שבת דיכאון או כיף...?

יוסי2302

New member
טוב עכשיו ראיתי מה הוא כתב.

אבל מה הקשר . כתבתי באמת מה שאני מרגיש ועובר , בלי קשר אליו.

סוג ב

New member
שירשרתי את השאלה אליו

שאלתי אותו ולא אותך, אז לא הבנתי למה אתה עונה לי בשמו....

יוסי2302

New member
עניתי .

בגלל שאני קיבלתי הודעה ב'מסרים' שלי שהגבת על ההודעה שלי . הבנת.? זה כנראה טעות . גם לי זה קורה לפעמים . עכשיו אני קולט מה הולך פה .

לא הבנתי

אבל לונורא!

יוסי2302

New member
עכשיו זה אני

כתבתי א''ז לסוג ב' לא לך . לא יודע איך זה הגיע לך בנת?

יוסי2302

New member
לא טעיתי . הטעות אצלך

הגבת לי ולא ל'באתי מרחוק' . אני קיבלתי הודעה על תגובה ממך. אבל לא נורא מותר לטעות . גם אני טועה לפעמים .

סוג ב

New member
ההודעה שלי

רשומה מתחת להודעה של באתי מרחוק וזה אומר שאני הגבתי לו. אתה קיבלת הודעה במסר על הודעה אחרת שכתבתי לך באותו שירשור. אתה יכול לעשות 2 דברים. 1- זה לפנות לתמיכה תכנית בתפוז ולהגיד להם שאתה מקבל הודעות שלא קשורות אליך והם גם יסבירו לך מה זה שירשור וכל זה.. 2- ללכת לאיזה סדנה שתעזור לך לקבל אחריות על הטעויות שלך ולא לזרוק אותם על אחרים. אבל אם אתה ממש רוצה, אני אקבל את הטעות שלך עלי ואני אתנצל מכל הלב בשמי ובשם תפוז, על זה שקיבלת מסר להודעה שכתבתי לחבר אחר בפורום.

יוסי2302

New member
את לא צריכה להתנצל

באמת שזה לא יפריע לי לקבל הודעות שלך , רק אמרתי דברים כהוויתן . באמת שלא התכוונתי .

יוסי2302

New member
עניתי

בגלל שאני קיבלתי הודעה ב'מסרים' שלי שהגבת על ההודעה שלי . הבנת.? זה כנראה טעות . גם לי זה קורה לפעמים . עכשיו אני קולט מה הולך פה .

סוג ב

New member
אוקיי

אני, הייתי לבד שבתות כולל חגים, במשך 5 שנים. המשפחה לא דיברה איתי, החברים עשו אצל המשפחות שלהם ואני נשארתי לבד. וזה כאב. עם הזמן, הכרתי חברים כמוני והתחלנו לעשות לבד ביחד והתקופה הקשה עברה. אתה יכול למצוא פה חברה. הרוב כאן נשואים, אבל יש פה כמה רווקים/ות וגרושם/ות. יצירת קשרים מונעת בדידות. חוץ מזה- אתה צריך להשתחרר מהזכרונות, של מה זה שבת. שולחן, משפחה.. תחשוב כאילו זה יום חופש. אפילו היום, שיש לי איפה לעשות שבתות וחגים, אני בוחרת לפעמים להיות לבד. זה כייף. סופ"ש של שינה, טי.וי, מחשב ונקיון. תבין ש7 שנים עשיתי ראש השנה לבד!! מול הטי.וי. בהתחלה זה היה מכניס אותי לרחמים עצמאיים, בסוף, כשהבנתי שאני בחרתי בדרך וזה מה יש, התחלתי להנות מזה..

mister xy

New member
יש פורום לטרנסקסואלים הומואים ? לא מצאתי

אז בגלל הם זה יבואו לכאן רק בגלל שלא מצאו מקום אחר ? הגיע הזמן שכולם יפנימו, זה פורום לחרדים בעל בעל כורחם ולא למי שלא מצא פורום אחר. (זה לא מכוון אליך אישית כי אני עוד לא יודע מה מצבך)

עץ שתול

New member
לא יודע... אין לי נסיון בנסיון

האמת... לא כל כך הבנתי מה הנקודה שבדיוק כואבת לך? אני אין לי בעיה עם השבת, אולי השבת זה עוד מאפיין במערכת חוקים סאדיסתית שכולנו נשאבנו לתוכו, אבל זה לא "ה ש ב ת"!

למעלה