שבת שלום אנשים.

שבת שלום אנשים.

מקווה שהפסח הזה יהיה בסימן יציאה מעבדות לחירות. מבלי לטרחן יותר מידי ומוקדם מידי... האם הייתם מאחלים לפרעה האישי שלכם את מכת בכורות ? או שהייתם מסתפקים בלצאת ממצרים.....? אם הייתם מקבילים את חג הפסח לימינו,באיזה סימן הוא בא אצלכם ? סופ"ש נעים לכולם.

קרן ט

New member
אמממממ

לפרעה שלי מאחלת רק טוב.... כי כשטוב לו טוב לכולנו ... ולהפך! וברצינות, מאחלת לו שיקבל את מה שמגיע לו! משתדלת לא להתעסק בזה ומתרכזת בילדים ובאושר שלנו.... אני חושבת שאין צורך במכות כי הוא מביא את המכות על עצמו בצורת ההתנהלות שלו.... (חופר לעצמו את הבורות) האמת, בכנות- מסתפקת בלצאת ממצרים...תן לי את השקט שלי הוא (פרעה) ממש לא מעניין. ונכון, יש רגעים שאני ממש קרובה להתפוצצות אבל אז אני מזכירה לעצמי שלחיות איתו היה הרבה הרבה יותר גרוע! השנה פסח בסימן אביב... והתחלות חדשות :) " זה הזמן חלון לפתוח אל נופי ירוק מרהיב. נא לזכור ולא לשכוח - פעם בשנה אביב" נעמי שמר חג חירות שמח :))

אז ככה

את המכה שלו הוא כבר מקבל..... פסח אצלי תמיד מתחבר לפעם הראשונה בה הכריז שעוזב ל"פסק זמן"... השנה שכחתי את יום הנישואין , מחכה ליום שאשכח לציין גם את זה-כנראה שהזמן הוא הרופא הכי טוב!

"יום נישואים".....?

במקרה שלי חל היום......
לא מאמין שעברו מאז 9 שנים. היא באמת נחמדה,ולא שכחה אותו כנראה. ונתנה לי מתנה מיוחדת במינה.... אני אודה לה בהמשך....
יום נישואים לשעבר שמח לי.

קרן ט

New member
המון המון מזל טוב :)

בקשר למתנה- בדרך כלל אומרים תודה כשמקבלים מתנה.... אולי הפעם הייתה צריך להגיד "לא תודה".... חפש פתק החלפה ואם אין אז אולי כדאי שתקנה לה גם אתה מתנה יפה, כי לא יפה..... יום הנישואים שלי בקייץ מעניין מה הוא יקנה לי....

holabo

New member
מי שנותן מתנה מכל הלב

בדרך כלל נותן משהו שהיה שמח לקבל בעצמו. הרי אם המתנה לא מוצאת חן בעיניו, לא היה בוחר בה מלכתחילה! שונא מתנות יחיה!

שרשירית

New member
זה מסביר מדוע הוא קיבל את זה...

תיק איפור ! דרך אגב, אני אוהבת מתנות ואין לי שום בעיה למות מחר! אמאל'ה, עכשיו כשאני חשובת על זה אני גם אוכלת לבד

Rtitan

New member
כי אני רוצה מקום מרווח במטר וחצי על חצי...

שמקצים לי הקדישא!! תודה.

Rtitan

New member
יום נישואין... ../images/Emo6.gif

יום הנישואין שלי מצויין בכל העולם בעצרות זיכרון!! אפילו באו"ם מצויין היום הזה לדראון עולם...
בשעה שמונה ורבע בבוקר (אם אינני טועה) לפי שעון מקומי, אפילו נשמע "גונג" גדול שמכריז על מה שקרה באותו היום... כן, יום הנישואין שלי הוא ב-6 לאוגוסט, יום הטלת פצצת האטום על הירושימה
... לא יכולנו לבחור יום יותר סימלי מזה
!! אז זה היה סתם ט"ו באב...
.

מייקי73

New member
שבת שלוש

לפרעה האישי שלי אני מאחלת שימשיך לו בדיוק כמו עכשיו... לעצמי אני מאחלת להגיע לנחלה. ממצרים יצאתי כבר . חג פסח עבורי הוא עונש. אז אני מחכה יפה עד שהעונש יגמר ואפשר יהיה לחזור לשיגרה. שיהיה סופ"ש מדהים

הרקולס36

New member
אבל עברנו את פרעה...נעבור גם את זה...

הכי מעבדות לחירות! השנה כבשנה שעברה,אני והנסיך עם ההורים אצל אחי הצעיר... חג שמח וכשר....ושבת שלום.

ye44

New member
ברגע שתפנים שה X

לא שווה התיחסות כל המועקות ישתחררו ממך
מזל שהמציאו את הSMS הוא חוסך לנו איחולים "לבביים "

retarder

New member
אקס'

היום שהחזרתי את הילדים, האקסית ביקשה שאשאר ואחר-כך שאשאר עוד ואחר-כך שאשאר... עד שהלכתי (עם חיוך על הפנים). הבעיה שבצד השני כיום יש בת זוג חדשה ותוכניות לבנית משפחה מה דעתכם.

שרשירית

New member
אין לי איש בעולם שאני כל כך שונאת

ויכולה להקביל אותו לפרעה. 'פרעה' האישי שלי שוכן בתוכי. התורה מספרת שאלוהים הקשיח את לבו של פרעה במכוון ועל כן הפרעה שלי הוא בתוכי. הדברים הקטנים אצלי שעדיין זקוקים לליטוש ואולי ללטיוש אינסופי. אני לא משליכה על אחרים את הבעיות שלי. אני עם הבעיות שלי התמודדתי ומתמודדת כך שאני לא יכולה להגיד שאי פעם יצאתי מעבדות לחירות או לחילופין שצעדתי 40 שנה במדבר. אני, בניגוד לתורה שמטרתה להגזים על מנת לפאר את דמותו של אלוהים (מה שנקרא היום טלנובלה), לא אגזים ואומר שהיו לי חיים טובים ואני מקווה שהם ימשיכו להיות טובים גם בעתיד. על כן יציאת מצרים שלי היא בסימן התגברות על כעסים שלעיתים עולים בי,התמודדות עם קשיים שלעיתים צצים, התמודדות עם החלטות, קבלת החלטות נבונות, בניית העתיד תוך דאגה שהעתיד יראה כמו שהייתי רוצה. לקחת את חיי בידיי ולנהל אותם בתבונה. חג הפסח, יציאת מצרים וכל המסביב באים לידי ביטוי לדעתי במשפט "אֵיזֶהוּ גִּבּוֹר? – הַכּוֹבֵשׁ אֶת יִצְרוֹ". לכבוש יצר זה הדבר הקשה ביותר לעשותו, מה הפלא שפרעה התקשה בכך, לפעמים הרבה יותר קל ללכת 40 שנה במדבר מאשר להתמודד עם הדבר האמיתי, הרי גם משה לא יכול היה לכבוש את יצרו ובמקום לדבר אל הסלע ויצאו ממנו מים הוא בחר להכותו. מסתבר שהוא עבר את פרעה, עבר את המדבר אבל לא עבר את זה - את היצר.

ye44

New member
וואי וואי וואי

פששש מה נהיה ממך החזרת אותי בדה ז'וו ל 1977 לצלם ולתלות

למעלה