שברתי ת'ראש..

misseverything

New member
שברתי ת'ראש..

ועדיין אין לי רעיון איך לחגוג לו ת'יומולדת >< הבחור מחליף קידומת. זה לא צחוק!!

המממ מכירה את המתנה של חמשת החושים?

זה נדוש, אבל ממש יפה בעיני
ככה אני עשיתי לו ליומולדת.. החשכתי את החדר, שמתי נרות בכל פינה כדי שתהיה אווירה רומנטית
סידרתי ממש יפה, שמתי קטורת (חוש הריח), מוזיקה נעימה ברקע (חוש השמיעה), הכנתי לו מוס שוקולד (חוש הטעם). לחוש הראייה היינו אמורים לראות סרט, אבל לא יצא בסוף.. הוא אמר שמספיק לו לראות אותי
בכלל, הוא אמר שאני כל החושים אבל לא חשוב
וחוש המישוש... את יודעת
חח סתם, מה שבא לך. גם המתנה שקניתי לו הייתה קשורה לחוש המישוש - זה הדבר הזה שעושה נעים בראש
הוא היה מבסוט, וזה מה שחשוב

B o o o o M

New member
מה דעתך על

לקחת אותו בסופ"ש לאיזה לילה בצימר בצפון או בית מלון כלשהו בסביבך :] להעמיס את כל החדר בנרות ובעלי כותרת של ורדים.......... לקנות יין\שמפניה ולהיכנס לג'קוזי\אמבטיה ביחד :p

B o o o o M

New member
../images/Emo10.gif

הורים?
חחח אז לא יודעת תעשי לו גירסא מצומצמת בבית: תעיפי את ההורים לאיזה לילה לסבתא או דודים... תעשי אמבטיית קצף (תקני קצף) ואז תפזרי על הקצף עלי כותרת של ורדים.. שיגיעו מהדלת עד האמבטיה ולחדר.... נרות בכל מקום קחי אותו קודם לעשות לו מסג' עם שמנים מיוחדים (הם לא עולים הרבה) תעשי לו בכל הגב (או בכל הגוף לבחירתך) ואז הוא יעשה לך (אם תהיה הזדמנות והוא יחפוץ בכך) כמובן שאם תעברו את השלב הזה עם להתאפק ולא לעשות כל מיני דברים מלוכלכים באמצע (עדיף שלא כדי שייבנה מתח ככה יהיה יותר כיף :p) ואז תיקחי אותו לאמבטייה תעשו אמבטיה רומנטית ביחד עם פוללל קצףףףף :]] כמובן כל זה מלווה במוזיקת רקע רומנטית ואולי אפשר גם ארוחה לאור נרות לפני זה :) ואז תקני לו גם איזה מתנה סמלית, סטייל בושם\ארנק\שעון.. :) או משהו עם הקדשה ממך... או אפילו בגדים :]

misseverything

New member
וואוו וואוו ואווו

אימצתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהמ נארגן להורים איזה דיל לחו"ל אהמ אהמ חחחחחח

OgaliO

New member
פורום ימי הולדת ומתנות יעזרו לך מאוד ../images/Emo13.gif

McBlack

New member
כן, אבל זה לא סתם חיילים! ../images/Emo2.gif

זה חיילים עם חברות שיש להן פורום התבכיינויות וקיטש משלהן

lia2sh

New member
מצטרפת גם כן.. אצלי הבעייה גדולה יותר

בגלל שביומולדת 20 שלו לי יהיה יומולדת 18 (כן נו... באותו התאריך בדיוק)... אבל ראיתי רעיון שאהבתי ואני שואלת אם זה לא קיטשי מדיי..? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=588&msgid=68224788

אני אהבתי...

תלוי אם הוא בקטע של קיטש או לא.... המתנה לא יקרה, סך הכל כמה דברים קטנים, אבל כמות ההשקעה שווה יותר מכסף מבחינתי.

McBlack

New member
ביומולדת 20 שלו בקושי היה לו כוח לזוז

חגגנו כשהוא יצא, כמה ימים אחרי... היה סופ"ש ארוך, יום כיפור, שישי-שני
ראינו את "לאקי נאמבר סלבין" (להרוג את המזל), סרט מצויין
. חוץ מזה אני כבר לא ממש זוכרת... ניחא. מסכימה עם גלי בקשר לפורום ימי הולדת
ואם הוא לא טיפוס של מתנות בכללי וחגיגת היומולדת שלו בפרט, אני מציעה שתלכו שניכם לסרט, מסעדה... משהו סולידי
תהנו, ומזלטוב

אממ כמה רעיונות....

לנוכחי עשיתי משהו יפה- מתנה בכל אות בא"ב. א- ארנק- שיהיה לך מקום לשים את ה- $$$ ב- בושם- שתמיד יהיה לך ריח טוב ג- גמד- הדבר הכי נחמד שמצאתי באות ג ד- דיסק- מוזיקה תמיד הייתה הדרך הכי טובה להביע רגשות ה- הומור: ספר בדיחות- שתמיד יהיה לך חיוך על השפתיים ו- ורד- שהאהבה שלנו תפרח ותהיה הכי יפה ז- זמן –שעון- שתוכל לספור את השניות עד שניפגש ח- חולצה- שיהיה מה שיחמם אותך כשאני לא שם ט- טלכארד- שתמיד תוכל להתקשר אליי י- יומן- את הרגעים היפים ננציח, את הרעים לא, כך שבעתיד ניזכר רק בהם כ- כרית- שיהיה לך משהו לחבק כשאני רחוקה ל- לב- מחזיק מפתחות- שהלב שלי יהיה תמיד איתך מ- מגבת- שיהיה לך משהו בעל מגע נעים גם כשאני לא איתך נ נר- שאש האהבה שלנו תבער לנצח ס- ספל- שיהיה לך ממה לשתות את השוקו שלך ע- עט- שתרשום את כל הרגעים היפים שאנחנו עוברים ביחד פ- פסלון- סתם משהו חמוד שיראה לך כמה שאני אוהבת אותך צ- צעצוע- שיהיה לך מה לעשות כשתהיה משועמם ק- קופסא- שבכל דבר שתפתח תמצא משהו טוב ר- ריחן- שיהיה לך ריח טוב באוטו כשאתה נוסע אליי ש- שוקולד- עד שפגשתי אותך חשבתי ששוקולד הוא הדבר הכי מתוק ת- תמונה- שתמיד תוכל להזכר מי אוהבת אותך הכי בעולם על כל מתנה הדבקתי את המשפט שליד המתנה, ועל העטיפה הדבקתי את האות, וסידרתי לו את זה על המיטה לפי הא"ב...איפשהו אצלו יש תמונה.... חמשת החושים (עשיתי לאקס המניאק, אני דורשת שיחזיר הכל חחחח) טעם- שוקולד ריח- ערכה כזאת של בושם, דיאודורנט, אפטרשייב מישוש- חלוק ראייה- כרית בצורת לב עם תמונה שלנו- וכתבתי : שתהיה הדבר הראשון שאני אראה כל בוקר והאחרון בכל לילה, (איכססססססס, יעשה לי סיוטים) שמיעה- דיסק, נראה לי, לא זוכרת

למעלה