שבת שלום לכולכם/ן

colibri

New member
אדמונית - ברכות!! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

סמדר בנ

New member
מזל טוב לחומי

איזו ברכה יפה כתבת לו, אדמונית. אני מאחלת לו שהעניינים יסתדרו על הצד הטוב ביותר.

Rוני

New member
תשמעו חוצפה של אגד

הבן שלי חזר ביום חמישי בלילה. הוא נסע עם קצין שעובד איתו עד צומת... (שכחתי) ליד כפר דניאל. שם אמר לו החבר שלו שיש אוטובוס לירושלים. הוא עמד בתחנה, השעה היתה בסביבות 22:30. כרבע שעה לאחר מכן עבר האוטובוס האחרון לירושליים - 277 ונחשו מה? לא עצר! מזל שהיינו בבית, מזל שבעלי יכול היה לנסוע ולהביא אותו. אותי זה מקומם. אגד, אתם בשביל להסיע, לא בשביל לעבור על יד נוסעים ולא לאסוף אותם.

רוני ../images/Emo2.gif

ממליצה כנסי לאתר אג"ד ותתלוני שם בצור קשר כי זו חוצפה שלא עצר האוטובוס בתחנה שהחייל שלך היה שם כתבי השעה והיום

ע ו מ ר 4

New member
אדמונית יקרה../images/Emo24.gif

שיבורך חומילה שלך...בכל שביקשת בעבורו. שידע וגם אתם ימים של שלווה.... כתבת מרגש כלכך....כלכך
לחומילה

Rוני

New member
שמעתן על המקצוע הצבאי החדש? - הומו

בזה הרגע חלפתי על פני הטלוויזיה, ויש כתבה על בחור שמשרת בצבא. אבל מה שאמר הכתב: שירות בתור הומו ... אז הנה עוד מקצוע לרשימה.

Rוני

New member
לא שמתי לב, אבל זה עצבן אותי מאד

שערוריה להבדיל כך בין חיילים. למה צריך להיות אכפת למישהו מה ההעדפה המינית של מישהו אחר? הוא אדם, חייל, אוכל את כל הקושי של כולם + הקושי על ההעדפות המיניות שלו. באמת עוברת כל גבול הבחישה הזו בחיים הפרטיים של האנשים.

שושנה ו

New member
מזל טוב לחומי ../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo48.gif|גיט

לחומי היקר :
ליום הולדתך, מאחלת לך : מזל והרבה אושר, בריאות וגם כושר. שיזהר כוכבך שם למעלה, ותמצא את דרכך מכאן והלאה. הצלח במעשיך ובדרכיך, הגשם את כל חלומותיך, והיה מקור גאווה להוריך. שהחיוך יהיה נסוך על פניך, ושהאושר תמיד ילווך. נחת ושמחת-חיים, ברכות ואריכות ימים, עד מאה ועשרים. כל שתבקש- לו יהי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה