שבת שלום ומבורכת

שבת שלום ומבורכת

היי אנשים טובים וגברות טובות ונכבדות!! תיכף נגיד שבת שלום ויש כאלו שאף יגדילו לעשות וילכו לבית הכנסת......אתם יודעים,זה לא המקום לבתי כנסת,אבל אולי גם בבתי כנסת לא רק מתפללים....מה דעתכם? טוב,מאז כתבתי לראשונה,אך לפני מספר ימים,בינתיים,תיבת המייל שלי,(עדיין) לא הוצפה בפניות.....מה לעשות,כנות היא שמי השני....ושמי הראשון הוא......עוד לא ,עוד לא... ..... בתור אחד ש"משיק" לתום העשור הרביעי לחייו,(שהיו מאוד בלתי שגרתיים ולא צפויים,ואני יודע על מה אני מדבר).....אל תקפצו,בבקשה!! בקיצור,מופתע עבדכם הנאמן מהזן המכונה נשים....אולי אני נאיבי ואולי לא....אבל אלו לא הימים ובטח ובטח לא הנשים טרם "פרוץ" האינטנרט.בכלל,תחושתי (ולא רק שלי,למען ההגינות) שמעט אנשים היום מחפשים את מה שאני "קורא" לו הזוגיות של פעם. דומני שהחשיפה המוגברת כיום וההיצע המגוון של אמצעי ההכרויות והמפגשים מרימים את כולנו לגבהים ולריגושים חדשים.נכון,אנשים עדיין מתחתנים.ואני שואל את עצמי לא אחת היכן הם יהיו בעוד כך וכך שנים ? ושוב,ממתין לכן הנשים השופעות והעגלגלות ורחהות ורצוי גם בליבן ונשמתן....כן,זה בדרך כלל "הולך " ביחד. שבת שלום מהשקדן המקורי

שאלה לשקרן המקורי

אתה באמת אוהב שמנות? או שאתה סתם במצב כל כך קשה שאתה מוכן לזיין כל דבר שזז ! עוד שאלה מה יקרה אם תגיע אחת רזה? תת שאלה תברח?

עמיתית99

New member
בוא נילמד קצת חשבון לפני שנעסוק ב..

בוא נילמד קצת חשבון לפני שנעסוק במספרים: לפי הכרטיס שלך אתה בן 48 ז"א שאת "משיק" לתום העשור החמישי של חייך, לא הרביעי... אלא אם משום מה עשית ההפך ממה שעושים בנט רבים והוספת שנים לגילך... "כך עושות כולן".... משמח לקרוא שעשוריך היו מאוד בלתי שגרתיים ולא צפויים... ו... לא, לצערי אני לא קופצת על העגלה שהצעת. החיים שלי בהווה לא "שגרתיים" והכרות לא "תופסת אותי", וגם הבטחתי שלא אהיה פה, אבל הצצתי, והרגשתי חייבת לתקתק תגובה, בשם ה"גילוי הנאות". שיהיה לך בהנאות רבות! עמית

למעלה