שבת שלום, אני חדש...

שבת שלום, אני חדש...

שלום חברי פורום מגניבים, אני אורן, בן 17 מ... הממ טוב אולי בהמשך. אין לי משהו מיוחד לספר חוץ מזה שאני בארון לגמרי וקצת חשוך לי פה. אני אוהב לכתוב, טלוויזיה, שחייה, אוכל ולחשוב. אני לא יודע אם אני מחפש קשר. כנראה שכן. בכל מקרה, אני מקווה שיהיה לי מגניב פה. תמיד אומרים שאתה אף פעם לא ההומו היחיד בעולם ושיש עוד הרבה כמוך שנמצאים במצב שלך. קצת קשה לי להאמין אבל אני אתן לזה ניסיון. שבת שלום, אורן

Love U All

New member
היי אורן!!! ../images/Emo24.gif

ברוך הבא!!! מהיכן אתה בארץ? מה אתה כותב?

resputin

New member
היי אורן ../images/Emo13.gif

מה שלומך חמוד, הכל טוב? מקווה שכך. אתה יותר ממוזמן להשאר בפורום ולהנות, להשתתף, לשאול שאלות אם יש לך וכו'. ראס.

James Hammerton

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

תתפלא, אבל מס' האנשים שנמצאים במצב שלך הוא בערך בן 5 ספרות (בארץ בלבד). אני גם אברך אותך, כי בזה שכתבת את ההודעה הזאת עשית צעד אחד וראשוןלקראת היציאה מהארון ואפשרת לקצת אור להכנס פנימה. אני בטוח שבמהלך הזמן הסדק הזה יתרחב ותוכל לראות ולהנות גם מהעולם שבחוץ

אני כותב הרבה

שירים לפעמים אבל בעיקר עיתונות. אני יודע שיש הרבה הומואים. הייתי בברלין, סן פרנסיסקו ואמסטרדם. ראיתי הכל. אבל זה לא זה. כשזה מגיע למישהו שנראה לי נחמד אני ישר אומר "למה שהוא יהיה הומו?" וישר פוסל על הסף. מבין? אורן

James Hammerton

New member
אני חושב שאני מבין...

יכול להיות שאתה חושב בצורה קצת שלילית. במקום לשאול את עצמך "למה שהוא יהיה הומו?" תשאל את עצמך "אולי הוא הומו?" יש לי רעיון קטן - תגלוש קצת באטרף. אני יודע, זה אתר מגעיל, שוק בשר, האנשים שם מחפשים רק סקס. אבל תסתכל קצת, תראה כמה אנשים נמצאים שם, כמה טוב חלקם נראים
דווקא אצלנו בקהילה כל אחד משתדל להראות יותר טוב ויותר חתיך מהשני. כך שהסיכוי שהבחור החמוד שם הוא הומו לא כ"כ נמוך כמו שזה נראה...

resputin

New member
לאו דווקא כולם מחפשים שם סקס..

לא להשמיץ, יש חלק שלא. קטן, אבל עדיין..

SarcaSeriouS

New member
וואו..."מגניבים"..אני כבר מחבב אותך

שלום לאורן בן 17 מטוב אולי בהמשך. באיזה איזור של הארץ זה נמצא? אתה לא באמת מאמין שאין עוד הומואים במצב שלך... לחשוב זה טוב. מחפש קשר? כמוני-כמוך וכמו שאר העולם. מסקרן אותי ,אדם דתי אתה? איך הגעת לפורום? איך לי כוח לשצף השאלות הקבוע שלי... אתה מעוניין לשתף אותנו במשהו? אני בטוח שתסתגל לפורום מהר. הטקס ירד מהתו"ל. ד"ש.

ranushh

New member
ברוך הבא אורן!../images/Emo24.gif

תהנה בפורום אני רן:)) מאיפה אתה בארץ?

Zenith87

New member
ברוך הבא לפורום

ציפור קטנה לחשה לי (טוב נו, אתה כתבת) שיש לך חבר מגרמניה. מי מה מוּ? חבר או ידיד? איך נפגשתם? אם יש לך מסנג'ר, צרף אותי, אני תמיד פתוח לפגוש אנשים מגניבים.

כתבתי שיש לי חבר מגרמניה?

לא זה לא אני. הייתי בגרמניה ואני נוסע בקרוב עוד פעם לגרמניה ואפילו יש לי סבא ניצול שואה. אבל בכך מסתכם כל הקשר הגרמני שלי. אורן

Zenith87

New member
אז התבלבלתי ../images/Emo5.gif

כמו תמיד. *מכניס את הראש למעבד מזון*

למעלה