שבת טובה ונעימה...

שבת טובה ונעימה...

למען האמת את ההודעה הזו כתבתי ממש בבוקר אך שלחתי אותה לפורום אחר שאני כותבת בטעות אז אומנם עבר חצי מהיום אך את איחוליי משאירה גם פה לאלה אשר ישבו בבית עם עצמם ועם הזכרונות הרעים ומקוה שזו השבת האחרונה בה יתעסקו בעבר שלהם ויראו אור קסם שמחה בשאר השבתות לאלה אשר יצאו עם חבר'ה לבלות לאלה שבילו עם בני זוגם שתהיה לכולם שבת עם בשורות וחוויות נעימים
למען האמת אני מידי פעם בודקת את השמיים לראות אם יש עשן מעניין מה קורה עם אקסטריית
בטח היא באיזה ענן
אז מחכה לחדשות שלה

מצוטטת

New member
../images/Emo9.gif

תודה יקירתי.... למען ולאמיתו של Dבר עברה עלי שבת עמוסה......... הכל זאת לא לשכוח יש מלא הכנות.... לקראת ה-valentine 3ריך לקבלת את פניו כיאה וכנאה לא
מצו' בשבוע של כלטוף ומלא אהבה

צטטי לי

ולנטין...ואלחש לך סיפוקי. לא צריך אפילו להוריד בגדים. רוצה שיר? ציטוט? או חידוד? כי אני כאן,ואת שם...ולא שוחה אני שני אגמים וים.

מצוטטת

New member
../images/Emo79.gif

^^האהבה אינה אדון ואין לה אדונים, היא לעצמה קיימת^^ כה אמר ובצדק חליל ג'ובראן.... ועוד ^^להתעורר בלב נפעם ולהודות על עוד יום של אהבה^^ לא מ3טטת גם מסכימה :- )

משלושים אלף רגל

ועודף....זז לו המחשב והקישור בקצב של צב מפגר.לארנוד כהן יאלץ להמתין לזמנים מהירים יותר. מה שלא ימנע ממני להזכיר לך ולשאר להטוטני הרשת, אני אני,וזה כל שאני,יש אומרים נחמד ומחיכים,יש אומרים הרבה הרבה יותר מידי.

מצוטטת

New member
:- )

נחמד וחביב אבל ה-shape שמשתנה לו... בק3ב פעימות ה
מבלבל ומקשה {פינה של
תישאר לה בכל מקרה} :- )

דבר לא עומד במקום

והכל נע ונד במקצב ההתנסות...חוץ מזה,אומרים לי פה ליד,קשה זה לא בהכרח רע.

שבוע טוב אילנה..

{ואחרים} למען האמת... אמנע מלפרט. בואי נאמר ש... עכשיו זה הזמן ל... נבצרות זמנית..ושתיקת מקלדת ....

זה בסדר...

מבטיח לא לכעוס.... לא נורא שאינני היחידי לא נורא שאינני היחידי לא נורא שאינני היחידי..

../images/Emo92.gif לך

"טוטון גן עדן מפולפל"..... השמיים מלאים בצחוקם של עצובים..... ו"מפולפלים/ות" כמוך ים....בפורום זוחלים...
אךךךך אתה עושה לי את זה.

רגע..משתין בפאות החדר(זכר אלפא)

אגב...אני גם יודע להרים את הפלסטיק או את העץ(ראבק איפה יצא לי אסלה עם עץ) שבוע טוב לאנטילופות הפורום..(נמר שכמוני)

למעלה