שבעס,9.9.06

a Warming Sign

New member
היוםםםם../images/Emo194.gif

זה קוררררהההה[בקול של הקריין מארץ נהדרת
] http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=726&msgid=85304266 ההתרגשות תחזור אליי..כבר הודעתי לכל המשפחה,כולם ישבו לצפות!, וגם אתם!,לא אכפת לי,אתם תשבו!
מצידי תשימו על MUTE,תראו את הפתיחה הבומבסטית ותחזרו לעיסוקיכם,קקות
הפעם זה באמת משהו שלא כדאי להחמיץ,ואם אני מדברת על זה יותר מדי סימן שזה נכון
זה עומד להיות גדוללללל
,אבל ממש...ענק.עצום.בומבסטי.מרסק. אהמ. אז בצהריים בטח ארוח"צ משפחתית,אח"כ כנראה נוסעת עם חברים[כולי תדהמה שעוד נשארו כאלה] לאיזה משהו, וב22:59 מנתקת טלפונים,נועלת דלתות,מבקשת מכולם לשתוק,מתמקמת על הכורסא עם שתייה ומחכה לספירה לאחור. [אח,תמיד אהבתי את התיאורים הנסחפים שלי..]

shiran™

New member
../images/Emo6.gif

מקווה שיצא לי לראות.. לפחות את ההתחלה.. יהיה טוב, הא?

shiran™

New member
סתם כי זאת הופעה של רובי?

או שמתוכנן משהו מיוחד בהופעה הזאת.. ספציפית?

4LeafClover

New member
שבת

סוףסוף. הגיע הזמן לנוח. הייתי אמורה לעבוד מחר ובסוף מישהו מחליף אותי. אז.. מבקרת חברה בצריפין ואז כנראה משלימה שעות שינה

kineret5

New member
שיהיה רק טוב ../images/Emo13.gif

היום בעיקר לישון ואולי חברה תבוא לבקר

Gal isr

New member
בוקר טוב לכולם

חזרתי בחמש מאיזו מסב"ג (מסיבת גיוס, כן- כבר מהיום אני מדבר בקיצורים), ולצערי קמתי אחרי חמש שעות בלחץ של שינה
בערב הולכים לעבוד קצת

4LeafClover

New member
מה לעבוד ../images/Emo3.gif

יום שבת נו. אני שונאת לעבוד ביום שבת. איך היה אתמול?
אתה חייב לי שיחה

Gal isr

New member
9 שעות וארבעים דקות ברצף

מוי כיף! ועוד אחרי שינה של 5 שעות בבוקר

4LeafClover

New member
אני פשוט לא מבינה איך אתה שורד.

אני בקושי שורדת 6 וחצי שעות. ופעם הבאה שאתה ליד מקום העבודה שלי, תבקר

onix 88

New member
בוקר טוב

ישנתי די מעט, הלכתי לישון בערך ב5 וקמתי לא מזמן. שבת שלום!

yanivtr

New member
מחר משכורת סוף סוף!

אחחח חבל שהכל הולך להעלם על החובות שצברתי כשהלוויתי מכ"כ הרבה אנשים... שבת שבת, איזה כיף!

m i r u s h i

New member
גם המשכורת שלי נכנסת מחר ../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

הכל הולך לנהיגה אני חושבת :X

shiran™

New member
אצלנו המשכורת אמורה להיכנס מחר

אבל תמיד הבוס מושך את זה.. חודש שעבר קיבלנו ב16 משכורת
ולא עבדתי חודש שלם אבל יהיה טוב.. ומירי - גם אצלי חלק מהמשכורת הולכת לנהיגה (אני מממנת לעצמי הכל) וגם מימנתי לי ולאחי את הטיול לאילת. לא חשוב, העיקר שהיה כיף
ונהיגה.. יהיה טוב

9.9

התאריך הזה מזכיר לי שביסודי אני וחברה שלי אז שישבנו יחד בכיתה התלהבנו שהתאריך היה 9.9.99
כתבנו כל יום את התאריך בראש המחברת אז התלהבנו ממנו באותו היום.. 7 שנים מהיום. !! שבת שלום

a 90s Noah

New member
because youuuuu're gorgeous

לראשונה אני לא שבוז בשעה הזאת של יום שבת. שבוע הבא יש לי "שבוע אדומים", שבוע של שמירות בסיסיות, עבודות רס"ר, מטבח, השלמות חומר ומטווחים. כמה שזה נשמע רע, זה אחד הטובים. קצת חופש מהמפקדים, אין מישהו שנושף לכם באוזן 24 שעות ביממה..שומרים 2/4 לא נורא בכלל. שבוע מרווח יחסית. את השבת אני סוגר, אבל לפחות זאת שבת אחרונה בטירונות (!). יש לי עוד חודש וזהו
קיצר אחרי שהשבוע הזה נגמר יש לי שבוע פרט/חוליה, בשטח. שוב - שבוע שטח אחרון לטירונות...בדיוק כשנמאס מהאוהלי סנופקין המתפרקים האלה
אחרי זה אני יוצא לראש השנה, כנראה שאני אשאר בבית גם בראשון-שני אבל זה ממש לא בטוח. מתחילים להריח את הסוף של הטירונות הזאת או מה? אזהו...אני זזתי לבנתיים. אני מקווה שבקורס יצא לי להיות יותר ואולי אפילו להתחבר לאיסי/מסנג'ר מדי פעם...התגעגעתי אפילו לצליל המעצבן של האיסיכיו כשהוא נכנס
שיהיה שבוע טוב, שמרו על עצמכם!

שבוע טוב!!

שיהיה בהצלחה ,ושיעבור בקלות וגם בכיף!
בטוח בקורס יהיה קל ומשוחרר יותר מהטירונות, אני חושבת..

shiran™

New member
שבוע טוב../images/Emo70.gif

מה שחשוב זה שאתה נהנה וחושב על הצד החיובי
בהצלחה השבוע ותשמור על עצמך!!

למעלה