שבתי ממיאמי!!!!!!

סתיו*

New member
שבתי ממיאמי!!!!!!

מה שלומכן בנות? כמה התגעגעתי!!!! שבועיים בלי העולם הוירטואלי שלי! ויש לי כל כך הרבה לספר. חזרתי אדם חדש. אני אדם חדש עכשיו, ורואים את זה עלי. חזרתי רק לפני שעתיים וחצי, וכל מי שראה אותי אמר שאור שב לי לפנים. והצבע. והשמחה בעיניים. שבועיים היו לי של אכילה מסודרת. של שלוש ארוחות ביום, ופעמיים אפילו גלידה!!! גלידה! רק בשביל ההנאה, ובזה זה נגמר. בלי הקאות ובלי בולמוסים ובלי מחשבות שטניות. ואכלתי לא באופן כפייתי, ולא תכננתי ארוחות, ולא הייתי אובססיבית. הייתי חופשיה. אני מסתכלת עכשיו ורואה דברים אחרת. המקום שהייתי בו לפני שנסעתי נראה לי עכשיו כמו בור שחור אפל, ואני מסתכלת עליו מלמעלה, מהאור. ורואה כמה נמוך הייתי, ויודעת שלא אחזור לשם. רוצה לחיות. רוצה יותר מזה. אני נדהמת איך בניתי לי עולם פצפון סביב האוכל, בעוד שבחוץ יש כל כך הרבה דברים. כל כך הרבה לחוות, וללמוד. האהבה הראשונה שלי, המסיבות, החברות, האתלטיקה, הכדורסל. אני רוצה לחוות את כל אלה. לא רוצה לוותר עליהם יותר בשום אופן. ובאופן המעשי יותר, החלטתי שאני חייבת לקבל את הגוף שלי כמו שהוא. הרי השאיפה שלי היא לא להוריד שני קילו בירכיים, קילו בבטן. השאיפה שלי זה גוף נטול שומן, בשר, שרירים. שלד. ואת זה לעולם לא אוכל להשיג, ולא מוצא חן בעיניי לרדוף אחרי זה עוד ולבזבז עוד שנים יקרות. אז נדרתי נדר שאין יותר ירידות במשקל. אני צריכה להיזהר מהן כמו מעליות בדיוק. ושמרתי על משקל יציב (כמעט...) כל השבועיים. ומרגע שהחלטתי שאני לא יורדת, גם הפסקתי לקץץ באוכל, לא הייתי רעבה, ולא היו בולמוסים. והתחלתי להתלבש צמוד. לא בבגדים ענקיים. והתחלתי לראות נערה נורמלית. לא עצומה בגודלה. (רק בשביל הרקורד, אני רק 3 קילו מהיעד שלי). ואיך, תשאלו, השתנה כל כך מצבי? לא יודעת בדיוק. לא יודעת מה הביא לזה. אבל החופשה שלי הייתה נטולת דאגות, חובות, מטלות או כל דבר כזה. הייתי קמה כל בוקר למזג אוויר אלוהי, ואוכלת ארוחת בוקר במרפסת, על שפת האגם עם כל הברווזים והלטאות. ואז הייתי יוצאת לריצה של עשרים דקות בערך, ועושה כמה תרגילים שהמאמן הורה לי... ואז היינו מסתובבות במולים, עושות שופינג, הולכות לים, לבריכה (יש שם בריכה פרטית), לטיולים. והכל שלו. וכל כך כיף. ארוחת צהריים אכלתי בדרך כלל אוכל סיני, בשר ולפעמים קצת ירקות מאודים. והזמן היה טס עד לארוחת ערב, ואז הייתי אוכלת מה שהיה לארוחת ערב, בדרך כלל דג וסלט או אפונה. אפילו יצאתי כמה פעמים לריקודי עם (אני שומעת גיחוכים...) כי הקהילה היהודים במיאמי נורא מאוחדת. והיה לי נהדר. וחזרתי הכי מאושרת בעולם. נחושה בדעתי להמשיך בדרך שלי, ויודעת שאוכל לעשות את זה. גמרתי לבזבז את החיים שלי. החיים זה דבר מתכלה. חייבים לנצל את מה שמקבלים. אז זהו בנות שלי, אני סתיו אחרת. אני אוהבת אותכן ומתגעגעת אליכן, ומקווה בכל הלב שגם אתן תגיעו למצב שאני בו. ומחכה לשמוע ממכן. אוהבת הכי הכי סתיו

וואו סתיו .. איזה יופי..

אני כל כך גאה בך.. מקווה שזה ימשיך כך.. שבאמת השינוי אוירה ימשיך איתך הלאה.. תשמרי על עצמך.. ותאהבתי את עצמך. ניב

ברוכה השבה!

כיף לראות שאת פה... וכיף עוד יותר לשמוע (לקרוא) את דבריך. התובנה שלך...איזה שינוי אדיר עשית! גאה בך כל כך...כל הכבוד! החיים הם באמת דבר מתכלה...וצריך לנצל כל דקה ורגע. שמחה כל כך שהחלטת שאת רוצה לחיות...ולא סתם לשרוד כמו שעשית עד עתה. קילו כאן או שניים שם אכן לא היו משנים הרבה. מה שמשנה זה השינוי המחשבתי שהגעת אליו...וזה מה שיעזור לך להמשיך כסתיו אחרת....בריאה ומאושרת. שמחה שאת רואה עד כמה הבור הזה אפל ושומם...ועד כמה את לא רוצה לחזור לשם. כי אפשר גם לחיות אחרת...ועכשיו את יודעת את זה. וזה הבדל אדיר. מה אוכל להגיד לך שלא אמרת? כלום...אמרת כבר הכל. רק אולי...שאני שמחה בשמחתך...וגאה בך כל כך... המשיכי כך...התחילי לחיות! מאחלת לך המון בהצלחה...ויודעת שאת יכולה. ועכשיו גם את יודעת. וזה כבר המון. שמחה ששבת אלינו. אוהבת אני.

תרנגולת

New member
ואיי.. אני כל כך שמחה בשבילך..

נמרח לי חיוך ענק על הפנים, אין לך מושג.. כל כך דאגתי לך מאז הפעם האחרונה שדיברנו, חשבתי עליך, על מה קורה איתך. אני כל כך שמחה שזה מה שעבר עליך בשבועיים האחרונים.. לאכול בלי לתכנן, בשביל ההנאה, 3 ארוחות, בלי להפחית ולהתנפל על האוכל, בלי כל זה.. שינוי מרענן.. שעשה לך טוב, ואני שמחה שזה שעשה לך כל כך טוב. הכי הכי אני שמחה על ההחלטה שלך, שאת לא מתכוונת להשאר בתוך זה, שאת לא מתכוונת להתעלל בגוף ובנפש שלך.. ועל האושר שלך. זאת ההחלטה הנכונה ומגיע לך לחיות חיים טובים. תתפלאי חומד, אני דווקא אוהבת ריקודי עם, למרות שבקושי מצליחה לעקוב אחרי הצעדים (אני שומעת גיחוכים). נשמע מקום נהדר.. אני כל כך שמחה בשבילך. ואוהבת אותך המון.. תרנגוליתה :cool:

למעלה