שבק"ס-איחוד!!!!!!!

כן גם אני ראיתי!!!!

אבל ניראה לי שהם מתאחדים רק להופעה אחת....חבל נקווה שיתאחדו לתמיד!! דרך אגב- רק אני חושב שההיפ הופ שלהם יותר טוב משל סאבלימינל או שגם עוד אנשים??

gil sapir

New member
לא חד פעמי....

הם גם יופיעו אולי הם גם מוציאים דיסק חדש... לפי השמועות הם הוציאו כבר סינגל.... "כל הקופה"

אנשים!! תרשמו ביומנים!! זה התאריך!!

3/7/03 בהאנגר 11 - ת"א! הופעת איחוד של שבק"ס-מוקי פלומפי פילוני ג'יימס דווידי מירו וחמי!!! ממה שהבנתי הכרטיס יעלה בסביבות ה-100 ש"ח

מכופף הבנננננננננווותתת!!!

אני המכופף ששובר את הבנות הן רואות אותי בשטח מתחילות מכות לא נופל למשחקים המטופשים של הנשים רק חושבות על השקלים מירו זה אני איש של זופ קצר בא נכנס הולך אנ'לא אבוא מחר את כבשה אני הזאב ובשבילך - מכופף הבננות אני חמי אני פה וחם לי בפה אני גולש אוו כמה שאני יפה אני אוסף חורים על חשבונן של נקבות פלומפי בי כבר יאסוף את הגופות ביום ההוא אני פתחתי את מלחמת העולם את כל החבר'ה מעיראק אני החזרתי על גלשן את החריץ של המשמש שלך אני קוטף תני לי ת'בננה ואני כבר אכופף לא שם לא קם אני הגבר המושלם והבנות שהן יודעות הן רוצות אותי כולן מחפשות אותי בכל פינה הן עושות בתחתונים כשהן רואות את העצמה אין לכן סיכוי את זה אתן יודעות עמוק בפנים אתן עדיין מקוות מוקי זה אני הכובש זה הכינוי ואני מכופף הבננות השם שלי זה מוקי ממשפחת ג'ון קלוד עלי אתן חולמות כשאתן מתפשטות אנ'לא חוגר חגורה אנ'לא נוקט באמצעים בואי אלי על 4 הסדינים רטובים אני ללוקח לי את מירו ואת חמי אייס מאסטר דויד כאן יושב לי על הבייס אז שימי אותי בפה ותתחילי לעופף בואי אלי על 4 כי אני המכופף קוראים לי מירו ואני מכיר בנות מארגנטינה ובנות מברזיל יש ת'בת של ראש העיר יש סמויות של משטרה היה כבוד גדול גם להכיר את אחותך יש בנות - אנ'לא נוגע עם מקל צוללות אלי מפחד להסתכל כל הבנות הן יודעות להתעלף כולן רוצות את הבננה של המכופף אני באתי מעיראק להפיץ פה את הקנאק וולאק - מכונת מין מהשבק עוד כיפוף שם עוד כיפוף פות עוד כיפוף קטן אני עושה מצוות היא תחטוף שוק כשהיא תראה ת'ארטישוק שלי אחותי אני חקלאי גזעי תחליקי על בננה תגישי לי קבילה אני עשרים סנטים אחרי הברית מילה

זה עולה כסף משמע, אני לא בא

כי אני ברזלן!!!!! אבל מה זה משנה?! אם הם הוציאו שירים חדשים אני אוריד בקאזהההההההה!!!!

אייל גולן שולט!!!!!! צאי אל החלון!!

צאי אל החלון אני האיש ששר לך את שירי אני כתבתי לכבודך ביום שאת תצאי את לבי את תיכבשי לך פינה חמה אשמור בלב צאי אל החלון שעות שאני שר לך רק תאמרי שאת יודעת למי לבך מתחת לחלונך אני עומד ומחכה לגלות את סוד אהבתך רק שמור לי עליה על אור עניה רק שמור לי עליה שמור מקום בלב צאי אל החלון כאן מנגנות גיטרות סרנדות שחיברתי לכבודך בכל חלונות העיר נערות יוצאות לשיר רק תני לי את אהבתך צאי אל החלון שלוש עונות חיכיתי ועכשיו רואים שחורף מתקרב ברוח ובגשמים אני אמשיך לשיר שירים אעשה הכל למענך ברוח ובגשמים גם בעוד מאה שנים אנסה לכבוש את לבבך רק שמור לי עליה על אור עיניה רק שמור לי עליה שמור מקום בלב

נערה

נערה כשאת עוזבת זה כואב לי אפילו כשנשארת היית עם מישהו אחר גופך היה איתי קרוב להישבר נערה להתעורר אתך רציתי בתוך מיטה ריקה היה השקט מתגבר ולא אדע איך בלעדייך אסתדר זה כואב זה בתוך הלב מה שנתת לי לא תאכלי לתת למישהו אחר זה כואב זה בתוך הלב מה שנתת לי לא תוכלי יותר לתת. נערה אותך אף פעם לא הבנתי חשבתי שאני תמיד נותן לך את הכל כשלא אמרת לי לא ידעתי איך לשאול נערה גם מעולם לא האמנתי שיום אחד תלכי ויישאר חלל גדול לחיות בלי אהבה אני שוב לא יכול זה כואב זה בתוך הלב מה שנתת לי לא תוכלי לתת למישהו אחר זה כואב זה בתוך הלב מה שנתת לי לא תוכלי יותר לתת

אתה גם אוהב את אייל גולן?????

פני קטיפה שראיתי רוך ותמימות של פורקן נעורים בך לגעת רציתי ולא היו בך חיים שמך חקוק על האבן רק אהבה נשארה לי בלב את עכשיו בגן עדן ולי נשאר הכאב אמרת שהגשם ישטוף ת'דמעות אבל הגשם הפסיק והדמעות ממשכיות הן זולגות אל הקבר החם יורדות בכל העולם אמרת שהגשם ישטוף ת'דמעות אבל הגשם הפסיק והדמעות ממשכיות הן זולגות אל הקבר החם יורדות בכל העולם מלבדך לא הייתה לי אף נערה לא אהבתי לפני אמונים לך שמרתי ואשמור לך גם אחרי פני קטיפה בשמיים לי מחייכת מבין עננים את עוצמת עיניים ומתכסה לך בתכריכים אמרת שהגשם ישטוף ת'דמעות אבל הגשם הפסיק והדמעות ממשכיות הן זולגות אל הקבר החם יורדות בכל העולם אמרת שהגשם ישטוף ת'דמעות אבל הגשם הפסיק והדמעות ממשכיות הן זולגות אל הקבר החם יורדות בכל העולם אמרת שהגשם ישטוף ת'דמעות אבל הגשם הפסיק והדמעות ממשכיות הן זולגות אל הקבר החם יורדות בכל העולם אמרת שהגשם ישטוף ת'דמעות אבל הגשם הפסיק והדמעות ממשכיות הן זולגות אל הקבר החם יורדות בכל העולם

trouble maker2

New member
כן הוא נחמד- צליל מיתר

כצליל מיתר שמתנגן אני חושב עליך מרגיש כמה שזה עצוב להיות כאן בלעדייך לו רק היית פה הכל היה אחרת אצלי כבר כלום לא מובן אצלי בלב יש סדר תראי אותי כמו מטורף שרק רוצה אליך או אולי סתם בחור עיוור שמדמיין לו את פנייך וזה קשה שאת פה לא עוברת אל תאמרי לי שאת לכאן כבר לא חוזרת לא אל תוותרי קבלי אותי אליך כי כל יום שבא והולך הוא נצח בלעדייך תראי אותי כמו ילד שכואב לו חבקי אותי אני כבר מתמוטט פההה

למעלה