובי נולדתי בארץ, יש לי דרכון שאפילו חתימה אחת אין בו , אבל החינוך שלי בא מבית סבי וסבתי מדמשק ושם הכל נעשה בשקט , בלי צעקות וקללות , הכל באצילות כיאה לנכד שגדל אצל ראש קהילת דמשק הנה לך עוד סיפור מסיפורי הנסיכה , שפעם יערכו ויתכנסו בספר על דרך חיים אחרת בהוויה הישראלית בבית שהכל נעשה בשקט בלי צעקות וקללות , באהבה גדולה לכל ברואיו של הבורא הכל יכול וסליחה על אורך הסיפור , מה לעשות אני מספרת סיפורים , אגב כיום אני ללא כיריים של גז מבשלת על הפלטה של השבת ובטוסט אובן עד שאארגן לי כיריים של גז ותנור חדש אז מה שלמדתי את הבחור עושה כיום עבור עצמי כי לא ניתן לאכול אוכל קר בימים קרים אילו אז פלטת השבת פועלת גם באמצע השבוע אם צריך אוכל חם בערב קר