ברוגז? מה, השתגעת? אתה לא יודע שאני אוהבת אותך?
א אליה1 New member 18/5/03 #23 חס ושלום!!! זה סימן שאני מסכימה עם דבריך. נראה לך שאני אוציא לך אגודל לברוגז?
א אליה1 New member 18/5/03 #27 ../images/Emo6.gif עיייייייף כמה נחמד מצדך שאתה מנעים לי את הזמן פה בעבודה....
ד דער משכיל New member 20/5/03 #69 עיייייייייייייייף כבר אמרתי לך שאני אוהב הודעות שלך יש לך חוש הומר משובה חולה עליך
ע עייייייף New member 20/5/03 #71 לא, עדיין לא אמרת לי אף פעם .... אגב יש לי סרט הדולפין .....היום ראיתי אותו שוב פשוט מדהים .
ד דער משכיל New member 21/5/03 #72 מי השחקנים הראשיים בסרט דולפין? בביקור הבא לארץ רוצה לראות הסרט אוהב אותך
ע עייייייף New member 21/5/03 #73 מי השחקנים הראשיים ? הסרט עוד לא יצא לאקרנים לכן אי אפשר לפרסם עדיין אבל אני בטוח שבפסטיבל כאן או שם הבא הוא יפורסם.
מי השחקנים הראשיים ? הסרט עוד לא יצא לאקרנים לכן אי אפשר לפרסם עדיין אבל אני בטוח שבפסטיבל כאן או שם הבא הוא יפורסם.
K Kimbal1 New member 18/5/03 #44 זה לא משנה ... כדאי שכבוד תורתך יפנים את המסר - כל פעם שאראה הודעה שלך בפורום, אלך לקנות 200 גר' שפעק במזרע ואזלול אותם בהנאה. עכשיו הכדור בידיים שלך....
זה לא משנה ... כדאי שכבוד תורתך יפנים את המסר - כל פעם שאראה הודעה שלך בפורום, אלך לקנות 200 גר' שפעק במזרע ואזלול אותם בהנאה. עכשיו הכדור בידיים שלך....
י יעלוש2 New member 18/5/03 #45 אז אולי שהוא יגיע בכל שבת? אם בזכותו אתה הולך למיזרע אולי הוא מקדם מכירות של מיזרע...{מקבל אחוזים}
K Kimbal1 New member 19/5/03 #47 כבוד הרב ההודעה שלך בפורום היא מבחינתי סימן ללכת ולקנות קותל חזיר פרוס - תעשה עם זה מה שאתה רוצה
י יעלוש2 New member 19/5/03 #48 זה מה שאמרתי הוא כניראה מקדם מכירות של מיזרע הרב כמה אתה מרויח ממזרע?