שביתות

טאKילה

New member
חתולון לחלוק על חבר זו לא התקפה..

אני אישית לא הסכמתי עם מה שאהובה כתבה. כולנו חברים כאן,לא יריבים, ומותר לחלוק על דעת חבר זה או אחר.

חתולון*

New member
טאקי, עכשיו ראיתי

אין ספק שמותר לחלוק על דעת חברים שלא מסכימים איתם אני לא התכוונתי בכלל להעלות את ה"טורים" כאן, לאחר שעניתי לקוזארי, רק אז קראתי הכל, ונדהמתי כמובן שלא ידעתי ולא מכיר אישית את דעת החברים/חברות ואז, לצורך "תיקון" הוספתי "חד גדייא" לא היית צריכה להסביר לי על "המותר" לחלוק על דעת חברים לי זה ברור לחלוטין, ובכלל, אני לא מתעסק בויכוחים שכך או אחרת, תמיד, תמיד, יש להם נופך פוליטי ותקנו אותי אם אני טועה טאקי, אצלי הכל בסדר חחחחחח

חן (*_*)

New member
מצטערת חתולון, גם עליך חולקת-

לא תמיד, אפשר כך לעמוד מהצד, לא לנקוט עמדה, כדי להישאר "בשולם" עם כולם. אנחנו לא טפלון. הדברים לא חולפים לידינו בלי להשאיר בנו את חותמם. כשאנשים מאבדים את מקום עבודתם, פרנסתם, וכבודם, אנשים רעבים ללחם ונזרקים מבתיהם, כשהשכר במשק אינו טועם את העלייה במדד וביוקר החיים, כשהממשלה מאפשרת למעבידים להעסיק פועלים זרים ולשלם להם משכורת רעב, במקום לשלם משכורת ריאלית לישראלים, וכשיש אנשים שליבם אטום לכל אלה, מותר לנהל ויכוח בנושא, לנקוט עמדה, ולהמשיך לדבר ולהיות חברים לפורום, גם אם הדיעות חלוקות. (וממש לא נורא דרך אגב, שכרגיל אינך קורא גם את דברי בשירשור. מקווה שאת אלה תקרא) סליחה, אך אני, לא יכולה שלא לאמור את דברי.

חן (*_*)

New member
ועוד דבר קטן-

לדעתי, עדיף באמת לקרוא את כל הכתוב לפני שמגיבים. אבל זו רק דעתי

חתולון*

New member
ועוד דבר קטן, חן

אין תגובה זו לא דעתי, אבל רוצה לא להיות טפלון מכריחים אותי.... באתי ממקום ששרשור כזה היה "פיצוץ", בפורום האחר ערב טוב חן, תגובתך הייתה מיותרת לחלוטין את מתערבת סתם בייייייייי

חן (*_*)

New member
המטרה לא הייתה לפגוע, ולא אמרתי דבר

פוגע לגביך. המילה אטימות, לא הייתה בהקשר אליך. העמידה מהצד בויכוח, היא אכן דרכך, מכיוון שאינך רוצה לריב. יש עוד אנשים שנוהגים כך, גם בסביבתי הקרובה. אני לא. אם פגעתי בך, אני מתנצלת. אבל אני עומדת באמונתי- מותר להתווכח.

חתולון*

New member
תודה חן.... באמת אין לי כח ../images/Emo39.gif

באתי לכאן רק לצחוק ולשמוח ולכל השאר אין לי כח תודה בכל אופן

למעלה