שביתה בנמלים...למה?

שלדר

New member
מתי תבין?

במדינה הזאת, כשאומרים הפרטה,,, יש הרבה בלה בלה אבל,,, בשורה התחתונה יש מליונרים מקורבים!

סוהי

New member
זה קיטור כללי ולא רציני!

ראה תשובתי לעיל לגולדשטיין.קודם צריך להסכים לעיקרון שיש צורך בהפרטה,שהיא חיובית למשק ולעובדים. התנאי המוסכם מראש ומובן מאליו הוא,שיש לעשות את הצעד נזנ כראוי,באופן הטוב והיעיל ביותר ותחת פיקוח של צוות אוביקטיבי הכולל כלכלנים ואנשי חוק ומשפט שאינם צד אינטרסנטי.ואז יקטן מאד החשש מהעדפות לא הוגנות.

שלדר

New member
יש לעשות,,,

צריך לעשות,, חשוב לעשות,,, אבל מה אנו לומדים ממה שכבר נעשה? המליונרים המקורבים קיבלו את מיטב המתנות השייכות לנו לציבור! להזכיר איך נהיה הבנק הגדול במדינה שייך למש' אריסון? ההפרטה היחידה שאני מכיר היא מכירת הנכסים לציבור בבורסה ועם הקצאה שווה לכל אזרח! ואגב, את מה מפריטים? את החברות הכי רווחיות! את החברות הבעיתיות לא!

עמנואל גולדשטיין

כפי שכתב דורון רוזנבלום לפני בחירות 99, ההמונים שהריעו לאח הגדול במהלך שתי דקות השנאה לאוייב העם עמנואל גולדשטיין שאגו "בי-בי, בי-בי". מה שרוזנבלום שכח זה שאותו אוייב העם היה ת"פ האח הגדול (הספר לא מציין כלל שמישהו מהם היה קיים במציאות), שהיה זקוק לאוייב על מנת למקד בו את רגשי השנאה של העם. גם שר האוצר שלנו יצטער מאד אם לא יהיו כאן ועדי עובדים חזקים ועובדים הנהנים ממשכורות עתק בלי לעשות כלום (מלבד, כמובן לסייע לביבי במלחמתו בוועדים). הרי מטרתו היא להילחם בכל צורה שהיא של עבודה מאורגנת, וקל יהיה יותר להסית את הציבור נגד עבודה מאורגנת כאשר ניתן להראות וועד חזק ומונופוליסטי המנצל את כוחו לרעה. אז בואי נגיד ככה: אני מעדיף שעובדי הנמלים יקבלו שכר מופקע, ולא שתשלל ממני בעוד זמן קצר הזכות להתאגד בארגון עובדים (גם כיום הבוס שלי מאיים לפטר אותי בגלל נסיוני לארגן ועד כזה).

סוהי

New member
נאום כל כך שקוף...כתב לך אותו פרץ?

נראה שאתה נהנה לחשוב בצורה מפותלת ומתפתלת.זה נשמע כמעט כמו קונספירציה. מה שאמרת יכול להוביל לדבר דומה בתחום אחר...למשל: יש לבטל הענשה קשה נגד עבריני התנועה הצעירים.כי לצעירים יש נטיה למרוד בשררת המבוגרים,ואם נעניש אותם,הם יגבירו את עבירות התנועה דוקא!!! לכן אני מעדיף רמה של תאונות דרכים כפי שהיא כיום בלי אכיפה קפדנית,מאשר לנקוט יד קשה שתוביל להגברת עברינות התנועה והתאונות. מסובך?...כן,אבל אתה התחלת...

למעלה