שבת שלום בנות,

hagith1

New member
שבת שלום בנות,

מי מכן ראתה את התוכנית מבט נשי עם בילי מוסקונה לרמן??? במקרה ולא ראיתן רציתי לעדכן אתכן שהיום התכנית עסקה באישה השמנה. האורחים בתכנית היו: אסתריקה נגיד, מלכת היופי השמנה הראשונה בישראל, מנהל פורום שמנות ויפות ועוד איזושהי פסיכולוגית קלינית. הם דנו בהרבה סוגיות בין השאר שאשה שמנה לא מרשה לעצמה את כל הבילויים שאחרות מרשות לעצמן לדוגמא ללכת לים ו/או לבריכה, לשבת לאכול במסעדה (מפאת המבטים של הסובבים אותה), בעיות לבוש בכלל וקיטלוג האופנה למידות גדולות בפרט, האם היא מאושרת, עד כמה החברה פתוחה לנשים מלאות וכמה קשה לבחורה שמנה להשיג עבודה. היתה תכנית מאוד מעניינת, למרות שבטוחני שרבות מכן היו חולקות על חלק ממה שנאמר שם.

sigalit33

New member
נשמע מרתק, חבל שלא ראיתי../images/Emo4.gif

מקווה שיהיה שידור חוזר מתישהו. ותודה חגית על העדכון!

madam pompadour

New member
../images/Emo12.gifעופר היה שם ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

פשששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש....

silvey

New member
../images/Emo51.gif חגית על הדיווח, למען האמת

אני ראיתי את התכנית הזו בשבת ב-1100 אבל היא די שעממה אותי אז דוקא היום החלטתי אפילו לא לבדוק על מה הנושא ו..חבל. ישנו מתישהו שידור חוזר ואשמח לצפות בתכנית.

בהחלט ראיתי , עופר מנהל פורום

שמנות ויפות הופיע שם והעביר את המסר בצורה הכי טובה שהוא יכל!

sigalit33

New member
איך יצא ש...

פורום שמנות ויפות מנוהל על-ידי גבר? אני לא מכירה את הפורום או את המנהל, כך שאין לי שום דבר אישי בעד או נגד, רק סתם תהיתי...

מנהל ומנהלת יותר נכון...

ואיך זה יכול להיות ? אני חושבת,בגלל שהוא חובב נשים שמנות גאה בזה ועושה הכול כדי להביא לשינוי במודעות של החברה כלפי אנשים בעלי עודף משקל. הלוואי והיו עוד כמוהו...

למעלה