שבתון מי יודע?

ללי 2

New member
שבתון מי יודע?

הי לכולם/ן. רציתי לברר בשנת שבתון האם אני מקבלת גם משכורת וגם תשלום על קורסים או רק תשלום על קורסים? איך יוצאים לשבתון מה הפרוצדורה? אני עכשיו נכנסת לשנה 6 בהוראה. תודה מראש

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

בערך בינואר תקבלי טפסים מהקרן בה יזכירו לך שמגיע לך לצאת לשבתון ואם את מעוניינת .. למלא ולהחזיר... את צריכה למלא גם טופס לחל"ת במזכירות ביה"ס, בה את מציינת שאת מבקשת שיאשרו לך לצאת לשבתון. את אמורה ללמוד בשנת השבתון 16 שעות. הקרן משלמת עד גובה של שכ"ד אונברסיטאי לשנה. השנה למשל , שילמו עד תקרה של 9500 ש"ח. אם 16 השעות שלך יעלו פחות... לא קורה כלום אם 16 השעות יעלו יותר.. תצטרכי להשלים מכיסך. במשך השנה הזו, בנוסף לתשלום הנ"ל עבור הלימודים, תקבלי כל חודש 66% מהשכר הנוכחי שלך. בהצלחה!!!

itu1

New member
מספר עדכונים

הודעה על זכאותך תקבלי בתנאי שבסיום שנת הלימודים הבאה תשלימי 6 שנות חסכון בקשת חופשה ללא תשלום יש להגיש עד סוף חודש מרץ הבקשה תשלח למשרד החינוך או למעסיק במידה ואינך עובדת משרד החינוך מסגרת הלימודים מאפשרת 12 שעות לימודי חובה ו 4 שעות לימודי רשות חשוב לוודא כי לימודי החובה (ואם אפשרי גם לימודי הרשות) מוכרים לצורך גמול השתלמות , לא מספיק כי המוסד החינוכי מפרסם כי הוא מוכר לצורך גמול כיון שחייב להיות קשר בין הלימודים לבין מקצוע ההוראה. תשלום המענק החודשי הינו 66% מהיקף המשרה הממוצע בשנות החיסכון. בברכה אריה

ממש בקיצור

למיטב זכרוני - עברו כבר 5 שנים מהשבתון הקודם שלי. את אמורה לקבל במהלך השנה הודעה מהקרן על הצבירה ועל זכאותך לשבתון את מודיעה על רצונך לצאת לשבתון (לא זוכרת איך בדיוק, נדמה לי שיש טופס) במהלך השבתון את מקבלת תשלום חודשי (בערך 70 אחוז מהמשכורת נטו) ובנוסף, הקרן משלמת שכר לימוד, לקורסים מאושרים, עד גובה שכר לימוד אוניברסיטאי לשנה אחת.

חוה 1

New member
אני השנה בשבתון.

יש אומרים שהוא כבר ניגמר. ממליצה בחום
כיף אמיתי.

למעלה