שבת בבוקר יום יפה

גאיה ק

New member
../images/Emo13.gifחביב מאוד

להשתעשע עם ציורים בחלב המוקצף וגם לשמוע רומנית מידי פעם

jud1001

New member
ני ני ניקו...הזכוכיות נופלות חלל ../images/Emo41.gif

תחת ידיך .. יפות היצירות עד מאוד

../images/Emo48.gif המלצה חמה ../images/Emo48.gif

חזרתי לא מזמן ממפגש משפחתי מענג במסעדה נהדרת מאד ממליצה, החלטתי שמידי פעם אמסור לכם המלצה אישית לפי הטעם שלי כמובן (ויש מלא דברים שאני לא אוהבת נה ננני נננה נה
) אז הלכנו לאכול ארוחת צהריים במסעדת טוטו והציון שנתתי להם הוא - 10 האוכל מעולה, היין מצויין, השירות נהדר, המקום יפה ונוח קבלנו את השולחן היחידי העגול, כי הזמנו מראש
המלצריות היו נלהבות לשרת וכל הזמן היו לידנו אני מניחה שבעיקר כי רצו לשמוע את כל הרכילות העסיסית שהונחה כלאחר יד על השולחן. המרק בטטה עם הערמונים למי שאוהב היה אמממממ ובעיקר אמממממ וגם אהההההה כך גם היו החצילים החריפים הגספצ'ו וכך גם הקלאמרי גררר אני לא אוכלת דברים שכאלה אבל קולות ההנאה היו מרשימים
המנות העיקריות היו אמממממ וגם ובהחלט אההההה מהעוף הצלוי לפפרדלה ראגו עגל חלב
ועד ל-טרטליני גבינות והעיקר והכי טעים לטעמי ל---ניוקי עם ערמונים, חמאת כמהין ופרמזן מיושן
אוייי כמה שזה היה טעים המנות האחרונות היו גרררר פרררר נרררר וגם אההההה
מעוגת תפוח עם גלידה הוויסקי ועד לטארט שוקולד ולממתק טוטו בקיצור חברות וחברים אני ממליצה בחום לב ללכת לשבת להינות יש ארוחות עסקיות שווה את המאמץ הקולינרי רק טוב!!!

ניקו 45

New member
אמממממ זוהרת../images/Emo4.gif זה קצת רחוק לי

אשאר בראש פינה על כל גווניה וטעמיה . תודה ובכל זאת רשמתי לפני

גאיה ק

New member
כנ"ל

האייקון מתייחס לזה שהעתקתי מגחליליתה ולא לעבודות חס ושלום.

ש ר ה לה

New member
אני מצדיעה למי שיודע לקחת פסק-זמן מעמל יומו ו

ומקדיש אותו לאמנות,יצירה,ושאר פירותיה של האונה הימנית של המוח.... רוצה להקדיש לכם חובבי הזמר שיר מקסים בביצוע של מיכל טל בו נתקלתי במסגרת חיפושי אחרי שירים יפים ליום הזיכרון לצורך המפגש השבועי שלי עם יושביי בית האבות המקומי..., אם יש לכם במקרה מידע נוסף על השיר הזה, אשמח ואף אודה בשמי ובשם מטופליי.... והשבוע במיוחד בקהל מטופליי נמצאת גם אחותי הגדולה (74) שנמצאת בהשגחה אחרי ניתוח גדול ולא קל

ניקו 45

New member
זו אומנות מסוג אחר פלומתנו../images/Emo8.gif

חושבת שזה מסובך אהההה ?

למעלה