שבת שלום לכולם! מאחלת לכם שבת שקטה ונעימה! ♥
מ מֵירַב New member 27/3/09 #2 גמכן שבת.. העבודה הזאת לא עוזבת אותי... אבל אם אצא רגע מהניירות - אז.. שבת שלום לכווווווולם!
ה הפיה בלבן היחידה New member 27/3/09 #3 מאמי, גם אני עובדת כל השבת על הלימודים שלי וגם לי מאוד קשה, אבל בואי לא נדבר על זה וננסה טיפונת ליהנות מהיומיים הקצרים הללו.
מאמי, גם אני עובדת כל השבת על הלימודים שלי וגם לי מאוד קשה, אבל בואי לא נדבר על זה וננסה טיפונת ליהנות מהיומיים הקצרים הללו.
מ מֵירַב New member 27/3/09 #4 OK ../images/Emo9.gif אני מקטרת רק בגלל שיש לי להגיש את העבודה הזאת, שנמרחת עוד מסמסטר א' - עד יום ראשון הקרוב. מבטיחה להיות נחמדה יותר בימים הבאים
OK ../images/Emo9.gif אני מקטרת רק בגלל שיש לי להגיש את העבודה הזאת, שנמרחת עוד מסמסטר א' - עד יום ראשון הקרוב. מבטיחה להיות נחמדה יותר בימים הבאים
D deathcaster New member 28/3/09 #12 אני מאוד מזדהה איתך גם לי יש עבודה שלא רוצה להיגמר..... היא פשוט משעממת בטירוף... המרצה ביקשה לא יותר מעשרה עמודים לעבודה.. אני בעמוד השביעי ויש לי "מחסום סופרים"
אני מאוד מזדהה איתך גם לי יש עבודה שלא רוצה להיגמר..... היא פשוט משעממת בטירוף... המרצה ביקשה לא יותר מעשרה עמודים לעבודה.. אני בעמוד השביעי ויש לי "מחסום סופרים"
ה הפיה בלבן היחידה New member 28/3/09 #8 זה לא מה, זאת עוגת פודינג וניל עם פירות יער, והיא יצאה מדהימה. מאוד נימוחה בפה. עשיתי אותה ציק צ'ק.
ה הפיה בלבן היחידה New member 28/3/09 #10 הממ, אז לא היית צריך לשאול בכללי אלא במסר אישי. חוץ מזה אני לא מסתירה את העובדה שאני יודעת גם להכין עוגות וגם להמציא עוגות טעימות תודה!
הממ, אז לא היית צריך לשאול בכללי אלא במסר אישי. חוץ מזה אני לא מסתירה את העובדה שאני יודעת גם להכין עוגות וגם להמציא עוגות טעימות תודה!
D deathcaster New member 28/3/09 #11 מממממממממ קצת מיסתורין לא יזיק.. אני אחראי על המיסתורין (... ועל הסארקזם) בפורום...