שבע מצוות בני נח

israelberger

New member
זכותך שיהיו לך בעיות

אם זה לא מפריע לך שאשתך לעתיד (או להווה אם יש לך) תתפתה ע"י גבר אחר או שתפתה בעצמה גבר אחר ותקיים איתו יחסי מין ללא ידיעתך אז מעט מאוד אנשים יגידו שאין לך בעיה

אני מאמינה שזה יפריע לו

אבל זה לא יהפוך את אשתו בעייני לאדם רע או לפחות לאדם שעשה מעשה רע, פשוט לפרטנרית לא מוצלחת לקשר...

israelberger

New member
זאת בגידה באמון בדרגה הכי גבוהה שיש

אם זה לא רע אז אני לא יודע מה כן.

זה לא "רע"

זה בדיוק מה שאמרת "בגידה באמון בדרגה הכי גבוהה שיש", זה בין הבוגד/ת לבין בן/בת זוגו/תו/תה. אם היה לי קשר ידידות/עבודה/אני יודעת מה עם מישהי שהייתי מגלה לפתע שבגדה בבעלה לא הייתי מפסיקה איתה את הקשר או משנה את דעתי עליה בתור בן אדם, אבל אם היה יוצא לי לתפוס שיחה קלה עם בעלה, הייתי מציעה לו להתגרש במהירות האפשרית...

alon14

New member
אם היא תעשה את זה...

...אזז זו תהיה אשמתי ש: 1. לא גרמתי לה מספיק אושר בלי לבגוד; או, 2. לא שמתי לב לזה מלכתחילה. ו-BTW, אם אתם חושבים שאני מתכוון למכור את נשמתי לשטן ולהתחתן, אז אתם טועים. ניתן לשמור על מערכת זוגית ללא נישואין (וזה גם נותן הטבות במס).

israelberger

New member
וגם אם מישהו יגנוב ממך זה אשמתך

כי לא שמרת על הדברים שלך כמו שצריך

alon14

New member
אני מתנגד

ניאוף זה כמו שחבר שלי שאני סומך עליו ולמעשה מחזיק במפתח לבית שלי יפרוץ ויגנוב.

alon14

New member
לא...

...חבר שלי שלח לי אתמול איזה אי-מייל שכנראה הכיל את ה-netbus, תוכנה שלמעשה משתלטת לך על המחשב. הוא לא היה צריך לעשות את זה, אבל אני לא הייתי צריך כל כך לסמוך עליו (אגב, בעזרת קרובי משפחה העפתי את כל הקבצים שזה שתל לי במחשב, כך שאני לא עומד לחזות בקבצים נעלמים).

israelberger

New member
אז אנחנו מסכימים שזה לא בסדר

גם אם יש לגבר הנבגד אשמה בעיניין זה עדיין לא תקין.

למעלה