שבת שלום ובוקר טוב

שבת שלום ובוקר טוב

שהולכים לישון מוקדם אז משכימים קום מקשיבה לרדיו בקול נמוך מתחשבת בשכנים , ודוד דאור רן לי שירים מקסימים ואני באינרטנט משותת שאני כבר אחרי מקלחת נעימה מאד , רעננה ויבשה וגם אכלתי משהו טעים, סתם יוגורט לא להתלהב ואת התרופות שתיתי אז הגוף רגוע ושקט איזה כייף ככה שרק את שירת הצפורים שומעים ברקע וזו בוקר השבת שלי

ben 911

New member
בוקר טוב ושבת שלום.../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif

אני מרגיש צורך להתנצל על שנפלתי מהמיטה כל כך מוקדם בבוקר.
בדרך כלל כשאנשים נופלים ממיטותיהם...זה רק בגלל שמשהו מציק להם.
במקרה שלי, אני עדיין לא יודע מה מציק לי.
אולי בהמשך העיניינים ייתבהרו ואז איידע אתכם.
בינתיים אלך להכין לי כוס
. אגב, למרות שהאייקון אומר ספל קפה
אני את הקפה שלי שותה רק בכוסות שקופות. לא יודע זו מן שריטה כזו שאין לי בשבילה כל הסבר
ז.א אם מגישים לי קפה בספל או בכוס אטומה, אין מצב בחיים שאני אלגום ממנה אי פעם משהו. בעצם... אולי ההסבר הוא שאני אוהב לראות את מה אני שותה.
אז לכל אלו שנפלו מהמיטה.... ולכל אלה השותים מכוסות שקופות. ולכל אותם חובבי קפה למיניו. בוקר זיווני וטוב לכם. נ.ב. זיווני זו מילה חדשה בלקסיקון שלי.
אהבתי אותה, כי היא מזכירה לי משהו.

שאתן לך יד

להרים אותך אחרי שנפלת מהמיטה? אשמח לשתות איתך קפה של בוקר לחלוק את השקט של שבת בבוקר ולאחל לך שבת נהדרת מלאה באור ואהבה

ben 911

New member
סיפור קטן לשבת בבוקר עם מוסרהשכל בצידו../images/Emo132.gif

ציפור נודדת שאיבדה את דרכה טסה בטעות לצפון הקר במקום לארץ חמה.
לאחר זמן מה כשנעשה מאד קר.. היא קפאה תוך כדי מעופה ונפלה בחבטה לקרקע הקפואה.
וכך כואבת את הנפילה עם הקור הצורב.. הבינה שנותרו לה דקות ספורות בלבד לחיות. בעוד היא עוצמת עיניים וממתינה למותה..היגיעה פרה שרעתה בסביבה...
וחירבנה ישר על הציפור שלנו...
תוך דקות ספורות חום המדמנה הפשיר את הציפור הקפואה...
וזו החלה לצפצף ולשיר שירי הודיה לכל יכול...
חתול רעב ששמע את הציוצים התנפל על הציפור וטרף אותה.
מוסר ההשכל..
לא כל מי שמחרבן עלייך הוא האוייב שלך.
ולא כל מי שמוציא אותך מהחרא, הוא הידיד שלך.

../images/Emo2.gifהמנהל מתנצל שקם מוקדם, למה?

עד אמצע שנות ה-70 בערך החלבן היה מביא לנו ב-4 בבוקר את בקבוקי החלב עד הדלת,משאית הלחם גם היתה באה מוקדם המכולות היו פתוחות כשעוד היה חושך בבוקר, היו היה,,,,,(איך היה לפני ה-70 זה כבר בדברי הימים) ,בסוף שנות ה-70 נדהמתי לגלות שמי שקמה מוקדם היא נחשבת לחנונית, חברותיי לא "העיזו" לספר אם הן התעוררו מוקדם,, ככה זה התחיל, זה היה צו אופנה בלתי רישמי לספר שהן מרביצות שינה עד שהשמש באמצע השמיים, עוד מילדותי אהבתי לקום מוקדם ואני מרוצה מכך כי אני מאד אוהבת את הבוקר ולא מתביישת בזה, אפילו אם ביליתי עד אחרי חצות אני מתעוררת עם אור ראשון,

לדעתי יש "אנשים של בוקר" ו"אנשים של לילה..."

כמובן אם אין הפרעה של חולי' הורמונלית...יש אנשים כמוני,וכמה חברה כאן בפורום שהם אנשי בוקר...שהם בשיא האנרגיות שלהם על הבוקר להם מספיקות 6-7 שעות שינה לעיתים פחות..ומתעוררים לציוצם של הציפרים...[אצלי גם המוזה לכתוב היא בבוקר ...בעיקר] ואני רואה בזה יתרון....עד שבע וחצי כשאני הולכת לעבודה...אני מספיקה מלא דברים לעשות..מגיע לעבודה עירנית, מטופחת,...או למשל יום שישי...כשאחרים רק התעורר 10-11 אצלי השבת מוכנה [כולל קניות] רך אגב אנו גם טיפוסים שלא מחרים אף פעם לשום מקום נכון?????????? לעומתנו ישנם אנשי הלילה....לאלה יש בעיות יקיצה לעבודה... מתעוררים נרגנים, ישנונים, לא מספיקים אפילו לשתות את הקפה של הבוקר..עד הצהריים נראים עייפים וקמוטים....מושכים את היום עד השעות הקטנות של הלילה....בשבת פותחים עין תורנית רק ב12 [כיש ילדים קטנים זו בעייה גדולה... אז אני פותחת כאן את העמותה לאנשי היום ...ותספרו לאלה שהם אנשי לילה על היתרונות בשינה נכונה [לדעתי] ונהול הזמן......

את יודעת משהו

מיסודי אני אישה של לילה, שמתחברת לשעון הפנימי של מבריאה מהר וקמה עם כוחות , זה ומר לקום ב9 בבוקר אבל שנים הייתי אשת יום משכתי עבודה עד השעות הקטנות, כי שם היה ריכוז לעבודות של ניסוח וחישובים מתמטיים בקיצור מתעללת בגוף , מדי פעם הייי לוקחת יום חופש ובאה לישון אותו כל היום כיום אני מתנודנדת באמצע , לאחרונה משתדלת לעשות מה שהרופא הסיני מבקש וב12 כבר במיטה אבל עדיין קמה טוב רק ב9 בבוקר , אם צריכה לקום לפני שמה שעון , אבל באופן כללי ישנה הכי טוב מ5 בבוקר עד 9 בבוקר

ben 911

New member
נסיכה מאמי...../images/Emo9.gif

אחרי מקלחת זה אומר שאת מריחה עכשיו מליון דולר.
ועם גוף רגוע ושקט...בכלל חבל על הזמן.
עכשיו את חייבת אבל חייבת דחוף לקחת חתן.
או להיפך....חתן חייב לקחת אותך. מי שיקח אותך עכשיו, לדעתי יהיה מסודר לכל החיים.

שבת שלום לכם ..בן אתה שופע על הבוקר נחמד

אני בדרכי לביקור דוד בבית אבות (גם זה צריך לפעמים) אז עשו חיים היום יום ניפלא לבלות בחוץ............

כל הכבוד

אני מעריכה מאד את המעשה שלך ,כל הכבוד לך חמודה השבתות בבוקר אין תעסוקה והקשישים והקשישות תלוים בביקורים ואילו שאין להם מבקרים קשה להם מאד , מאד משעמם שאת בלי תעסוקה בבתי אבות אני זוכרת שהתחלתי לנסוע בשבת רק כדי שאמי לא תהיה לבד ,שראיתי כמה זה שיפר את מצב הרוח אז שאספתי סביבה את שאר הנשים שהמשפחה לא הגיעה ויצרנו מעגל בחצר

בן איש יקר

לא מחפשת חתן, לצערי עד שהרופאים לא יפסיקו ל"התעלל בגופי" כי קשר שיווצר הוא יותר כקשר של מטפל ולא חבר , פעם הייתי שם זה קשר לא בריא שהרופאים יכריזו שעכשיו ניתן ליצור קשרים , שהסכנה חלפה, אז אתיר למחזרים לחזר אחרי

ben 911

New member
באיזשהו מקום אני מבינותך, נסיכה. ../images/Emo140.gif

כשסובלים ממחלה, או אפילו מפרונקל כואב.. באמת אין ראש לאהבות חיזורים וכל מה שמסביב. תראי אני לא מאחל לאף אחד/ת להיות חולה. וגם קשה לי לראות דברים מהמקום שלך. אבל אני חושב בכל זאת שאת חייבת לשנות גישה, לשנות תפיסה. לשנות את התפיסה של:"אני חולה, אני מסכנה, אי לכך אני לא רוצה כלום". השתדלי פחות להתעסק עם זה... ואז מבחינת אותם גברים פוטנציאליים, את אישה בריאה לחלוטין. כשתהיי שוב בזוגיות, אני משוכנע שתרגישי הרבה יותר טוב ממילא.

אני חולה, אני לא מסכנה

כרגע זה לא מעשי או פייר כלפי אף אחד להכנס למצב ש חיזור אמרתי שברגע שהמצב יתחיצב אז אפשר לדבר יודעת שהטיפול הוא רק 90 יום ויסתיים מתי שהוא בדצמבר אז אוכל לדעת לאין פני מועדות

שבת שלום| שמש|

שבת שלום ובוקר טוב לכולם
היום היחידי שאפשר להתעורר מעט מאוחר, מי צריך את היקיצה המוקדמת וטרטור ה-
, יש לתת לגוף ולנשמה מעט מרגוע וגם להנות משינה נעימה
, מצד שני למה לבזבז יום מקסים בשינה| כשה- שמש מאירה בעוז,
שבת נעימה לכולם

ben 911

New member
שבת שלום. אמרת דברים נכונים אותה אחרת. ../images/Emo45.gif

אבל כפי שאמרה ערדניקית חביבתי...
יש אנשים של מוקדם בבוקר.
ויש את המקיצים בצהריי האחוריים.(אחה"צ)
אגב אותה אחרת, את מאד מוכרת לי.

מאד?מהיכן?

מוכרת לי מפעם/דין דין אביב רגע לפני שקיעה אני מחבק אותך וכדור של אש כמו ליבי צולל ונופל איתך אחר כך בא החושך הקסם נעלם רק עומק מבטייך וצער העולם את מוכרת לי מפעם אולי מגלגול אחר חלום שהשאיר בי טעם של זכרון בוער ולפני שאני נוגע בטרם זריחה תבואי ותגידי אני כולי שלך אני כל כולי שלך אולי מגלגול אחר חלום שהשאיר בי טעם של זכרון בוער ולפני שאני נוגע בטרם זריחה תבואי ותגידי אני כולי שלך יש אחת בדימוני טובה ומתוקה ואני מכוון אליה בתוך ענן שתיקה אולי משם הגעת לי ואם את אמיתית קחי אותי אליך זו השגחה פרטית את מוכרת לי מפעם אולי מגלגול אחר חלום שהשאיר בי טעם של זכרון בוער ולפני שאני נוגע בטרם זריחה תבואי ותגידי אני כולי שלך אני כל כולי שלך אולי מגלגול אחר חלום שהשאיר בי טעם של זכרון בוער ולפני שאני נוגע בטרם זריחה תבואי ותגידי אני כולי שלך...

למעלה