שבט נקרות נסגר

YogevLevi

New member
שבט נקרות נסגר ../images/Emo7.gif

היום אחרי היום פעילות הודיעו לנו שהשבט נסגר....... בחודש האחרון היה מאבק כדי להשאיר אותו פתוח...... המועצה לא רוצה אותנו בישוב. היא לא מעבירה תקציב....... ההנהגה לא יכולה להחזיק את השבט פתוח....... במיוחד כשיש שבטים חדשים שצריכים את הכסף..... אני פשוט לא מאמין שזה קורה.... בא לי להוציא הכל החוצה ואין לי מושג איך........
הדבר היחידי שאני יודע כרגע זה שאני לא הולך לשבט בבית....אני הולך להמשיך דרך שבט אחר.......למרות שזה לא יהיה אותו דבר

cohen shir

New member
יוגבי שלי!!! ../images/Emo201.gif

דוגרי אין לי מה להגיד לך כ"כ... אתה יודע שאני תמיד אומרת לך לחשוב חיובי אז אני לא אשבור מסורת... תחשוב חיובי! יהיה טוב! אני תמיד תמיד תמיד פה בשבילך לכל דבר! תמיד!!!! ואתה מוזמן לבוא לשבט שלנו! [ עעעעעע זה גאוני יש לי אפילו פנימיה בביצפר! חחח סתם עזוב.] משוגעת עלייךךךךךךךך!!!!!

hadarinke

New member
אוי ויי!!:'(

מה!?!?!?! למה?!! איך!?!? מה יהיה עכשיו?! מה יהיה יוגב בלי השבט שלו!? אבל למה?! (בשנת 200 שהיינו 60 בשבט היו לנו חובות של 100000 שקל והסתדרנו) תעשו משהו!! תחרימו את הנוע"ל שיפתחו שבט חדש!! לא יודעת מה!!

noa705

New member
....

אין לי מושג מה לומר לך... חבל לי אין מצב שההנהגה תצליח ללחוץ שם על משהו? (אני יודעת ששבט נופר ישמחו לעזור!) גם יצא לי לדבר עם הש"ש שלכם לפני כמה ימים (במועצת תנועה) על זה... אולי ננסה להכנס לחורים ולנסות להוציא משהו ואתה לא צריך לשבת בבית.. אתה יותר ממוזמן לשבט נופר.... נשמח לקבל אותך:) (אפילו אם זה טיפה רחוק) תזכרו שכל ההנהגה מאחוריכם!

YogevLevi

New member
ההנהגה כבר הפיצה מכתבים להורים....

אין הרבה מה לעשות ואני לא הולך לשבט בבית.......

אויי ../images/Emo10.gif

תראה הנהגת דרום לא יכולה לסבסד אותי את שבט אילת ועברנו הנהגה לדר"ג תעברו הנהגה להנהגת ת"א הם טחונים רצח!! ואיי איזה עצוב זה אני הייתי מתאבדת במקרה הזה הייתי עוברת לצפון כדי שאני אהיה בצופים, תנסו לעשות משו כל השבט או רק השכב"ג תהיו חזקים!

זה מה שהשבט שלי עשה

עבר לדר"ג אימפריה !! אבל מזה מזה כיף כולם צפונים,חח אנחנו נוסעים למחנה קיץ יוצאים מאילת בשעה 4 לפנות בוקר, בטיולי פסח באים יום לפני וישנים באחד השבטים, בטיול כוכב ישנו בשבט און.

Liraz 6q

New member
זה לא בידיוק נכון..

אף פעם לא היינו חלק מהנהגת דרום.. מההתחלה שפתחו את השבט להנהגת דרום לא היה כסף בשבילנו אז נכנסנו לדר"ג..

cohen shir

New member
אוף כבר חשבתי שיש פה האנשלוס......

ממש כמו סיפוח אוסטריה לגרמניה בשנת 1938... ואני בכלל לא מושפעת מהמבחן בהיסטוריה שהיה פאקינג שבוע שעבר!

s h a r o n 7

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo126.gif

למה נראה לך שאנחנו טחונים רצח!? חחחחחחחחחחחחחחחחחח יש שבטים שכן... לא כולם

חחח שמעי

אמרו לי שבמחנה קיץ אצלכם אתם משאירים את הסנדות שלכם במחנה וקונים/מביאים חדשים אנערף

s h a r o n 7

New member
למה נראה לכםםםםםםם?../images/Emo126.gif

בואנה זה מזה לא נכון איזה שטויות... יש פירוק בסוף... והכל חוזר לשבט...

ליזיגי

New member
מהה ?!!! אוי מי גד !!!!!!!

אני לא מאמינה .... אין מצב שתלחמו ממש נגד המועצה ?! נגד ההנהגה? נג דהתנועה ?!!! אם אתם צריכים משהו, לא משנה מה, אז דבר איתי בכיף ואני אארגן משהו עם השכב"ג שלי ! באמת שאתם וגם אנחנו מסוגלים לשנות! לא לוותר !!

cohen shir

New member
בידיוק מה שאמרתי לו....

לא בעיה לארגן את השכב"ג גם אצלי לעשות משהו, רק תגידו מה.

YogevLevi

New member
די מסובך......

יותא מאוחר אני אפרט קצת יותר....... אבל יודעות מה, אם אתן מתעקשות אני אברר מה אפשר לעשות......

יSublime

New member
באמת שתבררו. קראתי את ההודעה

שלך ואשכרה עברה לי צמרמורת בגוף. אולי זה משפט קצת מעצבן במיוחד ברגעים כאלה-אבל אני פשוט לא הייתי נותן שדבר כזה יקרה...לא יודע,הייתי עושה הכל. מצדי שביתת רעב...כאילו ברצינות.חחח... אני בטוח שאתם לא מותרים וכו'-אבל באמת,אי אפשר לעשות כלום??? זה לא בר שינוי??..

YogevLevi

New member
לפי מה שאני יודע לא......

אבל בכל זאת אני אדבר עם המרכזים......

למעלה