שבת שלום + התנצלות..

crazy M

New member
שבת שלום + התנצלות..

אז קודם כל שבת שלום לכולם וסופ"ש נעים.. רציתי רק לעדכן אתכם במה שקורה/קרה איתי בתקופה האחרונה. קודם אני אסביר שאני נעלמתי מהפורום כי המחשב שלי החליט פשוט לשבוק חיים בלי לבקש את רשותי קודם. רק לפני כמה דקות תיקנו לי אותו. לגבי המפגש- אני נורא שמחתי לשמוע שנהניתם מאוד למי שהיה במפגש. עוד באותו היום התעדכנתי מענת בטלפון והיא סיפרה לי כמה כיף היה. מצטערת שלא יכולתי להגיע פשוט לא שיחררו אותי מהעבודה. רוצה להתנצל גם על הפינות שלא עלו בשבועיים האחרונים ושאולי לא יעלו בשבוע הקרוב שוב. מצטערת גם על הבלאגן בהודעה הזו. אז מה באמת קורה איתי (לכל המתעניינים): כפי שכבר ידוע לכם לפני 3 שבועות עשיתי "ניתוח" ביופסיה על מנת לאבחן אם הגידול שגילו לי הוא סרטני. אז כן. הוא סרטני וזה דורש ניתוח להסרת הגידול ואולי אף כריתת רחם. עצוב לי מאוד בתקופ האחרונה מאז שגיליתי. בנוסף, אני וחבר שלי נפרדנו השבוע כי היום הוא טס לדרום אמריקה לחצי שנה. ואחרי הכל לפני יומיים גם פיטרו אותי מהעבודה עקב צימצומים בחברה. הניתוח המיועד הוא ביום ראשון ואני ממש ממש מפחדת. אז תבינו אם אני לא כאן הרבה עכשיו ותסלחו לי שוב על הבלאגן בהודעה.. קצת קשה לי לחשוב בבהירות.. אוהבת את כולכם מאוד מאוד.. ומתפללת שלא יהיו סיבוכים בניתוח כדי שאני אוכל לחזור ולומר לכם עד כמה התגעגעתי כמו תמיד. ביי בינתיים.. ולך.. סליחה על הכל (מי שזה מיועד לו יודע)

Big bear

New member
החיים שלך נשמעים...

ממש קשים...
אז שיהיה לך בהצלחה שלא תדעי עוד מכל הצרות האלה...הגידול, הפיתור מהעבודה, המחשב...זה נמשע ממש עצוב...
אז שיהיה לך סופ"ש טוב ורגוע... ואני חייב להודות שאני דיי חיכיתי לפינה הזאת של התמונות והשירים של ברי...אז אם תצליחי לעשות את הפינה השבוע או לא ידוע מתי אז יהיה טוב
סוף שבוע טוב לכולם אסף

Minimal Affair

New member
מורני... ../images/Emo24.gif

אני מקווה שהחיבוק יעזור לך להתגבר על הרגעים הקשים.. אני מקווה שהניתוח יעבור קליל ביותר. ואל דאגה, אני בטוח שתמצאי גבר אחר(למרות שאמרת שהוא יחזור עוד חצי שנה, אז זה בסדר...) לא נורא, אני בטוח שגם לא יהיה לך כל כך קשה למצוא עבודה חדשה, הרי את טובה במה שאת עושה..) בכל מקרה, אני מקווה שתתגברי על המשבר.

../images/Emo24.gif

מילים מילים מילים, הרי זה לא מה שיעזור עכשיו אני אתפלל בשבילך כל יום שישי עם הנרות.... מקווה שהכל יסתדר.... תהיי חזקה!

CaerBannog

New member
מורן.

אני חושב שקודם כל אל תתנצלי. אני גם רוצה להצטער שלא יצא לנו לדבר בזמן האחרון. וחוצמזה פשוט להגיד לך בהצלחה, או לא יודע.

giba70

New member
../images/Emo23.gif אוהב ומחזק אותך ../images/Emo24.gif

את תעברי את זה, כי את גדולה מהחיים
והאהבה שבך גדולה מכל רעה

המממ

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

shulhi86

New member
../images/Emo24.gif

"תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר" השחר יעלה והוא יהיה בהיר ויפה! תמיד בצפייה לטוב שולחי

קרייזי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תרגישי טוב נשמה...ותתגברי על החבר, בטוח יהיה לך עוד מישו...

איש24

New member
מורני ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

באמת שאין לך על מה להתנצל-אני בטוח שתחזרי בקרוב עם כוחות מחודשים ופינות מצויינות כמו תמיד. אני מחזיק לך אצבעות שהכול יעבור כמו שצריך ושלא תדעי עוד צער. אוהב מאוד

למעלה