שבתות וחגים...

inflatable

New member
שבתות וחגים...

כמו שכולכם אמורים לדעת ערוץ 3 (רק בכבלים) התחיל לשדר את הסידרה הכי בריית בטלוויזיה כל יום בערך ב11 ורבע... כמובן שכל פרק נפתח ב"ככה זה", ובדכ שזורים עוד שירים במהלך הפרק.... אז למה אני כותב את כל זה? כי אתמול בעודי מנסה להירדם, אני שומע פתאום ממסך הטלוויזיה שלי קול מוכר, מוכר מידי, ואיך שאני מסתובב אני רואה פלולה ענקית מחוברת לאדם קירח, מי זה יכול להיות? אכן כן, פורטיס התארח בתפקיד קטן בפרק של אתמול בתור הבוס של רפי... וזה לא נגמר בכך, בהמשך הפרק פתאום אני שומע צלילי גיטרה מוכרים שלאט לאט הופכים להיות "חבל שאת לא" ומלווים במעין קליפ שדניאלה (רומי אבולעפיה), רואה, כמובן שהקלפי כולו מורכב מתמונות של ברי ומקטעים מהופעות אז זהו, רק רציתי להודיע את זה, ולהציע לכם לראות את "שבתות וחגים" כל יום, גם סידרה מצויינת וגם הרבה מאוד שירים של ברי

Danihell1

New member
אכן סידרה טובה.....

אגב, אתם יודעים איזה שיר זה היה ביום שני בסוף התוכנית? אני חושבת של rem, אבל לא יודעת מה השם של השיר... שאלו בפורום זיהוי שירים ולא ענו שם.

איזה באסה!אני מזה אהבתי את הסדרה..

אבל עברנו לyes אז...אני לא יכולה לראות את זה.. באסה!

giba70

New member
../images/Emo9.gif הי דניאל

האמת שלא ראיתי את הפרק ביום שני, אבל אם היה שם שיר של REM אני יכול לחשוב על At My Most Beautiful שיכול להתאים או (All The Way To Reno (You're Gonna Be A Star ואולי Everybody Hurts.

CaerBannog

New member
זה הקליפ של השיר

לא מוש מיוחד לסידרה... וזה פרק מאוד ישן

inflatable

New member
קליפ שאף פעם לא ראיתי...

וזה אכן פרק ישן, וזה כל הקטע, זה עוזר להשלים את החסר למי שלא ראה את העונות הראשונות....

ענת1986

New member
../images/Emo24.gifת-ו-ד-ה! ../images/Emo140.gif

הסדרה הזו היא אחת הסדרות הישראליות הטובות שיש (לדעתי, הטובה בהם)...
כמובן שהפסקול, המוזיקה של ברי המשולבת בפנים- עושות את הסדרה הרבה יותר נחמדה...
פורטיס הוא הבוס של רפי לכמה פרקים... משחק יפה דווקא
ובנוגע לקליפ שדניאלה ראתה, אני בכלל חשבתי שמדובר על ההופעה "סימנים"...

למעלה