שבת בבוקר יום יפה

שבת בבוקר יום יפה

שבת נעימה בחוץ, זמן טוב לצאת מהבית לשוט בירקון, או לטייל עד סוף הרחוב או לקטוף פרחים שלא אסור נה נני נננה נה
חברים לקום שבת יפה בחוץ ונעים, זמן טוב להינות מזמן פנוי
שתהיה שבת נעימה לכווולם
רק טוב!!!

נכון זוהרת,בוקר שבת נפלאה,

הייתי כבר הבוקר בחוץ וראיתי, גחלי,, אפילו החתולים שהבאת מודים לבורא על מזג האוויר הקסום, לדעתי הם הטיבו במבטם להעריך נכון יותר מאיינשטין המזמרר

אממממ

למרות שיש לי ים של עבודה (החלטתי לדחות הכל שבת לא?!
) חזרתי מטיסה נעימה תחת השמייייים ועכשיו מתקשטת בסרטים צבעוניים ויוצאת למפגש צהריים עם בני משפחה מבטיחה לספר חוויות אחורי זה שבת נהדרת לכוווולם
רק טוב!!!

jud1001

New member
ואנוכי הספקתי לאפות 4 ../images/Emo41.gif

שטורדלים 2 גבינה 2 פרג.. כמה טעים יכול להיות יום שכזה...

ניקו 45

New member
מזת'ומרת אפית 4 שטרודלים?../images/Emo46.gif

ומה איתי ? לא מגיע לי כמה פירורים ... נייבך ? קמצנית שכמותך

ניקו 45

New member
והנה קינוח טעים ומפנק../images/Emo215.gif

פלומה מעכשיו יכולה לרייר ולנזול ...
פונדנט שוקולד החומרים: 100 גרם שוקולד מריר (רצוי 70% מוצקי קקאו) 100 גרם חמאה לא מלוחה 3 כפות ברנדי 3 ביצים בינוניות 2 חלמונים 60 גרם אבקת סוכר 300 מ"ל שמנת מתוקה 30 גרם קמח לבן 4 כפיות אבקת קקאו אופן ההכנה: משמנים בחמאה מרוככת 6 תבניות קטנות כדוגמת זו שבתצלום. מניחים במקרר עד שהחמאה מתייצבת. חוזרים ומשמנים פעמיים נוספות. בכל פעם מכניסים למקרר להתקרר אחרי מריחת החמאה. שוברים את השוקולד לקוביות קטנות וממיסים עם החמאה. מוסיפים את הברנדי ובוחשים היטב. טורפים את הביצים, חלמוני הביצים, אבקת הסוכר והשמנת עד שמתקבל קצף יציב. מוסיפים את הקמח והשוקולד המומס ומכניסים למקרר ל-20 דקות. מפזרים קקאו בתבניות ושופכים לתוכן את העיסה. אופים בחום של 200 מעלות במשך 15 דקות. מוציאים מהתנור, מניחים לעמוד דקה אחת והופכים לצלוחיות הגשה. אפשר לקשט בדובדבנים משומרים ובאבקת סוכר.

jud1001

New member
פופרק'ה ..האמיני אני משתדלת לא ../images/Emo41.gif

לקרב פעמי אל המאפה... יען רק במרחק נגיעה אני מוסיפה 1 ק"ג

צילוש43

New member
יאאמממממממייייייי...../images/Emo99.gif

נשמע ונראה טוב ניקולאי
ובנתיים עד לעשייה...פתחתי לי "פסק זמן" למתיקה
אחחחחחח השוקולד הזה

jud1001

New member
ני ני ניקו..ני קמצנית ../images/Emo41.gif

ני נאדה קמצנית ני דפקא פשוטת יד ופשוטת עם...

צילוש43

New member
גם חזרתי עכשיו משיטוט...

הפסקה עשיתי לילדים ממתכונת המבחינים ראשם מאתמול רק רכונים... ולשמש האביבית יצאנו לארוחת צהרים במתחם ססגוני מאנשים. עכשיו יכולים הם שוב לרכון ואני יוצאת לנכדים... מלאי תעסוקה ושיטוט נפלא
המשך שבת שלווה ומלאי של הנאה

גאיה ק

New member
שבת מבורכת ושקט שכזה

ועכשיו אפשר להפר אותו ובהזדמנות זו לברך אותם על הגעתם בקרוב? שבוע טוב הנושא בחובו בשורות טובות !!

ניקו 45

New member
יופי של שבת מנוחה../images/Emo187.gif

לנוח מעמל השבוע זה כייייייייף ועוד לאחד שכל השבוע נחחחחחחחחח
אז הנה עבודה שעשיתי בתקופה שעדיין עמלתי קשות : מנורת שולחן המבוססת על בקבוק משקה חריף אשר קדחתי בו נקב למטה ונגב למעלה ו... הרי הוא לפניכם .

צילוש43

New member
מיזעור נפלא../images/Emo24.gif

אהבתי גם את המנורה וגם את המיזעור לפלומתנו
מקסיםםםםםםםםםם גם מירקם הצבעים בדיוק כמו שאוהבת אנוכי

jud1001

New member
יפה הקפה..ואגב זו רק אני ../images/Emo41.gif

או שמא שמעתי שירה בשפה הרומנית?..

למעלה