שבת שלום ומבורך.

הרב15

New member
שבת שלום ומבורך.

שבת שלום ומבורך לכל חברי הפורום ולכל הקהל הקדוש הזה. מי יתן ונזכה כולנו לקיים מצוות שמירת שבת כהילכתה , ולא נכשל חס וחלילה בחילול שבת קודש בשגגה , ואז יהיה לנו עונג שבת אמיתי כמו שכתוב בתורה .

לך תזדיין

במקום אחר. אני מבינה שאתה דבק במצווה, סחה עליך. באמת. המונוטויות הזאת כמעט משעשעת, אם לא ההודעה שלך, שלא הייתי מודעת שיום שישי היום. אבל ביננו, ללכת להזדיין זה הרבה יותר מועיל, מהנה, מפיק הרבה יותר תועל בשימוש שלך בזמן ובמקום, ואם תעשה את זה טוב תעשה אדם נוסף שמח ונינוח. וזאת מצווה! מהתורה!! ואם כבר אני נזכרת בתורה, כתוב שם - מה ששנוא עליך וגו', אז תפסיק להציק, מבלי להכיר אותך אני *יודעת* שאתה לא אוהב שמציקים לך. אז בקיצור, תחפף. (זה מה שרציתי לכתוב בהתחלה, אבל אני לא רוצה לקבל ממך עוד מסר, אז אני מרחיבה ומפרטת) זה מעולם לא היה מצחיק. ובנימה רצינית, אם אתה מגיע לכאן, וכותב הפורם שלנו, אתה תקבל תגובות כמו שאנחנו רוצים להגיב (למשל בשבת :), אם אתה רוצה תגובות אחרות, כתוב במקום אחר. ומבחינה הלכתית, אתה גורר אותנו לעברה, כי אנחנו נורא רוצים להגיב, וזה אומר שאתה עושה עברה. לא ככה? >ספל חמאה בברכת שבש<

הרב15

New member
ספל -- מה הבעיה שלך

למה אינך יכולה לאחל לכל חברי הפורום שבת שלום ומבורך. מה הקשר בין הברכה שלי לתוכחה שלך.

הכל בסדר במחשב שלך?

לא ראית את זה: >ספל חמאה בברכת שבש< ? זה היה כתוב ממש שם בתגובה. או בקיצור - אני יכולה. מה גורם לך לחשוב שלא? >ספל חמאה הולכת למצוא קשר<

יעלוש2

New member
שאלת הרב

הרעיון שלך רעיון טוב , אני רוצה לראות אותך כותבת בפורום חוזרים בתשובה ומנסה להחזיר אותם בשאלה. בסך הכל את בחורה מאד מאד מענינת, שאלה נוספת אליך , האם אפשר לבוא ביום חמישי בערב ל-טיש.

יעלוש2

New member
התשובה שלי

שוב פעם הצלחת למכור חזיר ,פשוט על הכיאפק אתה משווק של מיזרע בהצלחה

הרב15

New member
בושה וחרפה לכולנו.

במצב הזה שאת אוכלת חזיר , ומצהירה על זה בריש גלי ללא בושה, אוי לנו מיצרינו ואוי לנו מיוצרנו.

הרב15

New member
ל-דער משכיל ---- כל הכבוד

קם יהודי וזועק זעקה אמיתית , יהי ה' בעזרך.

wr האחד

New member
אתה ודער משכיל יכולים להיות חברים

טובים ,הזמן החדש מחבת"ים בפורום יוצאים .

הרב15

New member
דער משכיל - מקדש שם שמיים .

זועק זעקה מהלב , כנגד השתלחות חסרת רסן בקדשי ישראל של גברת יעלוש2.

למעלה