שבת בבוקר יום יפה

fliperit

New member
גם

"רוב ערביי ישראל" זה הכללה. יש בישראל מעל מליון ערבים...את רוצה להגיד לי שפגשת מעל 500 אלף ערבים? לא נראה לי...ככה שאת לא יכולה לצאת בכזאת הכרזה, אלא אם את גזענית.

stary1

New member
../images/Emo55.gifעל מה את מסתמכת

כשאת מחליטה שאת מכירה יותר מחצי מהערביים בארץ ושלנו יש ידע דל? כמו שאת יודעת אני רכבתי כמה שנים עם חאפרים ומטיילים למיניהם וראיתי הרבה רוכבי טיולים ערביים-יש באיזור המון כפרים ערביים. אני ראיתי מטפלים גרועים גם יהודים וגם ערבים באותה הכמות! כמו כן אני ראיתי המון ערבים שמגדלים את הסוסים שלהם בצורה מדהימה ושלא כמו הרבה אחרים- הם גדלים על הערכים לנתינת כבוד לבע"ח הזה שנקרא סוס.

lions queen

New member
../images/Emo23.gifטוב אני סיימתי פה..

אני חושבת שאתן באמת מדברות מחוסר ידע ולכן אין טעם להמשיך פה.. אני יודעת שאני צודקת ולכן פה מסתכם הדיון, גם ככה זה לא יתן כלום אם אצליח להבהיר לכן את המצב.. אני מניחה שכשתגדלו (בלי להישמע פלצנית) ותבינו את המצב האמיתי כמו שהוא במדינה הזאת ולא רק מה שסובב סביבכן ובשכונות שלכם, כשיהיו לכם עשרות חברים שמשרתים בשטחים ומספרים לכם כל יום על הסוסים של הערבים (כן כן, ערבים) שהם שיחררו לחופשי עקב מצב עגום, אולי אז תבינו באמת.. אני פה סיימתי אני לא רוצה לריב איתכן אין טעם..

fliperit

New member
כשנגדל?

את בת 18, נכון? אל תתיימרי להיות כזאת גדולה..את כולה גדולה ממני בכמה חודשים...(וכן...נשמעת פלצנית...לגמרי) אני גם גרה מאוד קרוב למקבץ של כפרים ערבים ונוסעת בינהם כל יום. אני רואה את החמורים והסוסים שלהם... ההערות שלך גזעניות, אם תרצי בזה או לא

lions queen

New member
../images/Emo23.gifאז תתעצבני ../images/Emo3.gif

קודם כל זה שנה וכמה חודשים.. שלפי הדיבור שלכם נשמע כמו כמה שנים.. זה לא עניין של גיל, זה עניין של ידע, יש פה כמה שאני איתם במסרים שקטנים ממך בשנה או 2 וחושבים כמו גדולים ממך.. כשאמרתי "כשתגדלו" התכוונתי מבחינה שכלית לא גיל. רוצה לחיות בסרט שאני גזענית? שיט! אבל זה ממש לא מפריע לי, בעיקר עם הידיעה שאת לא מכירה אותי.. :)

fliperit

New member
חחח

איזה שטויות את מדברת...בערך כל מי שמכיר אותי יעיד שאני בוגרת יותר משאר בני גילי...במיוחד בקטע של חברה ופוליטיקה. זה שאני רואה אנשים כאנשים ולא כאויבים, זה לא אומר שיש לי נקודת מבט של ילדה, זה אומר שאני מפעילה את השכל ויכולה לראות מה קורה מעבר לעולם הפנימי שלי.

lions queen

New member
../images/Emo23.gifאת אוטמת את עצמך

עם המחשבה שאני רואה את הערבים כאויבים.. אני אמרתי שצריך לעזור להם, לא לפגוע בהם. תקראי שוב את השרשור, אולי זה יעזור לך להבין..

fliperit

New member
לא אמרתי שטאת רואה בהם אויבים

אבל את רואה בהם משהו אחר ונפרד ממך (לפחות לפי ההודעות שלך פה)...זאת גזענות. אני (ונדמה לי שעוד כמה מטורפים כמוני) רואים בהם בני אדם, כמונו, חלקם יותר טובים, חלקם פחות טובים, אבל הם בעיקר צריכים עזרה. כשתכתבת את ההודעה הראשונה "אבל זה הרוב ערבים ואין מה לעשות...", האשמת אותם. אולי לא התכוונת..בשביל זה המציאו את המושג "לחזור בך מהצהרותיך".

lions queen

New member
../images/Emo23.gifאני רואה אותך נפרדים

כימה לעשות? זה נכון.. כמו שאמרתי, את עוצמת עיניים בתקווה שככה זה לא יקרה.. הם שונים, המצב הכלכלי להם שונה, וזה עובדה גם אם היא לא מוצאת חן בעינייך.. ומכאן זה מגיע לזה שהתקציב שלהם לטיפול בסוסים קטן יותר. בתור בני אדם הם כמונו, צריכים עזרה (ואת זה אמרתי הרבה לפנייך), אבל כשזה מגיע למצב כלכלי הלוואי והיו כמונו. כשאמרתי שזה הרוב ערבים, אני לא אחזור בי מאחר וזה נכון, לא שכל הערבים מתעללים, אלה רוב הסוסים שמגיעים אלינו פצוים היו של ערבים- זה ההבדל.

fliperit

New member
חשבת אולי

שמערבים יותר קל להחרים סוסים? כמו שיותר קל לתקוןע אותם שעות במחסום...

lions queen

New member
../images/Emo23.gifלמה שיחרימו סתם?

את חושבת שיש איזה שהוא אינטרס לצער בעלי חיים לקחת סתם? אני מזכירה לך שזה הוצאות על סוס סוס וחמור של וטרינר, אוכל וכדומה.. אולי תנסי את להגדיל ראש טיפה?

fliperit

New member
לא הבנת את הכוונה

לא התכוונת שלהם מחרימים סתם, אלא שלישראלים יהודים לא מחרימים מספיק.. ואולי ת]סיקי לרדת עלי? זה לא מועיל לדיון, את יודעת...

SkAzi w

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo198.gif

טובב דיי מה זה משנה עם היא גזענית או לאא!? אתן בכלל רחוקות הנושא של השרשור הזה.... וחוץ מזה היא צודקת רוב הערבים בגלל המצב הכלכלי שלהם והחיים הקשים שהם חיים לא יכולים להחזיק ולטפל טוב בסוס.. שזה דורך המון כסףף! שפשוט אין להםם לא שהם רעים או שונאי סוסים פשוט אין להם את היכולת הזאתת...

SkAzi w

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo198.gif

דורש* וזה לא ניקראא גזענוותת !

fliperit

New member
את לא אומרת מה שהיא אומרת

היא עוד איך שהוא יכולה לטעון ל"לא גזענות" כי היא אמרה "הרוב ערבים" ואת אומרת "רוב הערבים"...מצא את ההבדלים. תבינו..יכול להיות שאף אחד פה לא גזען..אבל מה לעשות, במציאות הלא נעימה של היום (שלא נעימה גם לערבים) צריך להיזהר בלשוננו ולהיות רגישים לאיך דברינו אמורים להתפרש.

lions queen

New member
../images/Emo23.gifלרדת?

אני לא יורדת עלייך, סליחה אם זה נראה ככה.. אני לא יודעת מה איתך אני לא ראיתי סוסים של ישראלים במצב כל כך נורא שמצריך החרמה.. אם ראית אשמח אם תאמרי לי אני אדאג באופן אישי לעשות את ההחרמה.

fliperit

New member
הבנתי את זה.

"תגדילי ראש" שאת חוזרת עליו בכל הודעה שלך...זאת לא בדיוק מחמאה..וזה בטח לא מוסיף לויכוח. אני לא ראיתי סוסים של ישראלים במצב הזה...גם לא ראיתי סוסים של ערבים במצב הזה (בטלויזיה ואינטרנט כן ראיתי..גם של ישראלים וגם של ערבים, במידה שווה)

lions queen

New member
../images/Emo23.gifכבר אמרתי בהתחלה

שסוסים של ערסים וחאפרים הפוזה שלהם זה שהסוס יהיה כמה שיותר יפה, יקר מטופח.. וזה נכון.. אני לא מכירה ישראלים שמסתובבים עם הסוסים והחמורים שלהם ככה ברחובות.. אני לא יודעת מה בדיוק ראית בטלוויזיה, אבל זה פשוט לא קיים, יכולות להיות חוות שהיחס לסוסים לא משהו, ועם זה אין מה לעשות.. אבל לפחות מאכילים את הסוסים, חוות שלא מאכילים בהם את הסוסים כמו שצריך פושטות רגל אחרי כמה חודשים.. וכשאני אומרת תגדילי ראש אני לא מתכוונת לפגוע בך, אני באמת רוצה שתגדילי תראש בהקשרים מסויימים..

למעלה