שבת שלום ומבורך.

הרב15

New member
ל-יעלוש2

את לא מתביישת לכתוב שאני מקדם מכירות של בשר חזיר. את מחללת שם שמיים ברבים ופוגעת בשליחי הקב"ה.

יעלוש2

New member
אני ביכלל לא מתביישת לכתוב ככה

אני בטוחה רק דרך אגב כמה הם נותנתים לך שמה לקידום המכירות זאת שבתמונה זאת אישתך?

הרב15

New member
ל-יעלוש2

אוי לעיניים שכך רואות ואוי לאזניים שכך שומעות. אני מאד מקווה שאת לפחות שומרת על אי אכילת חזיר , ושמירת יום הכיפורים כהילכתו .

Le Fay

New member
איזה עיניים רואות? אילו ראית אותה

מבטיחה לך שהיית מדבר אליה ה-ר-ב-ה יותר יפה!

הרב15

New member
ל-Le Fay

אני התכוונתי לעינים שכך רואות - לדברים שהיא כתבה ואשר מקומינו לא יכירם בתוך כלל ישראל.

Le Fay

New member
ואני יש לי השגות משלי על מה שעיניך

רואות ואזניך שומעות (טול קורה מבין עיניך ואטמים מאזניך). בכל אופן הפעם לא יכולה שלא להסכים איתך: מקומיכם אכן לא יכירם בתוך כלל ישראל. גם לא המקום, אם הוא מסתובב פה.

יעלוש2

New member
דרך אגב חשבתי שהמחשב שלך עובד רק

בערב שבת? אין לך איזה וורט לל"ג בעומר? אתה מחלק ח"י רוטל? או איזה קמיע?

הרב15

New member
ל-יעלוש2

אוי לעיניים שכך רואות ואוי לאזניים שכך שומעות. אני מאד מקווה שאת לפחות שומרת על אי אכילת חזיר , ושמירת יום הכיפורים כהילכתו .

יעלוש2

New member
בטח שאני שומרת יוכ"פ כהלכה

אני אוכלת 3 סעודות סעודה ראשונה -חזיר בתנור עם ירקות סעודה שניה- ביקון עם כוס קפה עם חלב סעודה שלשית -סטייק חזיר ,מנה אחרונה גלידה חלבית מתאים לך התפריט הינה החברה שלי

Le Fay

New member
יותר משאת שומרת על יום הכיפורים

יום הכיפורים שלך שומר עליך (רעננה וורודת לחיים)

Le Fay

New member
אם אתה כבר שם

קח לי שתי צנצנות שמאלץ, אצלי נגמר.

Le Fay

New member
שומן אווז. בעיירות פולין אכלו אותו

עם גריבאלאך ובצל מטוגן, אבל לא חובה (ב"מזרע" מוכרים את זה בצנצנת נפרדת). רגע, אתה לא יודע מה זה שמאלץ? אז עם מה לעזאזל אתה אוכל את תפוחי האדמה שלך עד היום?

rigoletto111

New member
ששש... תיכף הפנאטים ישמעו וידחפו את

האף לצלחת שלנו ... ויגידו שאסור לאכול שומנו של אווז ... כיוון שבתורתם כתוב "ויאמר אלוהים לא תפטם אווז".

יעלוש2

New member
הזכרת לי

הם טוענים שבבזוקה יש שומן חזיר לכן אסור ללעוס מסטיק בזוקה הרב מותר ללעוס בזוקה? זה מהשומן של החזיר ששחטו במיזרע

הרב15

New member
אין למאכל הזה - שמאלץ

תעודת כשרות , ורצוי שתודיעי זאת ב-פורום.

Le Fay

New member
מוצ'ק - זה היה טוב לסבי סופר הסת"ם

ולדודתי בת הרב - אז זה אמור להיות גם די טוב בשבילך. לא רוצה? לא צריך, יישאר לי יותר (ננננננננה לך).

למעלה