שבת שלום ומבורך.

לך תעבוד על מישהו אחר.

כולנו כאן היינו פעם דתיים ושמרנו שבת כהילכתה, אבל מה לעשות וזהו לא עונג אלא סבל. אז תחפש לך איזה פורום של אנשים תמימים ותנסה לעבוד עליהם ששמירת השבת תענג אותם.

R a c h e

New member
אני אכנס בע"ה בשבת

מהבית של ההורים (הדתיים) שלי כדי לאחל לך שבת שלום, אבל בנתיים אני יכולה לחזור ולאמר לך שאתה א י ד י ו ט גמור ! ! ! רחל

אני לא יושב

אני לא חושב שלשמור שבת זה סבל יותר נכון לא זו הבעיה שיש לי עם החרדים אדרבה אני חושב שיש המון חכמה בדת היהודית ובעיקר במצוות השבת שהיא חופש ופורקן ושולחן שבת וכיבוד ההורים צריך גם יום בשבוע לצאת מהשיגרה ולהנות עם המשפחה והילדים מה רע? בל הרב הזה שכותב פה הוא לפי דעתי לא חכם במיוחד כי הוא עושה את זה ע"מ לקנטר והוא הרי יודע שמי שיוצא מהעולם החרדי הקיצוני על פי רוב פונה לקיצוניות השניה ומימלא ההודעה הזאת לא במקום ואני חושב שהוא גם נהנה מהבלגן שהוא מעורר ולכן אם במשך פעם או פעמיים אך אחד לא יתיחס עליו הוא יפסיק את זה ואז יהיה שלום על ישראל

קודם שלום ואח"כ שבת

וברצינות. השבוע זה קרה באמת. "משה הנני מצווך לומר לעבדיך שהוצאתי ממצרים לצוותם לשמור את שבתותי, ולהזדיין בשבת , ולאכול טשולנט , געפילטפיש, קוגל, וג'חנון, למען ידעו כי אני אדוני אלוהי ישראל אשר הוציאכם מארץ מצרים וגירשכם מספרד והוציאכם מאושוויץ, ונתתי לכם את השבת אני אדוני אלוהיכם , אני ולא "אחר"

R a c h e

New member
כפי שהבטחתי: שבת שלום!

ומה שלט יצא כ"כ טוב קודם: א ת ה א י ד י ו ט ! ! ! רחל

יעלוש2

New member
ביכלל לא שווה לענות לו

איזה כיף זה היה לאכול אוכל שלא חומם על הפלטה

למעלה