שבת בקמלוט

Alaithlos

New member
אבל אני לא מבינה.

בכנות, שאני לא מבינה. כלומר, ברור לי לחלוטין למה הבנות נפגעו מהדרך שבה נאמרו הדברים ועד להגזמה של "אל תבואו להופעות". באמת שאת זה אני מבינה. אבל אני לא מבינה מה לא לגיטימי בבקשה שלו? לא אומרת שצריך לשבת שורה אחרונה -כאן זה היה מקרה מיוחד שהזיזו אותם מאוחר וכבר לא היה מקום. מה הבעיה, באופן כללי, ולא ספציפית למקרה הזה, להתחשב באריק ולשבת שורה שניה? אני כשאני מדריכה קבוצה, קשה לי להתרכז אם בחדר עומד אחד החברים שלי/המדריכים שאחראים עלי/הטלפון מצלצל/ כלב נכנס. לאריק קשה להתרכז ולעשות את עבודתו נאמנה כשיושבים מולו פרצופים מוכרים. הוא אנושי, והוא רוצה לתת את ההופעה הכי טובה שהוא יכול, בלי לצאת מאיזון בגלל שפתאום הוא יתרגש או אני לא יודעת מה. איך זה יכול להיות לא לגיטימי?

Stillwater

New member
../images/Emo45.gif

פעם כשהייתי צריכה להופיע ופתאום ראיתי את ההורים שלי ועוד אנשים שאני מכירה, היה לי מאוד קשה והלך לי ממש רע. מאז הפסקתי לנגן. אתה פשוט יודע שאנשים שאתה מכיר בחונים אותך בצורה אחרת, זה מביך...

Alaithlos

New member
לתגובות שסותרות אתכן בהיגיון, אתן לא מגיבות?

כלומר מה שאני מרגישה זה שהקעתי, הגבתי, נימקתי את עצמי, ואתן לא מגיבות לכך כי זה פשוט מנומק הגיונית ואין לכן מה להגיד :X

ady18

Well-known member
ממש לא הגיוני

שורה שניה ואחרונה זה בדיוק אותו הדבר זה זלזלול וזו הנקודה לא יעזור...

שורה שניה ואחרונה זה לא אותו דבר

אם הייתן יושבות בשורה שניה שלישית שיש לפנייכן אנשים מאחוריכן אנשים שאת נטמעות בקהל ולא בולטות, אז לא היו מזיזים אתכן ואם היו מזיזים אתכן אז, מן הסתם גם אני הייתי מתפלאה(אבל מבטיחה שזה לא היה קורה) אז עכשיו את מנסה לעמוד על עיקרון ואת חוזרת על מילים ומשפטים כמו תקליט שבור וזה העניין כולו

1shiran1

New member
בואי אני אגיד לך ככה,

לכל אחד יש פה צד משלו, דעה שלו, מחשבות משלו זהו שימשיכו כאן לטחון ת'נושא ולטחון לכולם במוח, זה לא ישנה לאף אחד את מה שהוא חושב.. זה שנמשיך פה לדבר ולהגיב ולענות וכו' זה לא ייגמר לעולם.. אז מה הטעם? אז גם אם הן יגיבו לך הדעה תהיה מנוגדת למה שאת רשמת.. בין אם את חושבת שזה הגיוני או שלא, שוב אני חוזרת, כל אחד יש מחשבות משלו.. זה שאת רואה את זה בתור הגיוני זה לא אומר שהן רואות ככה.. ואני לא סתם אומרת את זה כי אני חושבת ככה, אני בטוחה שהן חושבות ככה.. וסתם כדי לסכם את כל מה שאמרתי פה- אם אתה רוצה - תישאר אם אתה לא רוצה - אל תישאר במילא להמשיך ולטחון את הנושא הזה .. כמו שכבר אמרו לפניי, כמו לטחון מים. אין טעם.

על הדרישה עצמה יכל להתקיים דיון על מי מנוחות

אם לא היו נחשפים צדדים מכוערים באריק עד שהוא הגיע לדרישה הזו מהקהל שלו. כל הדרך שבה נעשו הדברים, החל מ"רשימת הדרישות הקבועה שלו" שכוללת להזיז את יפעת ויעל בקביעות מקדמת הבמה, וכלה בשליחת מנהל הפקה בריון שיטרטר אותן ולא יניח להן לנפשן. כל ההתנהגות הזאת חשפה צד בריוני באריק והוכיחה שהשתן עלה לו לראש. היא גם הוכיחה שאין לא ולו טיפת כבוד למעריציו. מנקודת מוצא זו קשה לדון בבקשה שלו על מי מנוחות ולהתעלם מהמציאות של הימים האחרונים, שמעכירה אותו כאומן ומעכירה את היחס שלי כלפיו ואת היחס העתידי של ליצירות הבאות שלו.

g a l4

New member
אני כבר לא יודעת מה להגיד לכם!...

אז נכון,יפה שאתם מתנצלים ונכון אולי אתם מתחרטים אבל זה כבר לא יעזור... אני לא הייתי שם אבל אני יודעת שאם הייתי שם והיו מתנהגים אליי ככה,הייתי מגיבה בדיוק אותו הדבר! כי לא משנה כמה אנשים יתנצלו זה לא כבר יעזור!זה דבר כל כך פוגע ומזלזל והוא קרה כבר!.... אני לא מבינה מה הבעיה שישבו קדימה אבל אם ככה הוא רוצה, אני מכבדת את הבקשה שלו ולדעתי כולם צריכים לכבד אותה אבל עדיין אם אין פתק שמור למה צריך ככה להזיז אנשים ממקום למקום?זאת טעות שלכם ולא שלהם! חוץ מזה שכמו שכבר אמרו,אם כל הקרובים יושבים מאחור...למי זה שמור?!?!

HNY

New member
עומרי שרון ישב באחד השמורים לפני כמה חודשים

עומרי שרון לא ישב אף פעם

בשורה ראשונה מתחת לאף של אריק אם כבר מעין שורה שלישית אם לא יותר רחוק

nir s 23

New member
תגידו לי משהו

רק אני חושב שאריק ברמן שאתם כל כך אוהבים מנסה להיות שילוב של דודי לוי, אריאל הורוביץ ושלומי שבן, אבל לא מגיע לקרסוליים של אף אחד מהם בנפרד??

למעלה