שבעס,9.9.06

shiran™

New member
שבוע טובבב!

ישנתי. התעוררתי. ראיתי לופים בערוץ 23 על אסון התאומים.. מרגש עצוב ומפחיד. שוב ישנתי. התעוררתי ושוב ראיתי לופים.. עכשיו מחשב סוף סוף.. אחרי שכל השבוע לא הייתי. מקווה שהשבוע יקרה משהו שחיכיתי לו הרבה זמן ושיצליח. בע"ה

צליל88

New member
שבוע טוב../images/Emo13.gif../images/Emo179.gif

ישנתי המון, השלמתי שעות שינה של כל השבוע
.. עכשיו לארוז לשבוע הקרוב
שיהיה שבוע מעולה

K e R e N18

New member
איזה כייף!!

אני מתחילה עוד מעט קורס כזה של עיצוב וארגון אירועים.. ומקבלת משכורת של 3 וחצי לחודש!! טריליללילי
חוץ מזה..הייתה אחלה שבת.. עוד מעט יוצאים..אולי לסינמה סיטי.. רק שאין לי מושג מה כולם מתלהבים ללכת לשם..אבל שיהיה
אחלה שבוע שיהיה לכם!

לומינגו

New member
"פדידה לא מת!....הוא בחיים!"

ולמה לעזאזל תפוז חושבים שזה מעניין אותי?! הא?!?!! טוב, אז ברגעים אלו ממש אני מפספסת מסיבת גיוס של חברה. באסה:/ גיליתי שאני מכורה לסדרה הכי שולטת במדינה- האוס. (האוס- תעשה לי שבט!) גיליתי שבזארה המידות גדלו באופן מוזר ביותר. ושזה לא הוגן שיש דברים רק ממידה M. גיליתי שזה כיף לנהוג. ויותר כיף זה לסנג'ר חברים של אחשלי שיסיעו אותי למקומות. גיליתי שכמעט כל בן במדים זה שקסי. (יואב רוווווולז. ואיתי לא. פויה!) גיליתי שהפלאפון שלי יכול להיות על תקן נגן MP3 ורק עדי הפוסטמה לא ידעה את זה. והכי חשוב- ג'קו ניצח. למי אכפת מכל השאר?!?! שבוע מקסים לכוווווולם.

m i r u s h i

New member
האוס../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

איזה פרק טוב היה היום
איזה ציני ושנון הוא.

לומינגו

New member
לגמרי!~

ואני בחיים לא האמנתי שאפשר להתמכר לסדרה מצויינת שכזאת. יאללה, שיעשה כבר לקאדי ילד.

s h u g i t

New member
יום מתיש../images/Emo178.gif ../images/Emo15.gif

ומחר חוזרים לצבא
אני לא ממש מבואסת בקשר לזה, אפילו ממש לא אכפת לי [שזה נדיר!]
כנראה סוגרת שבת, אז שיהיו לכם שבועיים מעולים!

ממממור

New member
../images/Emo204.gif אני נוסעת מחר לאילת!!!

ואני צריכה לקום ב-6 בשביל זה ככה שזזתי לי לישון
בכלל אופן רק רציתי להתלהב מזה
אני וחברה שלי אירגנו את זה תוך יום בערך!!!
קיצר- חוזרת ברביעי- שיהיה לכולם שבוע נפלא
בנתיים...מי בא לאירוע של קוקה קולה בחיפה
(סהר- דחו לי את אילת השני ככה שאני אבוא!!! נראה אותך שמה?)

danzk

New member
יש שרשורים על זה כבר.

על האירוע של קוקה קולה.. בכל מקרה, אני שם!

Feehilys Girl

New member
תהני!!!

ובטח שאני באה, אפילו הודעתי כבר לאבא שביום הזה הוא חוזר מוקדם מהעבודה כדי שיהיה לי אוטו. טוב את בטח כבר ישנה, אז אני אתקשר אלייך מחר כדי לבדר אותך בנסיעה.

ממממור

New member
../images/Emo204.gif הללוואי שהייתי ישנה...

הצלחתי להרדם לשעה ו-פוף! התעוררתי, אני לא עייפה בשעות כאלה, זה פשוט נורא. חוצמיזה שמרוב "מחשבות שלפני השינה" (שלא באמת היו לפני השינה אלא סתם כי לא היה לי משו יותר טוב לעשות כשאני מנסה נואשות להרדם...
) גיליתי שאיבדתי גם את התעודת זהות שלי וגם את הכרטיס קופ"ח שלי (שממש נחוץ לי בימים אלו בגלל הניתוח עיניים...
), אז החלטתי במקום לנסות לישון להפוך את הבית בחיפוש אחריהם........אבל בכל זאת, הם אבודים, צריך לחדש הכל וזה ממש מדכא... ולעניינים משמחים יותר: אפשר לקחת איתך טרמפ אם כבר השגת אוטו?

למעלה