שבת שלום לכולכם/ן

49צהוב

New member
שבת שלום לכולכם/ן

איזה כיף לקרוא על החילים שבבית, הילדים שרעבים לשניצל של אמא, ומכונות הכביסה שלא נחות לרגע, והחילים שצמאים למיטה נקיה בבית זהו תמו החגים- חזרנו לשיגרת היציאות עד ראש השנה. בינתיים, החיל שלי קל"ב יחסית, כך שהוא קופץ פה ושם הביתה, גם כשאין יציאה רשמית צ'ופר של נהגים- שצריכים להביא דברים- או צריכים לקחת את הרכב לטיפול כזה או אחר... - כשידרימו (אצלנו לכל מקום אליו הולכים תמיד זה לדרום בוודאי לא נראה אותו כל כך הרבה). והעיקר שיהיה לכם שבת שלום

שבלולי1

New member
שבת שלום ומבורך

שמחה לשמע שכולם בסדר אנחנו מתחילים את הספירה לאחור של קבלת ה
גול (כפי שלמדתי מחברותי פה..) אז שבת שלום לכום

פולי44

New member
בוקר טוב, שבת שלום

אני עדיין ממשיכה לספור את חזרתו של החייל הביתה וזה למרות שביקרנו אותו בשבועות. כנראה שלא הספיק לי ובטח גם לא לו. יש שם אצלם בבסיס מכת ברחשים שלא כתובה בספרים, פשוט סיוט, אי אפשר לפתוח את הפה או לנשום בלי שיכנסו מאות ברחשים לפה או לגרון ובכלל הם פשוט מקיפים אותך, איך שיצאנו מהאוטו פשוט התנפלו עלי. סיוט אמיתי. והחייל עקוץ לגמרי, ואין באמת שום דבר שיכול למנוע את ההתנפלות של הברחשים האלה, רק להישאר בתוך המבנה עד כמה שאפשר. אני כל הזמן חושבת על זה, אני הייתי בשוק מהם והחייל וחבריו פשוט צריכים ללמוד להסתדר איתם. לא דיברתי איתו מאז יום רביעי אבל אני מניחה שהוא בסדר. אנסה לתפוס אותו היום. צהוב, יופי שהחייל קרוב אלייך ויכול לקפוץ לבקר. תהני! שבלולי, כמובן שתעדכני ביום של קבלת הסיכה כדי שנוכל לברך כראוי. שבת טובה לכולם

Rוני

New member
פולי, אין מה למרוח לפני? ואחרי?

לפחות שאם נעקץ שלא יגרד לו. משהו אנטי היסטמיני?

פולי44

New member
יש לו איתו משהו נגד יתושים

אבל אני לא יודעת אם הוא משתמש או לא

סמדר בנ

New member
שבת שלום

הטמפרטורות ירדו ואויר נעים מנשב לו. איזה כיף. צהוב - זה נחמד שפה שושם את יכולה להסניף את החייל שלך. פולי - מה שה הברחשים האלו? למה לא מרססים? תבלו ותנוחו. מחר שבוע חדש.....

פולי44

New member
לא יודעת מה להגיד לך

זה המצב שם, החייל אמר שכל כמה שנים יש שם מתקפת ברחשים בקיץ והם פשוט צריכים ללמוד להסתדר עם זה, אף אחד לא מדבר שם על ריסוס, פשוט חיים עם זה. סיוט! ודרך אגב, קיבלת את המסר שלי?

שבת שלום וצהריים שלווים ../images/Emo204.gif

רוזנת , אף כי באיחור קטנטן , מזל טוב לאיש שאיתך ומאחלת לו עוד הרבה שנות אושר לצידך ולצד הבנים !!!
יום הולדת שמח לבן של שושנה , שיצליח בדרכו ויהיה מאושר עם משפחתו !!!
יום הולדת שמח גם לחומי , שהיום חוגג עשרים
מאחלת לך , ילד , עוד שנים רבות של חיוכים וגם מעט רוגע ושלווה שיעזרו לך לצלוח את החיים אל תמהר לגמוע הכל כאילו אין מחר גם אם תאט את הקצב - תוכל להיות מאושר מאחלת לך , ילד , שכבר יגיעו בשבילך ימים אחרים אבל אל תשב ותחכה להם אלא פעל לשנות את הדברים כבר מזמן הוכחת שמעל מכשולי חייך אתה יכול לנתר אז , קדימה , אסוף את עצמך ואל תוותר ... פתחת היום עשור חדש בחייך , כזה שיהיו בו לא מעט שינויים וכל מה שאני מבקשת בשבילך , ילד , שימיך יהיו שמחים ...

מזל טוב לחומי של אדמונית../images/Emo213.gif

הברכה שלך לחומי מאוד מרגשת ומשקפת כל כך את מה שעובר עליכם - אז המון ברכות ל"ב" המקסים שהמשך הדרך בחיים בצבא ובכלל תהייה עבורו מהנה וחוויית!

תודה ולא איחרת, ומזל טוב לחומי שלך !!!

המול ברכות של בריאות אושר ושמחה, התרגשתי מאוד למקרא ברכתך לבן, אין עלייך !!! ואמן שכל משאלות ליבך יתגשמו !

ל י ת י1

New member
מזל טוב לחומי ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אדמונית, הברכה שלך כל כך מרגשת. נותר לאחל לילדון שלך שכל שאת מאחלת ומבקשת בשבילו יתגשם

שויו

New member
../images/Emo212.gif מזל טוב לחומיל'ה שלך ../images/Emo214.gif

אכן ברכה מרגשת מאד מאד מאד כל שבקשת וכל שיבקש חומי - לו יהי

ים וגל

New member
איזו ברכה מרגשת../images/Emo49.gifמזל טוב לחומי../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif|

כרגיל באמת אין עליך עם הברכה המאוד מאוד מרגשת הזו........ אושר ועוד אושר שיהיה לחומי ולכולכם מגיע לכם קצת שקט ושלווה רק שמחה וכל טוב

למעלה