שבורה..

rin2007

New member
שבורה..

היי
בשבוע שעבר אולטסאונד ראשון נצפה דופק בשבוע 7.1 אך עובר קטן.
הרופא ביקש שאחזור היום על אולטרסאונד שבוע 7.6 לא ראו דופק, כן נצפה שק
מיואשת ושבורה... כל כך שמחתי על כך שהטיפול הצליח ועכשיו... איך אאסוף את השברים? מנסה כל כל להיות חזקה אך הדמעות יורדות מעצמן....

PAND76

New member
מותר לבכות. לדעתי זה אפילו חובה.

אל תתרכזי כרגע בלאסוף את השברים, או בלהיות חזקה. קחי כל יום כמו שהוא בא. ואם יש כאלה שהם פחות טובים, גם זה בסדר. תני לזמן לרפא אותך. המחשבות השליליות מתגנבות, אני יודעת. תארי לך, בשנה שעברה בזמן הזה, נתן לי רופא הפוריות שטיפל בי בקושי חצי שנה, "מתנה" ליום ההולדת. הוא הודיע לי שמיצינו. לא היה איתי איש. לא בעלי, לא אימא, לא אחות, לא חברה. כשניסיתי למחות, לעג לי וצחק עלי. זה דרש כוחות נפש אדירים, לשמור שם על פוקר פייס ולקום וללכת בלי להתפרק. אבל לא התכוונתי לתת לו את התענוג להיות הסגן של הקב"ה. וכשחזרתי הבייתה, שם התפרקתי. ולמחרת התפרקתי שוב. וככה עוד יום ועוד יום. ויום אחד קמתי בבוקר, והכוחות היו שם. הם יהיו גם לך ובידיים מלאות בע"ה.

תלתלית20

New member
וואו שברת אותי...כמה כוחות!

שתזכי לבשורות טובות מהר מהר מהר!!!
כמה זמן את מטופלת? יש לך ילדים בבית?

PAND76

New member
תודה, תודה תודה. גם את. מטופלת שנה וחצי.

ואין לנו ילדים. חצינו שנינו 40 ויש ימים שזה ממש מאבק. אנחנו תוהים לפעמים למה נבחרנו לעמוד בניסיון הזה, אחרי שאכלנו חצץ בדרך אחד לשנייה. אבל יש לנו המון ימים טובים, לכן אני יכולה להגיד בכל פה שעם כל הכאב, כן. יש כאלה ימים. גם אם נסים עוד לא קרו. מזמינה את כותבת הפוסט ואת כל המגיבות המלכות כאן, לעשות גוגל על הסיפור של רבקי ויוסי בר. תוכלו לראות שם, מה זה באמת חוזק.

חיבוק ותפילות לכולכן, כי עוד שורה אחת ואני נכנסת ל ugly cry.

.

תלתלית20

New member
מקסימה שאת!

ראיתי מזמן את הכתבה על רבקי ויוסי. אין לי מילים..ראויים להערצה

תלתלית20

New member
לי חברה שגם עברה טיפולים אמרה פעם

שאם העובר לא נקלט או נקלט ונפל - זה כואב כל כך אבל עוזר להאמין שזה לטובה כי אולי חלילה הוא לא היה בסדר, או שזה לא היה הזמן הנכון בשבילך...כך היא אמרה לי בזמן שבכיתי לה על בדיקות שליליות וכך היא גם הייתה מנחמת את עצמה כשהטיפול לא צלח. כיום אגב היא אמא :)
סיבוב הבא בע״ה יהיה הסיבוב המנצח שלך!!! חיבוק חזק!

רחליקו5

New member
יודעת בדיוק מה את עוברת..

קרה לי בדיוק אותו דבר לפני חודשיים..הייתי שבוע 8...
מבינה בדיוק מה את עוברת ושולחת חיבוק חם.
יודעת שאין מילים שבאמת יעודדו או ינחמו...
רק מאחלת לך שהימים הקשים והתקופה הכואבת תחלוף במהרה , תצליחי לאחות את הלב השבור ולאגור כוחות לסבב הבא והמנצח בע"ה

גוגו 888

New member
הייתי שם וליבי איתך

ההריון הקודם שלי נפל בשבוע 7, אחרי המון בטאות והמון US זה נגמר בדימום וכאבים ובעיקר בכאב לב. לקח לי זמן להתאושש וזה היה קשה מכל בחינה. יכולה רק לעודד שבפעם הבאה שניסינו זה הצליח ואני כרגע בשבוע 20. כרגע את שבורה אבל זה שנקלטת להריון אומר שאת מסוגלת ויגיע הריון תקין והלוואי שמה שיותר בקרוב

rin2007

New member
תודה רבה

על התמיכה הענקית שלכן.
מאחלת לכל אחת ואחת מכן שתצליח!

כואב
מאחלת לך שההיריון הבא יהיה ארוך תקין וטוב

ובידיים מלאות,
רופא נשים חסר טקט אמר לי אחרי גרידה בשבוע 8+4, פסק הדופק

שזו הדרך של אלוהים/טבע/מה שאת מאמינה לסנן עוברים לא תקינים...
&nbsp
טיפול אחר כך הניב את הילדונת שלי.
&nbsp
תתאבלי תאספי כוחות ותמשיכי הלאה.
חיבוק גדול
&nbsp

Didi197

New member
ליבי איתך

מניחה שרק מי שהיתה שם מבינה עד כמה זה שובר לך את הלב באותו הרגעף כל התקוות והחלומות נגוזו בשניות... . כמי שזה קרה לה פעמיים ברצף, אני יכולה לומר לך שקמתי מהסאגה הזו והיא חיזקה אותי מאד . תני לעצמך זמן, במקרים האלו הזמן כן עוזר ועם הזמן תוכלי להתקדם לטיפול הבא . שולחת לך הרבה כוחות ונחמה.

למעלה