שבת שלום לכולם

בלסימה

New member
שבת שלום לכולם../images/Emo9.gif

מידי פעם מציצה לפורום שלכם, פעם מזמן השתתפתי בו יותר, פרשתי כי הייתה לי זוגיות נפלאה שהסתיימה כמו שקורה לפעמים, גלגל פעם טוב ופעם רע,כאלה החיים. יש לי אליכם שאלה? האם אתם חושבים שנשים מטבען שולטות ומנסות לשנות את הגבר שאיתן? תופעה שהיא קיימת יותר בגיל המבוגר. תודה

ben 911

New member
היי בלסימה. וואהה איזו הפתעה. ../images/Emo140.gif

עזבי נשים שולטות..כרגע הכי מתחשק לי לחבקותך בחום.
מקווה שזה קצת מנחם בקשר לאותו קשר שנגמר.
אני שמח מאד שחזרת... בקשר לשאלתך...תני קצת להירגע, לחשוב ואז תגיע גם תשובה.

גאיה ק

New member
הייי בליסימה

גם לי זו הפתעה נעימה. נחמד היה לשמוע שנעלמת בשל קשר נפלא וצר לשמוע שהוא הסתיים
לשאלתך,לנסות לשנות גברים. אצלי זה דוקא היה קיים במערכות בגיל הצעיר וככל שהתבגרתי..הרבה יותר קל לי לקבל דברים מבלי להרגיש צורך לשנותם ואם כן אז ממקום הרבה יותר חכם וסובלני.
.

בלסימה

New member
היי גאיה, כיף לשמוע ממך../images/Emo24.gif

יש משהו בגברים המתבגרים שהופכים להיות קצת כמו ילדים כשהם בקשר זוגי צמוד, כמו לגור יחד. הם מבקשים עזרה והכוונה כמעט בכל נושא, לא מדברת על שיתוף ולספר מה קורה באמת בחייו, הם מבקשים עזרה במה לליבוש ובשיפור הדימוי שלהם בעיני האשה, האשה ניכנסת לתפקיד האמא של לפקח על הגבר ואז מתחילה גם הביקורת שלה עליו, אז הוא מתחיל לקטר שהיא שולטת בו והוא המסכן חייבשביל לרצות אותה ולמלא את רצונותיה, כדי להרגיש אהוב, זה משהו מאד ילדותי. בזמן האחרון אני מבחינה בזוגות מאד מבוגרים,(סתם כך ברחוב) שהאשה ממש שולטת הגבר כאילו שהוא מפגר והוא עושה כדבריה ממש, אני לא עושה הכללות, יודעת שיש גם להפך גברים מאד שתלטנים אך נראה לי שזה קורה יותר בגילים מוקדמים יותר מגילינו, אני יותר מתכוונת לזוגיות שמתחילה בגיל מאוחר, יש משהו פטטי בגבר לעומת האשה, יסלחו לי הגברים שבחבורה, לא רוצה לפגוע באף אחד, רוצה יותר להבין מה קורה סביבי?

צלליתה

New member
אני חושבת שבגיל מבוגר דברים מגיעים להקצנה

ומי שהיתה שתלטנית הופכת לעוד יותר ומי שהיה שתלטן, גם הוא, עוד יותר. אני רואה את ההורים שלי אבא שלי מנהל את הכל ובעיקר מנהל אותה, עד כדי התערבות במלתחה שלה, בתספורת שלה, בפגישות שלה עם חברות, וכו. אני זוכרת את זה כילדה, אבל היום הדברים הרבה יותר בולטים ובוטים. אני מפנטזת על זוגיות נטולת שולט - נשלט, ובהחלט מאמינה שהדבר אפשרי. היי בלסימה חבל שנגמר, אבל נחמד שחזרת

למעלה