טוב , אז אמרו לי להודות בזה אז אני מודה --- תודה רבה והמון תודה מקובל גפן?????
F fantom New member 13/1/02 #19 טוב , אז אמרו לי להודות בזה../images/Emo47.gif אז אני מודה --- תודה רבה והמון תודה מקובל גפן?????
G Gefen New member 13/1/02 #21 במה אתה מודה בדיוק???? עד שלא אשמע את המילים המפורשות....זה לא מספיק טוב דן יקר.. ועכשיו הקרב צמוד...גם עט ציפורן הצטרפה למואסים...אם הבנתי משהו.. וזה 2:3 לרעת יצפאן..
במה אתה מודה בדיוק???? עד שלא אשמע את המילים המפורשות....זה לא מספיק טוב דן יקר.. ועכשיו הקרב צמוד...גם עט ציפורן הצטרפה למואסים...אם הבנתי משהו.. וזה 2:3 לרעת יצפאן..
J judyr New member 13/1/02 #22 יש לי קול למכירה......מי רוצה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif הצעות לקניה בכתב בבקשה
M marsala New member 13/1/02 #23 YATZPAN FOREVER ../images/Emo70.gif אני חובב הומור באשר הוא . בין אם הוא יבש מתוחכם ובריטי. או רטוב טיפשי וישראלי ... אני עם יאצפאן!!
YATZPAN FOREVER ../images/Emo70.gif אני חובב הומור באשר הוא . בין אם הוא יבש מתוחכם ובריטי. או רטוב טיפשי וישראלי ... אני עם יאצפאן!!
I inbale New member 13/1/02 #30 במקרה נכנסתי לשניה ומה אני רואה? שמדברים בשמי???? למה מה קרה?????? הפכנו להיות צוות פנטום גם כאן??????
במקרה נכנסתי לשניה ומה אני רואה? שמדברים בשמי???? למה מה קרה?????? הפכנו להיות צוות פנטום גם כאן??????