שבת שלום ו...........

שבת שלום ו............./images/Emo20.gif

ומבורך כמובן מה שלומכם ???? הכל בסדר?????? את האמת התגעגעתי אליכם חברים יקרים ומי שלא מכיר אותי אז קודם כל נעים מאד קוראים לי מורי ואני הבת דודה של דן המכונה פנטום אני עכשיו בטיול במזרח הרחוק ועכשיו חדרתי מהודו לתאילנד בגלל הלחץ של דן לעזוב את הודו ונוא התגעגעתי אליכם , קצת האמת קשה כאן למצא קפה אינטרנט אז ניגשתי לבית חב"ד והפלא ופלא ---אינטרנט---- והם כל כך נחמדים , שנתנו לי להכנס לרשת והבטחתי לדן להגיד שלום . אז תעשו חיים משוגעים [ כי אני עושה] והרבה יושר ביי מורי

Gefen

New member
היי מורי במזרח......./images/Emo123.gif

זה אמור להיות אייקון של מלוכסן?? נו..שיהיה... אני מתארת לעצמי שלא תגיעי בקרוב שוב לבית חב"ד, ובכל זאת - יופי לשמוע ממך ומעורר קנאה לחשוב שאת במזרח... 0ואין כמו חב"ד לא יעזור..נמצאים בכל חור כשצריכים אותם פשוט אחלה של דבר..) ומה נתת לדן להשפיע עלייך בכלל ולעזוב את הודו ?????? זה ידוע שאין אין אין כמו הודו!! אני אחרי הודו הגעתי גם כן לתאילנד ונורא התאכזבתי לגלות את המערב מחדש. בכל מקרה המשיכי ליהנות ולכייף והשמיעי קולך מידי פעם כדי שדוד דן הדאגן יירגע...
גפן

fantom

New member
הבהרה קצרצרה../images/Emo47.gif

הבן דוד דן דאג בגלל שהיא טיילה בצפון הודו שזה די קרוב לחבל קשמיר וישנה במקום מתיחות גדולה בן הודו לפקיסטן. חוץ מזה גפן , כשאת שולחת משהו שיבא עם זה קצת מילים , היה משעמם נורא!!!

Yaniv-DC

New member
מה שמראה

שלא משנה מה תגידו - כולכם פולנים. אפילו הדוד שלך פולני אסלי מפולניה. תמשיכי להנות ולטייל ולכייף! יניב

Gefen

New member
יצפאן משעמם????../images/Emo35.gif

אם יש את יצפאן מי צריך מילים של גפן...? או שאני טועה..חהחהח... בכל מקרה זה נשלח באיזה שתיים בלילה ולא היה כוח להכניס אפילו הברה.. ובעניין המתיחות בצפון הודו - גם כשאני הייתי שם, שזה היה לפני (אוףףף...10 שנים!!), אמרו את אותו הדבר ובצדק!! חברים שטיילו איתי נסעו לקשמיר, נקלעו לקרב יריות ומישהו שם אפילו נפצע ויצא מזה חי בנס. מאידך - הכל יכול לקרות: תאונת מטוס, תאונת דרכים, הרעלת קיבה קשה, מפגש עם חייזרים מסוכנים ומה לא..... מסקנה: לא חוזרים מהודו בגלל אף אחת מן הסיבות הנ"ל! זה מין טיול של פעם בחיים ואת הודו עוזבים רק אחרי שממצים ... אמרה גפן לדוד דן הפולני הדאגן ...
גפן

Yaniv-DC

New member
לא, הוא לא משעמם.

הוא סתם לא מצחיק. הוא אפילו לא מצליח להצחיק אותי כשאני במצב כפית.

judyr

New member
מתה לדעת מה זה מצב כפית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Yaniv-DC

New member
מצב כפית

זה מצב שלא משנה מה יגידו לך, את תתפוצצי מצחוק, גם אם כל מה שיגידו לך זה "כפית". קורה אחרי כמות שתייה מסויימת, לא גדולה מספיק בשביל הנג אובר אך מספיקה בשביל לא לנהוג אח"כ, קורה גם במצבי עייפות מתקדמים, כאשר ידוע כי הפעם הבאה שתוכלי ללכת לישון היא עדיין עוד הרבה זמן. כמובן, יש להצטייד בחֵברַה המתאימה. יצפאן - לא.

fantom

New member
לא , לא , לא , לא .../images/Emo47.gif

קבלתי את הקובץ אבל הוא היה שבור משום מה ולא עלה אז הית ציפייה שהתבדת במהירות הברק חוץ מזה שמילות בודדות של הגפן שוות אלפי מילות יצפאן גם מאורז פרסי אפשר להיחנק ואף למות בסוף, או סתם מפרום מקולקל או לעשות שטות ולקנות דגים בדוכן של הודים , מזה בטוח מתים , אז ההודים לא מסוכנים????? וזה בן דוד דן ולא דוד!!!!!!!!!!!

Gefen

New member
לפנטום יניב...וגם סקר על יצפאן!!

אני מציעה שהבן דוד פנטום יממן למורי כרטיס טיסה חזרה להודו..ומהר!! הפעם לרג´יסאטן או גואה, ואני מוכנה להצטרף בשמחה. ואגב..אני אוהבת הודים!! ואוכל הודי, ושלווה הודית, ובכלל נראה לי שבגלגול הבא אני אהיה נזיר הודי באיזה אשראם.. וליניב שנכנס למצב כפית מתקדם... זהוווווווווווווווו!!!!!!!!!! עכשיו אני מכניסה פה שאלה לכולם ורוצה גם תשובות מהר - מי אוהב פה את יצפאן? מי חושב שהוא מצחיק? מי מתעב אותו כמו יניב? מי חושב שהוא גדול מהחיים, מטורף וכו´ וכו´ ומי כמוני, כמעט משתין ממנו בכל פעם מחדש... הגיע הזמן, חברים, שנדע אחת ולתמיד מי פה מצטרף למועדון אוהדי יצפאן! או שאני האוהדת היחידה????

Tokyo

New member
בבבבבבוודאיייי איזו שאלה

אני רוצה להגיד בצורה הברורה ביותר שהעובדים לא יתפשרו על זה שיניב לא אוהב את יצפאן. אני אישית אוהב אותו רק בגלל הנפש המעורערת שלו ניסים משאל חחחחחחח המבין הבינה

יצפאןןןןן ??? קיראי גפן יקרה......

גפן גפן כך... יצפאן כאן ישמח.. גפן לו-- מכורתו מכורתו.. עושה נפשות לו.. בין "ישראלים שבחול"ו.. ורק אייקון חסר גם לו גם לך.. ואני הקטנה.. בשמוע קולו-אני על כסת.. משעינה ראש על לסת... את הדיו -מכניסה אל הקסת.. ומואסת..מואסת...מואסת.. אילו רק היה.. הוא כך סתם-מתוך נימוס.. יורד להודו.. רומניה או צפת.. אזי לא היה לנו .. עכשיו - שרשור ..לשבת.. א- גיטעע שאבעס חברים...

הצעדן

New member
אני לא מבין ../images/Emo119.gif

מה אתם יורדים על פנטום. יש לו בת דודה מסורה והוא דואג לשלומה. נראה אתכם חכמים גדולים כשהילדים שלכם יטיילו בקשמיר...

Gefen

New member
צעדני יקר....../images/Emo105.gif

הכל בצחוק, כמובן... חוץ מזה שזה כיף לרדת קצת על פנטום לפעמים
ומהי תשובתך בעניין יצפאן? אני מחכה..

הצעדן

New member
לא סתם לא הגבתי

אבל כיוון שאת מתעקשת להלן דעתי האישית: אני לא חושב שמה שיצפאן עושה ראוי להיקרא הומור. לכל היותר הייתי מגדיר אותו כהומור נחות כחסר תחכום ש"גוזר קופון" על חשבונו של מישהוא אחר.

Gefen

New member
בינתיים זה 2:2 ../images/Emo70.gif

יניב והצעדן "מתעבי הומור נחות וחסר תחכום"...של יצפאן. אנוכי וטוקיו מאוד מאוד בעד וצוחקים ממנו עד להתפקע.. עכשיו אני באמת סקרנית לשמוע עוד דעות, תרגישו חופשי להביע דעתכם. גפן

fantom

New member
3-2 לטובת................/images/Emo47.gif

זה תלויי , האם הקובץ שלם??או לא??????? יהיה מצב רוח??? או לא?????? יש מקום בדיסק??או לא??????? הוא מצחיק???????או לא?????? גודי אני איתך , אני אוהב להיות המכריע שהכל תלויי בו ואז אני אוכל לסחוט ולקבל דברים בלי להתאמץ , ומי שנותן יותר מקבל את הקול שלי דן - המנ........

למעלה