שבת המלכה

thankful

New member
שבת המלכה ../images/Emo47.gif

מהי שבת בעיניכם ? שקט ? שלווה ? אני יכול לדמיין לעצמי שבת בבני-ברק / י-ם ... בטח דממה שם ... איך אתם מקבלים את השבת ? האם אתם נחים בשבת יותר מבכל יום אחר (גם כאלה מכם שלא עובדים/לומדים) ? ליאור .

לקשמי

New member
שבת

השבת הזאת, בין גלישה באינטרנט לעוד גלישה, אני נמצאת במרכז ליוגה, בסעודות השבת. במרכז שומרים שבת באדיקות ומקיימים את כל המנהגים המסורתיים של קידוש, זמירות שבת, קבלת שבת והבדלה וכו'. במקום שבו שומרים שבת יש אנרגיה חזקה ומיוחדת של קדושה. אני מאוד אוהבת את זה, אבל עדיין קשה לי לקיים את זה בעצמי (כשאני לא במרכז). אני אוהבת את השקט של יום שבת, שקט שמורגש במיוחד במרכז ת"א, המקום שבו אני גרה. בדרך כלל, בת"א כמו בת"א במשך השבוע יש המון רעש, פעילות ולחץ. בשבת הרבה יותר שקט ושליו. לפעמים אני משתעממת בשבתות אבל יחד עם זאת, לא הייתי מוותרת על היום הזה.

shirazlovemor

New member
שבת בשבילי

מנוחה מהלימודים, זמן איכות עם המשפחה/עם החבר, בילוי..

../images/Emo16.gifשבתות וחגים ../images/Emo48.gif

משתדלת לנוח בחברת בן זוגי, בד"כ ישנה אצלו בסופ"ש אז אנחנו פותחים את הבוקר בארוחת בוקר אצלו בבית או בחוץ, ומטיילים או סתם רואים טלויזיה מכורבלים. אני מניחה שכשיתחילו הלימודים, אני אלמד בשבת עצמה, כי אין ברירה- אין ממש זמן אחר, וזה מבאס כי זה יהיה על חשבון הזמן עם החבר, אבל ככה זה.

למעלה