שבת שלום ומבורך

שבת שלום ומבורך

שבת נהדרת מלאה באור ואהבה לכם מאחלת , שבת חמימה על אף החורף בחוץ שבת שמתאימה לשים חמין לארוחת השבת על הפלטת שבת והריח ימלא את הבית ריח של שבת ושל אוכל שמתבשל לאט לאט אני כל כך מתגעגעת לתבשיל החמין שעשתה אמי ז"ל בשבתות ואהבתי את השבתות שריח הגחנון הנאפה על הפלטה ממלא את הבית כיום אני מתחברת רק ליוגורט אבל הריחות באים מהשכנים ולפעמים מביאים לי צלחת של אוכל חם לשבת לעצמי מסתפקת בצלחת של מרק ירקות כמו שלמדתי אתכם ובשבת כריך עם פסטרמה וסלט ירקות שמכינה טרי אין ספק שהשבתות שלי נראים אחרת מהרגע שנשארתי לבד בבית

שבת שלום ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אצלי יש סופשבוע מאוד עמוס,קמתי יחסית מאוחר למה שרגילה-בתשע ומאז אני עובדת נון סטופ על הכנת דברים לגן-נערכת לשבוע שאחסר כך שהסייעות שלי ידעו בדיוק מה לעשות. עוד מעט יוצאים לקניון לאכול צהריים ולקנות כמה דברים שחסרים לי ,כי אם אסתמך על הבוסית שלי שתקנה זה לא יקרה ובסוף כמובן אני אצא אשמה
. האמת שאתמול אפיתי בשביל כל הסופשבוע: הכנתי עוגיות אוזני פיל,בראוניס שוקולד נוטלה,ושטורדל תפוחי עץ . נסיכה,מבינה על מה את מדברת-אני מאוד אוהבת לבשל ולאפות עבורנו ובשבתות כאלה שאין זמן לנשום,ואנחנו אוכלים בחוץ או אצל המשפחה זה די מבאס עבורי כי אוהבת להשקיע בבית.

אין לך רגע דל

תשמעי יש לך רעיונות בשבילך איך להכין רעשנים לפורים לילדים ויש לי גם את חומרי הגלם , אז אם זה מתאים לך תצרי קשר בכלל אני מחסלת את פינת היצירה בבית אז יש מלאי של ציוד שאגרתי , תחרוה חוטים כפתורים ובדים ומחפשת למי למסור וגם המון דיסקים שאולי יעזרו לך בגן , אולי שתתפני תיצרי קשר איתי אני מפנה מהבית דברים שלא משתמשת , ודיי לחוצה לסגור דברים

תמיד שמחה לרעיונות ../images/Emo13.gif

לגבי חומרים-לי יש הרבה,בגן אין כמעט והאמת שנמאס לי לממן ולדאוג לה.אני דואגת לעצמי... (אמרה זאת שהרגע בזבזה 100 שקל באופיס דיפו על חומרים כמו דבק ופלסטלינה כי אין את זה בגן כבר תקופה ארוכה
).

למעלה