אם את אומרת.
י יערית New member 10/2/07 #19 מותר כבר לברך? שבוע טוב לכולםםםםםםםםםםםםםםם אחרי שבת מדהימה ומתישה ואווווווו איך שגלגל מסתובב לו))
י יערית New member 10/2/07 #22 תלוי איך מסתכלים על זה יש מה נגמר יש מה נפתח ויש מה נשאר במקום, כרגע אני גמורה,זה בוודאי עונה לך על השאלה
תלוי איך מסתכלים על זה יש מה נגמר יש מה נפתח ויש מה נשאר במקום, כרגע אני גמורה,זה בוודאי עונה לך על השאלה
מ מצוטטת New member 10/2/07 #32 איך ניגמר איך....... תחפושת לפורים כבר שריינת לא יודעת מה אתם שם א3לי החינגות רק מתחילות
ה הנודניקית עם הקוקו New member 10/2/07 #33 בואי... הפם פורים... יחגוג בלעדיי... אני הולכת להתחפש בעיר אחרת...בניכר... אמרו לי...שם, טרם הריחו לך... אז קניתי כרטיס( )...שיהנו גם אחרים
בואי... הפם פורים... יחגוג בלעדיי... אני הולכת להתחפש בעיר אחרת...בניכר... אמרו לי...שם, טרם הריחו לך... אז קניתי כרטיס( )...שיהנו גם אחרים
מ מצוטטת New member 10/2/07 #36 חחחחחחח מישלוח מנות ב ............. אויייייייי אויייייייי אני עם כאן עם כל האוזניימים יששששש
ה הנודניקית עם הקוקו New member 10/2/07 #38 ../images/Emo3.gif הסרוגייט שם... מיחכה לי כבר. ביקש גם אותך בליווי
ה הנודניקית עם הקוקו New member 10/2/07 #54 חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif הגיע הזמן ש... תמצאי פם שנייה משו בין הרגליות
מ מצוטטת New member 11/2/07 #57 יווווו../images/Emo12.gif חרגת אותי......... יש לך עדות לאאאאאאאאאאל לבינות שך הרגליות never ever , הפם ההיא הספיקה לי ל = cyrcle של לייף שלמים
יווווו../images/Emo12.gif חרגת אותי......... יש לך עדות לאאאאאאאאאאל לבינות שך הרגליות never ever , הפם ההיא הספיקה לי ל = cyrcle של לייף שלמים
י יערית New member 10/2/07 #34 לא מבינה עדיין את הקטע של פורים מתי יוצא פורים שכבר מעמידים תחפושות בכל מקום? השנה נראה לי אפתיע את עצמי,אפילו אני לא אזהה את עצמי
לא מבינה עדיין את הקטע של פורים מתי יוצא פורים שכבר מעמידים תחפושות בכל מקום? השנה נראה לי אפתיע את עצמי,אפילו אני לא אזהה את עצמי
י יערית New member 10/2/07 #48 סי סי סניורה כי אצלי בבית עדין לא מדברים על זה, צריכה להכנס לכוננות ספיגה