../images/Emo5.gif אוקסי... שאלה נוראית!! אני מניח שזו סתם..
שגיאה בניסוח - אבל אם אתה מתייחס לגרושתך כפרעה (ויש לי יסוד סביר להניח לפי הפורום שבו אנו נמצאים ולפי המשך השאלה...) - אז "מכת בכורות היא... הייתי מנסח את זה מחדש. חוצמזה שאני מודה שיש בי כעס על אלוהים בחג הזה על כך שנקט בצעד הזה של מכת בכורות... אפילו בין עבריינים יש חוק לא כתוב שלא פוגעים בילדים של יריבים. אפילו בין אכזריי הקוזה-נוסטרה, לא נגעו בילדים של יריבים... אז איפה זה שם את אלוהים שלי?... היכן זה שם אותי כיהודי מאמין? אינני מתייחס לגרושתי כאל פרעה, אתה יודע מה? חלק בתוכי מתייחס אליה בתור משה - מי שהוציאה אותי מעבדות לחירות... היוזמה שלה והרצון שלה להתגרש שיחררו אותי ונתנו לי חיים חדשים שעד אז לא ידעתי בכלל שקיימים או שיכולים להיות. אתם מכירים אותי כבר בפרידות ויודעים כמה הן קשות לי... הפרידה ההיא היתה לא פחות נוראה וריסקה אותי לגמרי, אבל כמו בכל הפרידות שעברתי עד היום - אחרי שעוברת תקופת מה (לרוב זה בסביבות שנה...) אני לוקח את הטוב מאותה מערכת יחסים, את מה שלמדתי בה עלי - וסוגר את הדלת מאחור וממשיך הלאה כשאני יודע שמתישהו יגיע משהו שיהיה לא פחות טוב, ויש לי סבלנות לחפש. עד היום היא ואני בסדר - ידידים מחד, אבל גם למדתי בשנה האחרונה "להעמיד אותה בקנה המידה המתאים בחיים שלי" ולא לפחד להתכסח איתה כשצריך ללא ייסורי מצפון. אני לכשעצמי - ללא ספק יצאתי לחירות
, ואני מאחל לה חיים ארוכים, מאושרים מאד ושתמצא את מה שהיא מחפשת... פסח הזה?...
פסח הזה הוא
חופשה של שבועיים בישראל שבה אני מביא לילדים שלי את אבא שלהם (כמובן שעם מיליון מתנות - כי הרי אבא לבד זה מעניין ת'סבתא שלהם
), מסניף את הילדים שלי ועושה עוד כמה דברים שאני חושב עליהם
. אה... ומימונה בישראל
אצל (כרגע) שתי משפחות שיעלבו אם לא אגיע
.