שברון

שברון

חזרתי אליכם לאחר שלא הייתי זמן רב. אני פחות כותב ויותר מציץ בשירים שלכם בזמן האחרון. בכל אופן, חזרה רגעית: והיד שוב אוחזת בכח בקולמוס, בתקווה אינסופית ועולה שוב אותו בניחוח של זיעה, של עץ, של גרפיט שוב צוללת היד אל הלובן שוב נוגע החוד בנייר ועולות מחשבות מלא החופן על ימים שחלפו משכבר ותרעד שוב היד, ותפחד שוב לנוע ותנצח שוב דמעה - בשלווה ותיוותר לה בדד על הדף הקרוע מילה יחידה - אהבה

אתה מוכשר, אחי! ../images/Emo9.gif

אני נורא אוהבת את סגנון הכתיבה הזה, זה כמו של המשוררים הגדולים...
כל הכבוד, שיר ממש יפה!!! אהבתי... :) עדי התל-אביבית

super-cat

New member
מדהים!

יפה בטירוף! ואני לא מגזימה! השפה רהוטה ומקצועית כל כך, נותנת הרגשה של שיר שנכתב על ידי משורר מקצועי, ויש לי הרגשה שבאת תהיה כזה...
המון המון בהצלחה!

מרכין ראש.

אתה קצת מזכיר לי את אלתרמן, גם בסגנון, וגם בכך שאתה אומר בעברית את מה שניתן להיאמר רק ברוסית. מאד מקווה לראות את שיריך האחרים. יונה

ביאנה

New member
יונה ../images/Emo35.gif

האם מלכישוע חזר אלינו בכינוי אחר או שמה אני טועה???? אותה גברת בשינוי אדרת?!

צר לי לאכזב אותך...

כמו שקסנדרה טרחה לציין, הנני איש ותיק (יחסית) מהפורום ופשוט נעלמתי לזמן די ממושכך מסיבות אלו ואחרות. שמחתי להעשיר את עולמכם ולקבל תגובות כה אוהדות. אשר לעניין על כתיבה ברוסית, אני בספק אם אני מוכשר מספיק לעשות כן. תרגמתי מספר שירים מרוסית לעברית והשפה העברית היתה צרה לי מלהכיל את כל המשמעויות. עם זאת - שוב, שמחתי על התגובה האוהדת. כיתבו והצליחו, אובי...

למעלה