שמואל א יד מט ויהיו בני שאול יונתן וישוי ומלכי שוע ושם שתי בנתיו שם הבכירה מרב ושם הקטנה מיכל שמואל א יח כ ותאהב מיכל בת שאול את דוד ויגדו לשאול וישר הדבר בעיניו שמואל א יח כז ויקם דוד וילך הוא ואנשיו ויך בפלשתים מאתים איש ויבא דוד את ערלתיהם וימלאום למלך להתחתן במלך ויתן לו שאול את מיכל בתו לאשה שמואל א יט יא וישלח שאול מלאכים אל בית דוד לשמרו ולהמיתו בבקר ותגד לדוד מיכל אשתו לאמר אם אינך ממלט את נפשך הלילה מחר אתה מומת שמואל א יט יב ותרד מיכל את דוד בעד החלון וילך ויברח וימלט שמואל א יט יג ותקח מיכל את התרפים ותשם אל המטה ואת כביר העזים שמה מראשתיו ותכס בבגד שמואל א יט יז ויאמר שאול אל מיכל למה ככה רמיתני ותשלחי את איבי וימלט ותאמר מיכל אל שאול הוא אמר אלי שלחני למה אמיתך שמואל א כה מד ושאול נתן את מיכל בתו אשת דוד לפלטי בן ליש אשר מגלים שמואל ב ג יג ויאמר טוב אני אכרת אתך ברית אך דבר אחד אנכי שאל מאתך לאמר לא תראה את פני כי אם לפני הביאך את מיכל בת שאול בבאך לראות את פני שמואל ב ג יד וישלח דוד מלאכים אל איש בשת בן שאול לאמר תנה את אשתי את מיכל אשר ארשתי לי במאה ערלות פלשתים שמואל ב ו כ וישב דוד לברך את ביתו ותצא מיכל בת שאול לקראת דוד ותאמר מה נכבד היום מלך ישראל אשר נגלה היום לעיני אמהות עבדיו כהגלות נגלות אחד הרקים שמואל ב ו כא ויאמר דוד אל מיכל לפני יהוה אשר בחר בי מאביך ומכל ביתו לצות אתי נגיד על עם יהוה על ישראל ושחקתי לפני יהוה שמואל ב כא ח ויקח המלך את שני בני רצפה בת איה אשר ילדה לשאול את ארמני ואת מפבשת ואת חמשת בני מיכל בת שאול אשר ילדה לעדריאל בן ברזלי המחלתי
זהו הפסוק היחיד בתנ"ך (חוץ מאולי אחד) שבו מופיעים השמות 'יהונתן' ו'מיכל' יחדיו (למיטב זכרוני ישנו עוד מקור - רשימת בניו של שאול, אבל נראה לי שזהו המקור היחיד שבו יהונתן מופיע בשמו המלא, עם ה"א)...