אממ כמה רעיונות....
לנוכחי עשיתי משהו יפה- מתנה בכל אות בא"ב. א- ארנק- שיהיה לך מקום לשים את ה- $$$ ב- בושם- שתמיד יהיה לך ריח טוב ג- גמד- הדבר הכי נחמד שמצאתי באות ג ד- דיסק- מוזיקה תמיד הייתה הדרך הכי טובה להביע רגשות ה- הומור: ספר בדיחות- שתמיד יהיה לך חיוך על השפתיים ו- ורד- שהאהבה שלנו תפרח ותהיה הכי יפה ז- זמן –שעון- שתוכל לספור את השניות עד שניפגש ח- חולצה- שיהיה מה שיחמם אותך כשאני לא שם ט- טלכארד- שתמיד תוכל להתקשר אליי י- יומן- את הרגעים היפים ננציח, את הרעים לא, כך שבעתיד ניזכר רק בהם כ- כרית- שיהיה לך משהו לחבק כשאני רחוקה ל- לב- מחזיק מפתחות- שהלב שלי יהיה תמיד איתך מ- מגבת- שיהיה לך משהו בעל מגע נעים גם כשאני לא איתך נ נר- שאש האהבה שלנו תבער לנצח ס- ספל- שיהיה לך ממה לשתות את השוקו שלך ע- עט- שתרשום את כל הרגעים היפים שאנחנו עוברים ביחד פ- פסלון- סתם משהו חמוד שיראה לך כמה שאני אוהבת אותך צ- צעצוע- שיהיה לך מה לעשות כשתהיה משועמם ק- קופסא- שבכל דבר שתפתח תמצא משהו טוב ר- ריחן- שיהיה לך ריח טוב באוטו כשאתה נוסע אליי ש- שוקולד- עד שפגשתי אותך חשבתי ששוקולד הוא הדבר הכי מתוק ת- תמונה- שתמיד תוכל להזכר מי אוהבת אותך הכי בעולם על כל מתנה הדבקתי את המשפט שליד המתנה, ועל העטיפה הדבקתי את האות, וסידרתי לו את זה על המיטה לפי הא"ב...איפשהו אצלו יש תמונה.... חמשת החושים (עשיתי לאקס המניאק, אני דורשת שיחזיר הכל חחחח) טעם- שוקולד ריח- ערכה כזאת של בושם, דיאודורנט, אפטרשייב מישוש- חלוק ראייה- כרית בצורת לב עם תמונה שלנו- וכתבתי : שתהיה הדבר הראשון שאני אראה כל בוקר והאחרון בכל לילה, (איכססססססס, יעשה לי סיוטים) שמיעה- דיסק, נראה לי, לא זוכרת