שבתי!

שבתי!

אוי.... עד שלא תזזתם כל כך הרבה פעמיים בשבוע בין חדרה להרצליה עוד לא ידעתם עיפות מה היא! אבל, בכל דבר רע יש גם טוב!. היה רוקי!
(יה יה יה רוקי יה יה יה) נסעתי אם ידידה שלי שעשתה לי טובה וסוף סוף הסכימה לקבל את העצות שלי בעניני לבוש ולבשה משהו שבאמת מחמיא לה, אבא שלי בא לאסוף אותנו וראה אותי פעם ראשונה כמו שאני הולך לרוקי, הוא היה קצת בשוק היה צריך לשבת לנשום, אבל הוא התגבר והמשכנו לנסוע, אספנו את אמילי ושי, ליהי אמילי ושי הצתפופו מאחורה ואני ישבתי בנוכות מקדימה (הינה לך ליהי אני מחזיר על הפעם שעברה) היתי צריך סגריות אז עצרנו וירדתי לקנות וכלם יסתכלו אלי כאילו נפלתי מהחלל החיצון, פריקים... בעמצא הדרך ראינו כמה ערסים אז הפחדתי אותם ועשיתי להם נשיכות קטנות מול החלון היה נורא משעשע. הגענו לרוקי בול בזמן וכמעט אחרנו אבל רק כמעט, בזמן שאני הלכתי להסתובב ליהי לקחה את הכרטיסים, פגשתי את אביב ואת וירה (אני מתעלף) ואת רוני ונועה ובטח היו עוד כמה ששכחתי בכל מקרה לא זה מה שהיה ביזארי מה שהיה ביזארי זה שאחרי שיחה קצרה אם ליאו פגשתי בחורה נחמדת הטוענת שהיא מכירה את הפורום שלנו ואנשים ממנו, טוב נו אני כמובן מתעניין "אהה באמת כמו מי?" אז היא אמרה לי שאת אורה 0מוכר לי השם אבל אני בטח יזהה את הניק) ואז אני לא זוכר אם באמת היתי כל כך מסוחרר או לא יודע מה חשבתי אבל שמעתי שהיא אומרת שהיא או מכירה את ארז או שהיא אחות שלו אני לא ממש זוכר אבל זה היה משהו בסגנון הזה. טוב נגמר רוקי (אני היתי כולו על הבמה למרות שניסו להוריד את כולם) חזרנו הביתה משחים ועיפים! (אני קצת חבול כי בסוף הטיים וורפ נפל אלי מישהו שהיה במישקל 10000000000000000 קילו בערך)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo152.gif

הבחורה הנחמדת וודאי הייתה לי או אחותו של ארז.. אבל רוב הסיכויים שהייתה לי..
שמחה שנהנהת
( הממ ואולי פעם הבאה אני אלך?)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifושאלה...../images/Emo152.gif

איך לעזזל היא זיהתה אותך בקישור לפורום הזה?

Blackice

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

!!!!! אני אכן הייתי ברוקי הזה, יחד עם לי ועם אחותי.. ויותר סביר שפגשת באחותי.. ^_^ ותקן אותי אם אני טועה, וירה היא מירושלים? (סה"כ אני מכיר רק וירה אחת לא יצא לי ממש לפגוש הרבה את השם הזה..) מאיפה אתה מכיר אותה? חח... עוד שבועיים, ב14 לחודש יהיה מופע שלנו, קאסט ירושלים, בכוכב... אבל אני לא חושב שאני אופיע, ואני לא בטוח גם אם וירה תהיה (יש אנשים בקאסט שלא ממש מרוצים ממנה).. אבל נראה לי שיש סיכוי שיהיה אחלה הופעה..
-ארז

resputin

New member
Yep

אבל זה אמצע שבוע, דוחפים עוד רוקי בגלל פורים.?

sarah

New member
../images/Emo12.gif התכוונת אמצע החודש?

חבל שאין בפורים
הייתי יכולה ללכת...

resputin

New member
כן, אמצע חודש. סליחה.

מה הקשר לאם יש פורים או לא? יש אחרי זה שבת.. פשוט מעניין אותי למה זה ב-14 ולא ב-28

ערן צור

New member
סליחה על הבורות....

אבללל מישהו יכול אולי להסביר לי מה זה רוקי... כי אין לי מושג על מה אתם מדברים ואני רוצה לדעת

resputin

New member
מופע האימים של רוקי,

סרט שהפך לבעל פולחן, מוקרן פעם החודש בתאטרון הכוכב הרמת השרון, שם מקרינים את הסרט באולם קולנוע ועל הבמה הקהל ממחיש את הסרט במופע, עם שירים, ריקודים, השלמות משפטים ועוד ועוד ועוד ועוד. בתכל'ס, זה סרט- אנחנו מדברים על המופעים של רוקי. לעוד פרטים: www.rhps.co.il

רק ליתר פרוש אני אלון שבלי כוונה

נתקע בתוך הניק השני שלו.... אממממ אני לא יודע מאיפה וירה אני רק יודע שהיא בחורה ממש נחמדה... כן פגשתי את אחותך ולפי מה שהבנתי ממנה היא היתה במפגש.. טוב נו אני לא מתכוון להתווכח. ארז יכול להיות שראיתי גם אותך? או שראיתי אותך או שראתי מישהו ממש דומה לך תתאר בבקשה מה לבשת כי נראה לי שעמדתי בידיוק מולך... בכל מקרה תפשפש במוח שלך ותנסה להזכר אם ראית ג'ינג'י גבוה מכנסיים שחורות חולצה קצרה שחורה אם ציור של דרקון גרביוני רשת על הידיים באופר בהרבה לבן על הפנים שחור בעניים ואודם שחור אם ראית מישהו שתואם לתאור זה אני

resputin

New member
מיותר לציין שיש מיליוני תמונות שלך

באתר, נכון.? כאילו.. נראה לי שהן שלך. קצת קשה לתפוס ג'ינג'יים עם שחור בעיניים ואודם שחור.

יש תמונות שלי באתר? *מתרגש*

אני ראיתי רק אחת שבה גם ככה לא רואים את החלק העליון של הפנים שלי תשלח לי קישור פליז דארלינג...

resputin

New member
...

http://www.rhps.co.il/gallery/diapo.php?cat=106&expand=2,97,105 ואם זה לא אתה... *פאדיחות*.

Blackice

New member
אה, אלון.. אוקיי חח..

לא ראיתי את השם אלון ואז מהתמונות זיהיתי.. חח ^_^ ברוקי.. לבשתי מכנסיים שחורים, מעיל ארוך שחור כזה ובלי חולצה. אבל רוב הזמן הייתי ממש מקדימה, לא הסתובבתי ככה...
ארז

זה לא קשור לרוקי של ה-28

יהיה מופע כרגיל בסוף החודש. פוט הוסיפו מופע מיוחד לרגל פורים ב-14.

וירה שאני מכירה היא מירושלים.

למרות שאני מכירה גם ורה מחיפה, אבל היא לא היתה ברוקי בכוכב כבר די הרבה זמן. וברוקי פורים אני גם אהיה (כמו בכל רוקי אחר), בוא ותגיד שלום! לא נראה לי שאני מכירה אותך. חוץ מזה אני לא יודעת לגבי שאר הקאסט, אבל עמנואל, הפרנקי שלכם מדהים. לא ראיתי אותו מופיע אבל אני יודעת שהוא יהיה מעולה, ולדעתי גם וירה צריכה להיות נהדרת. אני נורא אוהבת אותה.

Shusho

New member
לפעם אחת ולתמיד - מה זה רוקי? ../images/Emo117.gif

כולם פה מדברים על רוקי, מה זה?

למעלה