שבת שלום ומבורך

maxima

New member
בדחיות למושאי שבת....

קשישה בת תשעים מגיעה למגדת עתידות ומתעניינת> "היכן את רואה אותי בעוד עשר שנים?"> מגדת העתידות מספרת:> "אני רואה אותך אצל דוגמן חתיך, ואני רואה אותך אצל שחקן טניס שרירי,> ואני רואה אותך אצל כוכב קולנוע מהמם!> הקשישה שואלת בהיסוס: "את בטוחה?> עונה לה מגדת העתידות:> "בטוחה במאה אחוז, אני רואה שחתמת על הסכם לתרומת איברים..." 2) אברך שהתחתן עם חוזרת בתשובה, אזר אומץ וחודשיים אחרי החתונה, שאל אותה: "האם זה נכון שהיו לך הרבה גברים לפני שהתחתנת איתי ?" האישה: "שמע, חמודי, אוכל טוב יש לך ?" הבעל: "כן." האישה: "בגדים נקיים יש לך ?" הבעל: "מודה!" האישה: "בית מסודר יש לך ?" הבעל: "בהחלט!" האישה: "בלילות טוב לך ?" הבעל: "מאד!" האישה: "אז תגיד, יקירי: איפה לדעתך לומדים את זה ? בבית הכנסת ?....

maxima

New member
למוצאי שבת......עוד אחת...../images/Emo13.gif

Tom and Mary got married, but can't afford a honeymoon, so they go back to Tom's parent's home for their first night together. In the morning, Johnny , Tom's little brother, gets up and has his breakfast. As he is going out of the door to go to school, he asks his Mom if Tom and Mary are up yet. She replies, "No". Johnny asks, "Do you know what I think?" His mom replies, "I don't want to hear what you think! Just go to school." Johnny comes home for lunch and asks his mom, "Are Tom and Mary up yet?" She replies, "No." Johnny says, "Do you know what I think?" His mom replies, "Never mind what you think! Eat your lunch and go back to school." After school, Johnny comes home and asks again, "Are Tom and Mary up yet?" His mom says, "No." He asks, "Do you know what I think?" His Mom replies, "Ok, do tell me what you think?" He says: "Last night Tom came to my room for the Vaseline and I think I gave him my airplane glue."

ben 911

New member
עוד אחת, אבל בקטנה...

איש אחד לפני לכתו לישון נהג להוריד את נעליו ולזרוק על הקיר ממול. מעבר לקיר גר שכן, השכן ביקש ממנו שלא יזרוק את נעליו על הקיר כי הדבר מפריע לו מאוד. למחרת האיש חולץ נעל אחת ומתוך שיגרה זורק על הקיר ממול. מיד נזכר בבקשה של השכן והניח בשקט את הנעל השניה על הרצפה. אחרי חצי שעה דופק לו השכן בדלת, לעזאזל תזרוק כבר את הנעל השנייה....

טומי*

New member
נסיכה ../images/Emo51.gif ../images/Emo24.gif

שיהיה לי מספיק כסף להגדול ולהדביק על קאפה, אז תהיה תערוכה שבוע טוב!

למעלה