אריאלה האחת1
New member
שבת -שלום לכולם../images/Emo24.gif
ערב -טוב לכולם, כן קראתי ושמעתי , על השתיקה ... על הקושי האנרגטי, ביחס לסביבה . וכל פעם מחדש , שואלת את עצמי - בדד במערכה, שותקת כל הזמן, הויפאסנה היא כל חיי, האם יש מקום שמאפשר לדבר כל הזמן, ולהתבונן בדיבור??? למה צריך להתבונן רק ב" שקט" ?? כשיש לי מה לומר , לעיתים זה מוזר .. אז למה? למה לא נותנים לי לומר מה שאני רוצה? אז מה , אני קורבן של הסביבה בה אני חיה? כי הם לא מקשיבים לי? לעצמם ..? לפנימיות שלהם? לנפש שלהם ? לנשמה שלהם
כן כולם כאן- מדברים על אחרים, על כסף, על הילדים -לפעמים, אף פעם לא על עצמם, על איך מרגיש להם עם החיים -הם לא רוצים להבין, להבין למה צריך את הגשמיות, וגם את הרוחנית
ולמה צריך איזון בחיים
? ואני מרגישה לפעמים, שזקוקה לקרקע , אז אני יוצאת החוצה ומתחברת לאדמה לצמחים בחוץ, כי אני יותר מידי טסה
אז איך נוחתים
כשאף אחד לא מבין , מה זו הטיסה הזו, לעולמות רחוקים? ** מרחשי ליבי- שיתפתי אותכם , אחרי התרגשות רבה על זו שנמצאת שם בהודו - לבד גם. אריאלה באהבה
ערב -טוב לכולם, כן קראתי ושמעתי , על השתיקה ... על הקושי האנרגטי, ביחס לסביבה . וכל פעם מחדש , שואלת את עצמי - בדד במערכה, שותקת כל הזמן, הויפאסנה היא כל חיי, האם יש מקום שמאפשר לדבר כל הזמן, ולהתבונן בדיבור??? למה צריך להתבונן רק ב" שקט" ?? כשיש לי מה לומר , לעיתים זה מוזר .. אז למה? למה לא נותנים לי לומר מה שאני רוצה? אז מה , אני קורבן של הסביבה בה אני חיה? כי הם לא מקשיבים לי? לעצמם ..? לפנימיות שלהם? לנפש שלהם ? לנשמה שלהם