שבת שלום ובוקר טוב

שבת שלום ובוקר טוב

כל כך יפה בחוץ , ירדתי לזרוק את שאריות החמץ מלא ציפורים קטנות בחצר והציוץ שלהם ממלא את האויר הנעים כל הטבע סביב הבית נעור לחיים , ובשבת בבוקר יש ש'ט מיוחד ששומעים רק את הציפורים ואני אוהבת את שבת בבוקר במיוחד

חג שמח לכולםםםםםםם

מבקשת לברך את כולם בחג שמח וכשר שהאביב יביא אלינו רק דברים טובים אז אמרו לי איפה ועם מי אתם חוגגים הערב

חג שמח לכולם../images/Emo24.gif

חג של אביב ,,אז צאו לטייל חג של שמחה,,אז תשתדלו הלילה לשיר ולשמוח חג של אהבה ,,אז עשו המון אהבה היום ,,אפילו מילה של אהבה תגידו זה מספיק חג של חרות,,אז זירקו כל מה שלא טוב לכם........

ליל הסדר עבר נהדר

התארחתי עם ילדיי אצל בת משפחה שהיה חשוב לה שהוריה [גרושים טריים]יהיו יחד עם ילדיהם .מאחר ומשפחתי בקשר טוב עם שני בני הזוג התאים לבת הגדולה שנחגוג יחד.האוירה היתה נהדרת.הסדר היה כהילכתו.את האפיקומן מצא נכדי הגדול עם הרבה רמזים
..ואיך נהניתי לשמוע אותו קורא בהגדה לראשונה.נכדתי היתה כמובן זמרת הערב. והארוחה היתה כיד המלך חזרנו מרוצים ומפוצצים . חג שמח

חג שמח לכולם ../images/Emo155.gif../images/Emo20.gif../images/Emo162.gif../images/Emo20.gif

ברכה שקיבלתי במייל ואהבתי שלא תצטרכו לירוק דם וגם לא לבלוע צפרדעים שתגרדו את הצמרת (אבל לא כינים ..........) שגם עכשיו וגם בערוב ימיכם תדעו רק שמחה ושלא יקרה שום דבר שיעצור את ההצלחה שלא תדעו מצרות כמו שחין ו ברד ושתקבלו ארבה אהבה מכל אחד שתזכרו שאחרי כל חושך נדלקים האורות ושלא כל סיפור נגמר במכת בכורות שיהיה לכולנו חג פסח כשר ושמח, עם הרבה אביב ושמחה, טיולים ופריחה חג שמח ושלוו

ben 911

New member
חג שמח לכם.../images/Emo155.gif

אני מקווה שנהניתם מהחג. שמחתם בחגכם. ששתיתם מספיק. אני פה מתנדנד על הכיסא מרוב עייפות.
משתדל לשמור על יציבות. לפחות עד שאסיים לכתוב כמה מילות ברכה לכבוד החג.
אני מוזמן מחר למנגל..
אבל לא נראה לי שיש מקום לדחוף אפילו לא שיפוד.
השכן אמר לי: "למה שלא תדחוף אצבע כדי להקיא."? אמרתי לו שאם היה לי מקום לדחוף אצבע הייתי דוחף לגרון עוד נקניקיה.

למעלה