שבוע 9 - in the zone (או 10?)

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifכל אחד הוא קצת תום סויר

אבל תום סויר האמיתי יש רק אחד.. (התגעגתם, נכון
)

i4britney

New member
האמת שלא וגם עדיין לא הבנתי...

מאיפה המשפט הזה לקוח ומה המסר שלו?!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאני משער שזה משורשר אלי...

אמרת "בדיוק כמוך אסי" אז התכוונתי, שאתה לא בדיוק כמוני...אבל אסי האמיתי יש רק אחד
וטוב שכך...

i4britney

New member
טוב שלא אבל אם זה עושה אותך...

מאושר מי אני שאעצור בעדך אסי

../images/Emo41.gifאני לא מסכים נדב..

להביע דעה תמיד מותר, ורצוי אפילו.. אבל הדרך שבה מביעים אותה היא יותר חשובה מהכל
קיצוניות היא אף פעם לא טובה.. והיא לא מועילה לשום דבר.. צריך לראות את הדברים בפרופורציות.. ותאמין לי, הכל יראה ככה יותר טוב..

i4britney

New member
אתה לא מסכים ואני כן...

אני חושב שזכותי להביע את הדעה שלי בכל דרך שהיא גם אם היא לא מוצאת חן בעינייך , נכון יש פעמים שאני משתמש בביטויים קיצוניים מידי וזה באמת כשאני יוצא מכליי ושאני בעצבים אבל אני משתדל למנוע זאת כמו שיותר אבל מלבד כך אני אוהב להמחיש את הדברים שאני אומר בביטויים *קיצוניים* אלו ואחרים וכל עוד אלו לא עוברים את חוקי הפורום מותר לי להשתמש בהם ועל כך אין מה להתווכח!!!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifהקשר פשוט מאוד...

הוא מחליט מה ראוי ומה לא ראוי... בפורום לפחות..

i4britney

New member
ישנם חוקים למערכת הפורומים בתפוז...

הוא אמנם מנהל ויש לו גישה לחסום משתמשים ולמחוק הודעות שמכלילות תוכן גס ואינו הולם אבל עדיין לא ניתנה לו הזכות להמציא חוקים משלו לפורום בשביל זה ישנה מערכת תפוז שקובעת תקנון מסויים התואם את כל הפורומים, מובן אסיון?

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifצ'בבה...

ההודעות שלך בכלל לא מכילות קללות. נדב? מקלל?? זה כמו להגיד שבריטני אוהבת את מדונה...

../images/Emo41.gifרק משהו קטן..

למערכת תפוז יש תקנון מסויים, אבל כל מנהל יקבע את הלך העניינים בפורום שלו.. וכל מנהל רשאי להחליט מה טוב ומה לא.. כמובן שבמידה.. חוקים אני לא אמציא.. זה לא בשבילי.. אבל אם אני אלך באמת לפי התקנון המקובל שלך, המון הודעות לא ישארו פה..

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifחשוב חשוב../images/Emo70.gif

עפ"י המכירות של החודש הקרוב יהיה ניתן לדעת מה ה"גורל" של האלבום... אם טוקסיק יעלה את המכירות...אז
אם לא...אז

britney4u

New member
או מיי גאד!!!

אתה צודק!!! מעניין באמת מה יהיה "גורל" האלבום... לדעתי בארה"ב הקליפ לא ישנה הרבה, אבל באירופה הוא יעשה פלאים. ונדב, אם זה לא חשוב בשבילך, אז אל תקרא ותגיב, מעצבן אחד!!! תראה כבר מה המצב שלך, אתה מנודה מ-LOB ומ-IBRITNEY. אתה רוצה להיות מנודה גם פה? :]

למעלה