עלה שלכת אבוד
New member
שבתי!
אוי.... עד שלא תזזתם כל כך הרבה פעמיים בשבוע בין חדרה להרצליה עוד לא ידעתם עיפות מה היא! אבל, בכל דבר רע יש גם טוב!. היה רוקי!
(יה יה יה רוקי יה יה יה) נסעתי אם ידידה שלי שעשתה לי טובה וסוף סוף הסכימה לקבל את העצות שלי בעניני לבוש ולבשה משהו שבאמת מחמיא לה, אבא שלי בא לאסוף אותנו וראה אותי פעם ראשונה כמו שאני הולך לרוקי, הוא היה קצת בשוק היה צריך לשבת לנשום, אבל הוא התגבר והמשכנו לנסוע, אספנו את אמילי ושי, ליהי אמילי ושי הצתפופו מאחורה ואני ישבתי בנוכות מקדימה (הינה לך ליהי אני מחזיר על הפעם שעברה) היתי צריך סגריות אז עצרנו וירדתי לקנות וכלם יסתכלו אלי כאילו נפלתי מהחלל החיצון, פריקים... בעמצא הדרך ראינו כמה ערסים אז הפחדתי אותם ועשיתי להם נשיכות קטנות מול החלון היה נורא משעשע. הגענו לרוקי בול בזמן וכמעט אחרנו אבל רק כמעט, בזמן שאני הלכתי להסתובב ליהי לקחה את הכרטיסים, פגשתי את אביב ואת וירה (אני מתעלף) ואת רוני ונועה ובטח היו עוד כמה ששכחתי בכל מקרה לא זה מה שהיה ביזארי מה שהיה ביזארי זה שאחרי שיחה קצרה אם ליאו פגשתי בחורה נחמדת הטוענת שהיא מכירה את הפורום שלנו ואנשים ממנו, טוב נו אני כמובן מתעניין "אהה באמת כמו מי?" אז היא אמרה לי שאת אורה 0מוכר לי השם אבל אני בטח יזהה את הניק) ואז אני לא זוכר אם באמת היתי כל כך מסוחרר או לא יודע מה חשבתי אבל שמעתי שהיא אומרת שהיא או מכירה את ארז או שהיא אחות שלו אני לא ממש זוכר אבל זה היה משהו בסגנון הזה. טוב נגמר רוקי (אני היתי כולו על הבמה למרות שניסו להוריד את כולם) חזרנו הביתה משחים ועיפים! (אני קצת חבול כי בסוף הטיים וורפ נפל אלי מישהו שהיה במישקל 10000000000000000 קילו בערך)
אוי.... עד שלא תזזתם כל כך הרבה פעמיים בשבוע בין חדרה להרצליה עוד לא ידעתם עיפות מה היא! אבל, בכל דבר רע יש גם טוב!. היה רוקי!