שביל של כוכבים

פשוט...

New member
שביל של כוכבים

מביטה בך, מביטה בי, מביטה בך... מסתכלת פנימה, לתוכך, לתוכי, לתוכך... מביטה לשמיים, לכוכבים יש שם שביל אוהבים, שחיכה רק לנו כל כך הרבה שנים. ועדיין מחכה שנצעד עליו יד ביד. וכל כך הרבה זמן חיכיתי לך, ואתה לי. ועכשיו כשאתה כאן, אוחז בידי, אוחז בי חזק כל-כך, אני מבינה, שהכל היה חלום רחוק. הכל היה רק חלום ילדות ישן. ושביל הכוכבים שלנו, שרואים למעלה בשמיים, שנועד רק לנו, מתפצל בסוף לשניים. לשתי דרכים שונות, שהולכות לשני כיוונים שונים. כנראה שלא נועדנו אחד לשני.

*קסנדרה

New member
פשוט..... יפה !!!

פשוט..... שירך כ``כ תמים ויפה ומזכיר נשכחות. לא יכולתי שלא להיזכר בשיר מימי נערותי. שיר ששרה הזמרת דליה עמיהוד, איני זוכרת מי כתב ו/או הלחין, אביא בית אחד מהשיר, אותו אני זוכרת: ``כבר אחרי חצות עוד לא כיבו את הירח כי אחרי כיבוי אורות אורות של כוכבים נותר עוד רגע קט לאוהבים....`` קסנדרה

זהרי

New member
פשוטה.

כשאת מביטה בי אני חושב לעצמי מתיי תכנסי לתוכי ותעוררי את מה שיש בי והרי שנועדנו זהלזה ואוליי בגלל זה שאת הרחקת עד אליי למרות שלא חשבת עליי ורק כשפגשת אותו הבנת עד כמה אינך איתו הבטת בעיניו על אף מבטיו וכעת הינך נזכרת עד כמה הית אחרת ולכן אהבה זו הינה כבר ישנה וצריך למצא כבר חדשה.... אהבתי..את כתיבתך..

למעלה