שבת נהדרת לכולכן/ם

שבת נהדרת לכולכן/ם

סיימנו את השבוע עם הגיגים פילוסופיים שזה נהדר וכמעט שכחנו שלכל שבוע יש גם סוף שבוע
רוג'ר ווטרס הופיע בנווה שלום, נקרא שהיה טוב...יופי, סטינג בדרך, מי אמר שלא מענין כאן?
. שבת שלום למי שעצוב להן/ם
, למי שבזוגיות ולמי שמצפה לה
. שיהיה לכולכן/ם יופי של סוף שבוע. Nobody knows where you are, how near or how far" "Shine on you crazy diamond

סוף שבוע נעים לכם ../images/Emo20.gif

היה לי חלום נוראי.....סיוט כמו בסרט אימה
.כמה טוב להתעורר ולגלות שזה היה רק חלום
. אין כאן פותרי חלומות?
שבת שלום לכולם.

אז ככה.......

אני מוצאת את עצמי בבית של אישה זרה והיא מטפלת באישה נוספת שיושבת לידה.שאלתי :זאת אחותך? לא היתה תגובה.אבל חשתי תחושה של סכנה ואמרתי:הודעתי לאן הלכתי . פתאום אני מוצאת את עצמי שוכבת על הצד[בדיעבד תנוחת השינה]מנסה לומר משהו ולא מצליחה.האישה עומדת [איני רואה אותה]ליד ראשי וגוזרת לי את השערות.אני נאבקת להשמיע קול ומבינה שהיא סיממה אותי לכן חוסר היכולת שלי להזיז את עצמי.מרוב פחד התעוררתי............שמחתי שניצלתי
. אגב....ילדיי אוהבים לשמוע את חלומותיי.כי אחרי חלומות כאלה[יש גם חלומות נחמדים]אני עדיין תחת רושם החלום ומיד מספרת . דבק נוסף בקשר לחלומות....אני יודעת שלרוב בחלומות מופיעים אירועי היום יום ,מחשבות מטרידות וכו'.לפני שנים היה לי מציץ במקלחת[אמיתי]בעלי היה בזמנו במילואים ואני הרגשתי איום ונורא מהמקרה הזה.שעתיים לא יכולתי לדבר מרוב בהלה.תקופה ארוכה חלמתי חלומות על פורצים וגנבים כשאני איני יכולה להזיז את עצמי בחלום כדי להגן על עצמי. ועכשיו רצה לארוחה המשפחתית
שבת שלום

אז ככה

ראשית אני חייב לציין שכל מה שאני עומד לאמר אינו מתיימר להיות מקצועי אם יש בכלל מושג כזה "מקצועי" בנושא החלומות ופשרם, הכל מקריאה והתענינות. אני גורס כי חלומות הם מניפולציות שהמוח עושה על חוויות שעברנו ואין בהם כל רמיזה לאשר אמור להתרחש בעתיד כפי שרבים מנסים ליחס להם... האם יש לך חשש שילקח או תהיי צריכה למסור משהו ששייך לך, זה יכול להיות כל דבר חומרי או לא וגם פעוט אבל שיש לו ערך וחשיבות רבה לגביך. בהגדרה זאת יכול להיות להיות גם חשש ודאגה לבריאותו של מישהו עד כדי ח"וח חשש לחייו. רק טוב ולא לדאוג

magy

New member
בגלל גזירת השיער?

ברור שחלומות אינם ניבוי התרחשויות עתידיות אולי הם הפחד והחשש מהם..... גם חלומות על איבוד שיניים...אומר משהו בקשר לאיבוד... מעניין שאני חולמת לילה לילה......אבל בכל לילה.... נסיעות וטיולים...... הרבה אנשים....(אני אפילו מסתדרת איתם)
בכל לילה מקום אחר, המקומות תמיד חדשים ולא מוכרים.. אף אחד מהם אינו מקום שביקרתי בעבר... אבל שם הרחוב או העיר הזרה הם מקומות שכן ביקרתי בהם... בחלום הם לא דומים למקום המקורי...... לרובם אין שמות........ סתם טיול.......בעיקר בערים לא בטבע.........(אני אוהבת טבע) למעשה זה כמו הליכה אין סופית ....... בלי התחלה ובלי סוף.... (צעדת החיים) ... אני שמחה שאין לי חלומות מפחידים.... כמו המחשבות שעוברות במשך היום..... כשהייתי קטנה חלמתי חלומות קשים... שנבעו מפחדים מיידיים...... בבית ספר עממי (ילדים חולמים חלומות מפחידים)....... לא חלמתי על מפלצות ושדים אלא שאני מגיעה לגבול סוריה ומסוכן שם מאד..... יש חשש לחטיפה....(זה היה אחרי שנחטפו ישראליים לשנים רבות וחזרו לא שפויים) עוד חלמתי בילדותי חלומות שואה, כאילו הייתי שם.... עד כדי כך הזדהיתי שאפילו חטפתי פעם בחלום תוך כדי מנוסה, כדור בישבן........שכאב......... ביידיש אומרים : חלויימעס....... (חלומות) וכן, חלומות הם השתקפות של הנפש בדרך מסתורית רמזנית, וסמלית מאד..... בשיטת הגעשטאלט אפשר להגיע לפתרון אפילו לבד....... אם לומדים את השיטה.......

../images/Emo9.gif מגי שאלה אוף טופיק

איפה קונים תמציות ריח מהסוג שמשתמשים בהכנת נרות באיכות טובה?

magy

New member
איפה לא?

איך אתה יודע שאני מכינה נרות? אני גם יוצקת את השמן למתקנים המיועדים לכך.....פלוס מים ומתחת מדליקה נרון ומחממת והאויר מתמלא בריחות משכרים........ בכל חנות סבונים, כלי בית, בתי מרקחת, בתי טבע........ שווקים, קניונים......איפה לא? כולם מוכרים היום את הריחות הנהדרים האלה.......... את האיכות קובע המחיר....... והתמצית....... אם היא עשויה באמת מהצמח או משהו סינטטי...... כדאי להתייעץ עם המוכרת.... רצוי שהשמן לא יהיה אסור לנגיעה על העור..... עם חלק מהשמנים האלה עושים גם מסאז'ים.... כיףףףףףףףףףףףףףףףףףף

יקירתי הגיל...סיפרת פעם או יותר../images/Emo9.gif

הכוונה שלי איך אני יודע שהשמן אכן איכותי והאם זה תמיד צריך להיות על בסיס שמן? המוכרת יכולה לאמר הכל בשביל למכור ומבחן הריח אינו קנה מידה מכיוון שבההרחת תמצית הכל מריח חזק. ולא, אינני מתכונן לייצר נרות, זה לשימוש שונה לחלוטין.

magy

New member
אחי טוב

כנס לבית טבע......... ותתיעץ עם המוכרת......... הם מבינים בזה יותר ממני. זה לפחות בית טבע....... ולא קניון שרוצה למכור הכל...... אני מבינה רק בתוצאה.........בריח ותשתמש בזה.......כמו שאמרתי.....לכל דבר.. אם זה מצמחים אמיתיים..... מייחסים להם סגולות מרפא........(לא מאמינה-אני סתם אוהבת ריחות טובים) ואם כבר אמרתי...........סליחה.....שחזרתי על עצמי.........

החלומות היפים שלי

קשורים בטיולי ריחוף,תעופה מעל ארצות העולם.תחושה נהדרת. וחולומות ליד אגמים.....מקסים

magy

New member
איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףף

היה לי רק אחד כזה....אחרי שראיתי באזור זכרון יעקב כמה גלשני רוח..... בלילה חלמתי שגם אני מרחפת..... זה לא חזר יותר.............וחבל... אני גם לא חולמת טבע..........גם חבל.....

magy

New member
אני מוכנה להתפשר על

חלום ברכבת הרים......יספק אותי..... או סתם משחקים בלונה פארק...........חחח

גם אני חושבת

שחלומות מבטאים חוויות שעברנו. הזדהיתי עם:"האם יש לך חשש שילקח או תהיי צריכה למסור משהו ששייך לך" לא דבר חומרי בכלל ויש לו חשיבות רבה לגביי.משפט קולע שהטריד אותי מאוד בשבועיים האחרונים. ומה ההסבר לכך שבחלום כאילו משותקים ללא יכולת לזוז ולהגן מפני איום כלשהו?

למעלה